Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27 Ocak İZMİR MD Şirince Gezisi Yeni Fotolar Eklendi...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27 Ocak İZMİR MD Şirince Gezisi Yeni Fotolar Eklendi...

27 Ocak İZMİR MD Şirince Gezisi Yeni Fotolar Eklendi...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:43    Mesaj konusu: 27 Ocak İZMİR MD Şirince Gezisi Yeni Fotolar Eklendi... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum 2 tekerlekliler hatıra fotosu

yoldan gecen birine tuttuşturduk fotoyucek bizi die Çok gülüyorum

depoları fulleyelimmm

hatıra foto su cektiriyoruz

bugun türker abinin z750 sine birde bu zx10 a hasta kaldım süper alet Gülümsüyorum

COK GÜZEL bir foto olmuş Çok gülüyorum kendimi tebrik ettiim Dil çıkarıyorum

acıkmış insanlar görüyorum Şok oldum

motorlarımızıda gösterelim

KAHVALTIDAn sonra md yi trafik cevirdi ama tam bir fiyasko Çok gülüyorum halil abi en önde gidiyor o geçti arkasından jandarma yola atlıyor durunn durunn die Çok gülüyorum yurdumun trafikçisi işte. MEHMET TAN abide maşşallah fırça kaymadığı bi jandarma kalmıştı onada attı fırçasını Çok gülüyorum

naSIL bir asalettir sende ki yawww Şok oldum

Bunlarda Türkerin makinasına yakalanan kareler Bravo

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten harika bir gündü...Güzel bir grup gezisi ve neşeli kilometreler katettik...Güneş battıktan sonra hava soğudu Turgutlu ya dönünceye kadar soğuk hafiften gıdıkladı ama herşeye rağmen değdi...
Onur zaten Mehmet abimin fırça kaymadığı kimse kalmadı Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Neşeniz herdaim olsun Bravo

Nur ablamızdan ve Türker abimizden ve fotoğraf çeken herkezden fotoğrafların devamını bekliyoruz Gülümsüyorum

SeLoo!

En son SeloSino tarafından 27.01.2008 - 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onur hakkaten güzel bi gezi olmuş keşke burda da havalar güzel olsa da bizde yapsak şöle geziler Üzgünüm Üzgünüm z750 güzel duruyo hakkaten Çok gülüyorum allah gazınıza zeval vermesin.erdemi de tıkınırken görmek nasipmiş Çok gülüyorum

En son slayer2694 tarafından 27.01.2008 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
slayer2694 şimdi Çevrimiçi slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

İbRRahim ve Serter abiyi göremedik ama,onlar niye yok.Onlarsız gezi olur mu Çok gülüyorum Ama Allah'tan Halil abi var durumu kurtarıyor,oh ne güzel hava günlük güneşlik,sizlerede zevkini çıkarması kalıyor,çok güzel kareler Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, gezide ikiside vardı ancak ibrahim abi arabayla katıldığı için cekme fırsatı bulamadım. Daha cok foto var bunlar sadece bendekiler devamı gelecek yaniii Çok gülüyorum

slayer2694, erdem efsane ya Gülümsüyorum 12 de kahvaltı yapıyoruz ağzında lokma var bize dio ne zaman öğle yemeği yiyecez Çok gülüyorum

selym, hocam MEHMET TAN abi bir efsane idi bugun garsoan ayrı fırça , jandarmaya ayrı fırça , en sağlamıda o motorları park ederken laf yapan adamaydı Çok gülüyorum Çok gülüyorum
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo abilerimm resimleri bizlerlen paylaştığınız için çok teşekkür ederimm walla iyi gezmişsiniz OK Alkışlıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, Ben bi an adam bişey söylese grup gezi gibi grup dalacaz sandım Çok gülüyorum Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym, Çok gülüyorum Çok gülüyorum adam diyemediki yazık izbandut gibi 20 tane adamız koyarız kardeşim istediğimiz yere koyarız motorumuzu Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mdonurr, Bu güzel fotoğrafları bizlerle paylaştığın için teşekkürler.evet gerçektende süper bir gündü.eminimki katılıpta pişman olan yoktur aramızda.havalarda yazı aratmıyacak kadar sıcaktı.bu güzel geziye katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.katılmıyanlarada Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Ancak daha çok foto var,onlarda en kısa zamanda eklencek Bravo Bravo
Hayabusa, valla darıldım sana bu fotoğrafların içinde bulamadınya beni Öfkeliyim Dil çıkarıyorum

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Tıkınırım Tabi Ballı Kaymağı görseydin senin de iştahın açılırdı Gülümsüyorum Mehmet başkanım Yumurta olayı çok güzeldi yaw

mdonurr, Şimdik ayıp ediyorsun sen dedin onların hepsini Delirdim

selym, Dalardık kardeşim hiç acımayız Çok gülüyorum
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Aman erdem aga zaten sen dalmaya ve vukuat a müsait bi adamsın bi dur yerinde...
En kısa zamanda ziyaretine gelicem kardeşim Çok gülüyorum

İbrahim abi HalilRR da bana taktı kafayı ne zaman aynaya baksam sollama yapıyorsun diyo yaa... Gülümsüyorum

SeLoo!

En son SeloSino tarafından 27.01.2008 - 23:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mdonurr, Şimdik ayıp ediyorsun sen dedin onların hepsini

WarCer, doğruları söyle unutma bende emanetin var valla bak açar içerim Çok gülüyorum

ibRRahim, biz cok teşekkür ederiz abi süper bir gündü , organizasyonda cok güzeldi Bravo
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym, Her zaman beklerim Göz kırpıyorum

mdonurr, Benim söylediklerimin hepsi yalan onur ne dediyse doğrudur... Olum Yolla şarabımı bak Delirtme beni İçme Gülümsüyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, kanka bir yerde seni bir yerde de arabanı gördüm Ağlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selym, heryere gittin bi buraya gelemedin haa İstemiyorum İstemiyorum
nasılda yakışmış kawasaki kardeşime darısı başına Çok gülüyorum
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler!! Bravo ama insanın canı çekiyo canım Üzgünüm
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal