Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 27.01.2008 - 13:37 Mesaj konusu:
kaskın arkasındaki tuğrayı görünce inanın insanın gururdan gözleri yaşarıyo........ _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Videoya cekim yaparken bizim adamimiz öyle son gaz ölümüne gitse videoyu ceken nerde kalir düsün sen..
Cekim sadece kenanin kacisini gösterir ve sonrasinda bombos pisti..
Ha unutmadan söyliyeyim..
Kenan su anda yeni cbr 1000 rr'i ispanyada test yapiyor..
Bir ay sonraki superbike dünya sampiyonasina hazirliklar yapiliyor. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
sino, haklısın walla
bu arada kenan birdahaki sezon 1000cc ile mi yarışacak?
yoksa 600 cc ye dewammı?
Yeme beni erbil yaa
Bizim adamimiz dünya süperbike sampiyonasinda yarisiyor artik..
1000ccm de bakalim neler gösterecek kardes..
23.02.2008 tarihinde ilk kuvalifikasyon (türkce olarak dogrumu yazdim bilmem) sürülecek..
24.02.2008 tarihi pazar günü ilk yaris Katarda yapilacak..
Meraktan inan catliyacagim ben burda....Yaris gününü iple cekiyorum.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Ama superbike'de bu sene kenan olunca isler degisiyor.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız