Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.01.2008 - 16:53 Mesaj konusu:
2pac, ya dostum kafamı yapıyorsun yaw! o trafikte uzun düzlük yoksa hayatta yiyemez 600RR ı ve adam bıraktı dik konuma gecti sonra araba gecti lütfen dikkat yani.. _________________
Kayıt: Aug 01, 2007 Mesajlar: 381 Nereden: istanbul/bostancı
Tarih: 27.01.2008 - 16:58 Mesaj konusu:
srad_han;
RR ilk geçtiğinde otomobili orta şeritte bi araba çıktı önüne yavaşladı buna rağmen tekrar geçti dikkat ettiyseniz...
RR fark attı ya subaru'nun ibresi 215,ve RR uzadı gitti bilerek bıraktı,ayrıca kullanan kişi fazla uzadı yakalayamadık diyor;)
bilerek kesti RR...
motor bıraktı dikkat ettiyseniz yoksa öyle bir gelirki hemde kapıyı çalmadan sezonda halil yaşar ın trakyadan bir zzr 1400 le kapışacağı gece (ryangt-ekor1-kawakartal-demgah ta misafir oldular sağolsunlar o gece)otobandan 4 motor gazlıyoruz yanıma mavi bir evo bitiverdi yazık çocuğa kız arkadaşına rezil oldu paspas oldu gaza geldim ya nerde silahım atımı getirin _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.01.2008 - 17:29 Mesaj konusu:
zxr_kadri, ne yazık olcak herkes haddini bilecek!! bu soğuk havada biz üşüyerek gazlıyorsak adam sıcakcık ortamda bide bizi gececekmi yani!! yooo itinayla her turlü 4 teker delirnir... _________________
SRAD-HAN, doğru söylüyorsun klimamız yok yanıbaşımızda oturan kız arkadaşımızda yok arka koltukta nasıl motoru deldik diye herkese anlatacak yalakalarımızda yok motor kullanıcılarının özel olduğunu düşünüyorum kelle koltukta bile bile ölüme gaz açan meydan okuyan başka bir zihniyet yok ne yazık ki _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
walla hangisini alırsın deseler subaru derim ozellıkle karda ve camurda kullanması cok zevklı
arabalarla pek fazla yolda karşılaşmam olmadı sureklı dip gaz gittigimden olabilir
1 tane caddede gri corvette ile maceram var sonradan ogrendıgıme gore butun motorculara gıder yapıyormus
bir de conan81 ile bir gece 2.00 civarı kumburgaz donusu yorgunken peşimize alfa v6 gta takılmaya çalışmştı onu hatırlıyorum
en komik olanı da yine kumburgaza giderken ben-eray-sinan 2 arkadaş daha vardı gece 1.00 civarı pug 407 gelin arabası adamın gece gozu dunmuş bir an once eve gidip işe koyulmak için bize yol vermıyordu hahaaa eray senın ıyı hatırlaman lazım bu olayı
En son ZX-636R tarafından 27.01.2008 - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız