Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan Sofuoğlu Ehliyet Sınavında Ter Döktü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan Sofuoğlu Ehliyet Sınavında Ter Döktü

Kenan Sofuoğlu Ehliyet Sınavında Ter Döktü
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 26.01.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Kenan Sofuoğlu Ehliyet Sınavında Ter Döktü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünya Süper Sport motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, ağır vasıta ehliyeti almak için direksiyon sınavına girdi. Dünya Süper Bike Şampiyonası öncesinde yurt dışında test sürüşleri yapan Sofuoğlu, ağır vasıta ehliyeti almak için Adapazarı'na geldi. Yazılı sınavı başarıyla geçen Sofuoğlu, şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi'nde yapılan direksiyon sınavında otobüs kullandı.

Yurt dışında yarışları daha rahat seyredebilmek için karavan aldığını söyleyen Sofuoğlu, bu nedenle ağır vasıta ehliyetine ihtiyaç duyduğunu belirten Sofuoğlu, ehliyet sınavının başarılı geçtiğini kaydetti. Sofuoğlu şöyle konuştu;

"Otomobil ve motosiklet ehliyetim vardı. Yurtdışında kendime bir karavan aldım, yarışları daha rahat seyredebilmek için. Karavanı kullanabilmek için ağır vasıta ehliyeti almam gerkiyordu, onun için de Türkiye'ye geldim."

Otobüs kullanmanın motosiklet kullanmak kadar kolay olmadığını ifade eden Sofuoğlu, motosikletle ağır vasıta arasındaki farkın büyük olduğunu vurguladı. Sofuoğlu, "Otobüs kullanmak tabi kolay değil, motosiklet kullanmak kadar. Motosiklet iki tekerlekli bir vasıta, otobüs de büyük sonuçta. Motosiklet ve ağır vasıta arasındaki fark büyük sonuçta. Birisinde iki teker, diğerinde 8 teker var. Motosiklet yarışmak için kullandığım bir vasıta bu nedenle ikisi arasında kıyaslama yapmıyorum. Sınavım zor geçmedi, hocalarımız yardım etti, sıkıntı yaşamadım. İnşallah sınavı geçmişimdir." diye konuştu.

- 2008 YILI TECRÜBE, 2009 YILI İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK YILI OLACAK -

2008 Dünya Süper Bike Şampiyonası için hazırlıklarının sürdüğünü bildiren Sofuoğlu, hazırlıkların çok güzel devam ettiğini dile getirdi.

2008 yılının kendisi için hazırlık ve öğrenme yılı olacağını anlatan Sofuoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü, "2009 yılında inşallah şampiyonluk için koşturacağım. Bu 2008 yılında gezmeye çıkacağım anlamına gelmez. Bu yıl içinde de yarışmaya devam edeceğim. Elimden geldiği kadar başarılı olmaya ve motosikletin üzerinde kalmaya çalışacağım. Çünkü kendimi sakatlayıp 2009 yılındaki yarışlarımı riske etmek istemiyorum. 2008 yılı tecrübe, 2009 yılı inşallah şampiyonluk yılı olacak."
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.01.2008 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yarışlarda para yok ne yapalım ekmek parası otobüs kullanacam demiyordaaaa karavan aldım diyorrr Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum vayy çakallll vayyyyyyy Çok gülüyorum
şaka bir yana gururumuz o bizim Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cenkowski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul Kuşadası

MesajTarih: 26.01.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah geçmiştir Çok gülüyorum Çok gülüyorum 2008de kendimi riske etmicem diyor ama öle bakmamak gerek bence her yarısta elinden gelelnin en iyisini yapmalı..
Başa dön
cenkowski Çevrimdışı cenkowski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 26.01.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.01.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiştir sınavı Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.01.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sınavım zor geçmedi, hocalarımız yardım etti, sıkıntı yaşamadım. İnşallah sınavı geçmişimdir." diye konuştu.

hocalar nasıl yardım etmiş yani,sınavdamı Çok gülüyorum ?
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.01.2008 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenannımızı kıskandım yaa bendede onun gibi b+ a2 var bende mi alsam acaba bi E sınıfı . Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 26.01.2008 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalmıs Çok gülüyorum benden soylemesı Çok gülüyorum saka beaa gecer gecer cocuk oyuncagı zaten Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur o da normaldir Çok gülüyorum
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
1761feto_RMX
Üye
Üye

Nereden: Limburg an der Lahn(Hessen)Germany

MesajTarih: 28.01.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayirli olsun kenan abi diyelim ama ben bir seyi anlamdim.türkiyedeki ehliyet almanyada mesela 6 ay gecerli diger ülkelerde bilmiyorum.tekrardan hayirlisi olsun abi
Başa dön
1761feto_RMX Çevrimdışı 1761feto_RMX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
motorcerdi
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 28.01.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenan abıye hayırlı olsun ve başarılar
Başa dön
motorcerdi Çevrimdışı motorcerdi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 28.01.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vayy karavan felan. yakısır Kenan abimize. Çok gülüyorum
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
diShy-Racer46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Zonquldak-İstanbuL

MesajTarih: 29.01.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 08:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eminimki geçmiştir sınavı Bravo
ILoveBass
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/kozyatağı

MesajTarih: 31.01.2008 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

''2009 yılı inşallah şampiyonluk yılı olacak'' AMİN Çok gülüyorum

1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
Başa dön
ILoveBass Çevrimdışı ILoveBass Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal