Tarih: 26.01.2008 - 23:21 Mesaj konusu: Elazığ MD ( Moto23 ) Doğum Günü Kutlaması
Elazığ Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü Derneği (Motosiklet23/Moto23) üyeleri ve motosikletsever arkadaşlar ile Orkun OKYAY arkadaşımızın doğum gününü fırsat bilerek bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.
Orkun Bey her ne kadar, “Ya Serdar Hocam, bu iş bizden geçti, daha genç arkadaşlara yapsaydık bu töreni” dese de davete icabet etmek, pastadaki mumlara üflemek durumunda kaldı.Gönlü ve ruhu genç olan her arkadaş, gençtir bizim nazarımızda.Hele bir de motosiklet kullanıcısı olunca…
Dernek üyemiz Umut YÜZGEÇ müzisyen bir arkadaşımız olup o gün bir konseri vardı.
Fırat Üniversitesi konferans salonunda Elazığ Musiki Cemiyetinin konserine doğum günü programımız sonrasında yetiştik.
http://img221.imageshack.us/img221/5100/img4620tv5.jpg
resim boyutları çoook büyük olduğundan ve sayfa yapısını bozduğundan link haline getirdim,forum için konulan resimlerinin ebatı 640*480 olmalı en fazla,bu boyutta tekrar ekleyebilirsiniz resimleri :şeker portakalı _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Tarih: 28.01.2008 - 00:37 Mesaj konusu:
MoND demiş ki:
saglikla niye yillara
caglar23, nerelerdesin sen sesin kesildi
Yok ablacığım buralardayım ya daime sor bilir o 365 Gün,52 Hafta,4 Mevsim,6 saat buradayız evvel ALLAH'ın izini ile _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
Tarih: 28.01.2008 - 21:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
Yok ablacığım buralardayım ya daime sor bilir o 365 Gün,52 Hafta,4 Mevsim,6 saat buradayız evvel ALLAH'ın izini ile
caglar23, hah tamam oldu arada bir sesin ciksin böyle dayini senin deyiminle dai ni özledim iki gündür alanya dayim görmüyorum duyuyorum sadece yaninda degilim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız