Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorunu kap piste GEL!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorunu kap piste GEL!!!

Motorunu kap piste GEL!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 27.01.2008 - 11:14    Mesaj konusu: Motorunu kap piste GEL!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb arkadaşlar,
Denizliden izmire döner dönmez, izmirde ki arkadaşlarımla buluştum
napıyorsunuz falan diye konuşurken
her hafta pistte olduklarını söylediler...

bence sizde kaçırmayın bende bu hafta aksilik olmazsa başlamayı düşünüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 27.01.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum kiralama pist falan fiyatlardan bilgi verirmisin ?
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 27.01.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bonsaii demiş ki:
dostum kiralama pist falan fiyatlardan bilgi verirmisin ?

ben bugün akşamüstüye doğru binip motora hazırlanıp gidicem piste
orda öğrenirim dönüncede yazarım
çok fazla da pahalı bişey olcağını tahmin etmiyorum...

ordan motor kiralıcaksan onu bilemicem
ama yaşamaya değer yaa.
düşünsene trafikte yapamadıklarını yapıcaksın
için rahatlıcak.
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 27.01.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pist tabiki güzel olurdu. sen gene gittiğinde kiralamayı öğrenip yazarsan sevinirim Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 27.01.2008 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay canına gerçekten İzmir Yarış Pisti bu konuda çok övgüyü hakediyor..Arkadaşlar boşuna çabalamayın yollarda şunu yapmayın bunu yapmayın tehlikeli vs. diye..işte trafiği adam etmenin,trafiği güvenli hale getirmenin yolu BUDUR!..Her insan bazı şeyleri gerçekten yapmak isteyebilir..Bu doğal bir ihtiyacımızdır bunu engellemek çok zor.Ancak bu ihtiyacın pistlerde giderilmesi sonucunda gerçekten şehir içi illegal yarışlardan kurtulabiliriz..

Alkışlıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 27.01.2008 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugüne kadar çarşambaydı pist olayı,insanlar motor tutkunları işlerinden dolayı pek katılamıyorlardı,
fakat pazar da olması inanılmaz güzel oldu......
nisan sonrası herhafta orda olacağım bende bu sebebten dolayı Bravo Bravo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyide fiyatları nedir bilsek daha iyi olucak..
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 30.01.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 30.01.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beni alırlarmı ki mobiletimle.ahhhhhhhhh ne kadar istiyorum şu piste cıkmayı Üzgünüm
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen ben de İzmir'li arkadaşları kıskandığımı belirtmiştim ve ne kadar olduğunu sormuştum. Çarşamba günleri için 60YTL verdiklerini söylemişlerdi. Süre konusunda bir bilgim yok. Artık Pazar da olduğuna göre daha fazla kıskanabiliriz. İstanbulluların günahı neydi de daha doyamadan pistimizden olduk Üzgünüm İzmit'le avunmayı bilmemiz lazım.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 30.01.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

körfezz pistindee böle bi olay yok heraldee bilgisii olan varmı?? ?
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal