Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Lütfen Yardımcı oLunuz... [YBR 125 Hakkında.]

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Lütfen Yardımcı oLunuz... [YBR 125 Hakkında.]

Lütfen Yardımcı oLunuz... [YBR 125 Hakkında.]

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:47    Mesaj konusu: Lütfen Yardımcı oLunuz... [YBR 125 Hakkında.] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ArkadaşLar... Bugün 2 kafadar havanın soğuk oLmasına aLdırmadan gezmeye karar verdik... Vermez oLaydık... Üzgünüm GaraJdan motorLarı çıkarttık. motorLarı garaJın önüne kadar getirdik... Arkadaşım Arka çantanın içindeki kask ve eLdivenini aLmak için motoru bıraktı... Motorun ayakLığını açmayı unutmuş :-D Ve motor tam düşerken tutmaya çaLıştı... tabi ne yaptıysada 110 kiLoyLa beraber yavaş yavaş düştü... ve soL aynası çatLadı... MotosikLet ( YBR 125 ) bende bir ybr kuLLanıcısıyım ama Ybr'Lerin ayna fiyatLarını biLmiyorum. Ne kadara patLar bize bu soL ayna ? YardımLarınız için şimdiden teşekkürLer.

Not : Aynanın kırıLması moraLimi bozdu. Ama arkadaş motoru tutmaya çaLışırken pantoLonu baştan aşağı yırtıLdı... O benim moraLimi yerine getirdi... :-D Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum

En son Samurai tarafından 01.02.2005 - 01:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Samurai Çevrimdışı Samurai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 31.01.2005 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum yaklaşık 50 ila 75 milyon arasında tahminim... yanlış hatırlamıyorsam öyledir

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 01.02.2005 - 00:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer aynananın dışında değiştirilmeyi gerektiren bir zarar yoksa :!: araba aynası kesen dükkanlardan 8 yada 10 ytl ye kestirebilirsiniz

sakın gidip normal bir camcıdan ayna kestirmeyin hatalı gösterir :!:
eğer aynada ki çatlak görüşü çok etkilemiyorsa ? değiştirmeyim çatlağın üstüne japon yapıştırıcısı da sıksanız olur
ama tabi aynayı değiştirmek en sağlıklısı tahmini tek ayna 15 ila 25 ytl arasındadır
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
polat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 00:01    Mesaj konusu: Re: Lütfen Yardımcı oLunuz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Donald Amca demiş ki:
Dusmekte olan motoru tutmaya calismayin, bu yuzden sakat kalabilirsiniz

Çok geçmiş olsun dostum. Arkadaşınıza aşağıdaki linki mutlaka okutun.

http://donald.hypermart.net/Teori/13DEVIRDIK.htm
Başa dön
polat Çevrimdışı polat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
baytar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul (kadyköy)

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna önemli bir parça heleki motor üzerinde. Kasa sağlamsa ayna kestirebilirsin.
Fakat orjinali 40 ytl civarındadır.
Ayrıca eğer daha pahalıysa çoğu motor aynası birbirine olur. Yerli malı bi takım ayna alabilirsin . Hiç olmazsa kendi zevkinize göre beğenirsiniz
Başa dön
baytar Çevrimdışı baytar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Orijinal aynanın çifti 20 YTL.. yani tanesi 10 YTL.. gecen ay bi çift yedek aldım.. kestirmekle uğraşmayın..

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eralp, abi hay ALLAH senden razı oLsun senden yaw... Dil çıkarıyorum Sonunda kesin bir fiyat veren çıktı. Gülümsüyorum

maxell,

Alıntı:

Dostum yaklaşık 50 ila 75 milyon arasında tahminim...

waLLa ne diyim maxell öLe deyince değiştirmekten vazgeçmiştim. Çok gülüyorum MağLum önümüz kara kış... Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yanii aleti aynasız mı kullancaktın ? Şok oldum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 01:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sharky Tabikide... ASLA Çok gülüyorum

Samurai demiş ki:
MağLum önümüz kara kış... Bravo

MotosikLete ayda Kışın 5 kere biniyorsam Yazın 1000 kere motora biniyorum... idare ediLir anLamında söLedim.. Hem benim motosikLetimin değiL arkadaşın motosikLetinin aynası kırıLdı... Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 01.02.2005 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ok. dostum Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rixen
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 01.02.2005 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda cgl125 aynalarını değiştirmiştim çifti 22ytl. YBR125 de farklı değildir herhalde.
Başa dön
rixen Çevrimdışı rixen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Aihsan
Üye
Üye

Nereden: ?irinevler / YSTANBUL

MesajTarih: 02.02.2005 - 20:33    Mesaj konusu: Re: Lütfen Yardımcı oLunuz... [YBR 125 Hakkında.] Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Samurai demiş ki:
ArkadaşLar... Bugün 2 kafadar havanın soğuk oLmasına aLdırmadan gezmeye karar verdik... Vermez oLaydık... Üzgünüm GaraJdan motorLarı çıkarttık. motorLarı garaJın önüne kadar getirdik... Arkadaşım Arka çantanın içindeki kask ve eLdivenini aLmak için motoru bıraktı... Motorun ayakLığını açmayı unutmuş :-D Ve motor tam düşerken tutmaya çaLıştı... tabi ne yaptıysada 110 kiLoyLa beraber yavaş yavaş düştü... ve soL aynası çatLadı... MotosikLet ( YBR 125 ) bende bir ybr kuLLanıcısıyım ama Ybr'Lerin ayna fiyatLarını biLmiyorum. Ne kadara patLar bize bu soL ayna ? YardımLarınız için şimdiden teşekkürLer.

Not : Aynanın kırıLması moraLimi bozdu. Ama arkadaş motoru tutmaya çaLışırken pantoLonu baştan aşağı yırtıLdı... O benim moraLimi yerine getirdi... :-D Çok gülüyorum :-D Çok gülüyorum

YBR AYNASI TANESİ 5 EURO
Başa dön
Aihsan Çevrimdışı Aihsan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FERROTEP
Üye
Üye

Nereden: YZMYR..

MesajTarih: 05.02.2005 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşim ybr almakta iyi seçim yapışın..ybr yakıt ve viraj olarak mükemmel geleli senin konuna ybr aynası pıyasada yok tamam ancak istanbuldan sipariş etmen gerekmekte..onun için cam kestirsen olur ve camın kalınlıgı 2milim 3milim de olur Dil çıkarıyorum TEL:02324697537
FERROTEP Çevrimdışı FERROTEP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal