Tarih: 27.01.2008 - 22:43 Mesaj konusu: 27 Ocak İZMİR MD Şirince Gezisi Yeni Fotolar Eklendi...
2 tekerlekliler hatıra fotosu
yoldan gecen birine tuttuşturduk fotoyucek bizi die
depoları fulleyelimmm
hatıra foto su cektiriyoruz
bugun türker abinin z750 sine birde bu zx10 a hasta kaldım süper alet
COK GÜZEL bir foto olmuş kendimi tebrik ettiim
acıkmış insanlar görüyorum
motorlarımızıda gösterelim
KAHVALTIDAn sonra md yi trafik cevirdi ama tam bir fiyasko halil abi en önde gidiyor o geçti arkasından jandarma yola atlıyor durunn durunn die yurdumun trafikçisi işte. MEHMET TAN abide maşşallah fırça kaymadığı bi jandarma kalmıştı onada attı fırçasını
Gerçekten harika bir gündü...Güzel bir grup gezisi ve neşeli kilometreler katettik...Güneş battıktan sonra hava soğudu Turgutlu ya dönünceye kadar soğuk hafiften gıdıkladı ama herşeye rağmen değdi...
Onur zaten Mehmet abimin fırça kaymadığı kimse kalmadı
Neşeniz herdaim olsun
Nur ablamızdan ve Türker abimizden ve fotoğraf çeken herkezden fotoğrafların devamını bekliyoruz _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
SeLoo!
En son SeloSino tarafından 27.01.2008 - 22:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 27.01.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
onur hakkaten güzel bi gezi olmuş keşke burda da havalar güzel olsa da bizde yapsak şöle geziler z750 güzel duruyo hakkaten allah gazınıza zeval vermesin.erdemi de tıkınırken görmek nasipmiş
En son slayer2694 tarafından 27.01.2008 - 22:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
İbRRahim ve Serter abiyi göremedik ama,onlar niye yok.Onlarsız gezi olur mu Ama Allah'tan Halil abi var durumu kurtarıyor,oh ne güzel hava günlük güneşlik,sizlerede zevkini çıkarması kalıyor,çok güzel kareler _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tarih: 27.01.2008 - 22:59 Mesaj konusu:
Hayabusa, gezide ikiside vardı ancak ibrahim abi arabayla katıldığı için cekme fırsatı bulamadım. Daha cok foto var bunlar sadece bendekiler devamı gelecek yaniii
slayer2694, erdem efsane ya 12 de kahvaltı yapıyoruz ağzında lokma var bize dio ne zaman öğle yemeği yiyecez
selym, hocam MEHMET TAN abi bir efsane idi bugun garsoan ayrı fırça , jandarmaya ayrı fırça , en sağlamıda o motorları park ederken laf yapan adamaydı _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
Tarih: 27.01.2008 - 23:06 Mesaj konusu:
selym, adam diyemediki yazık izbandut gibi 20 tane adamız koyarız kardeşim istediğimiz yere koyarız motorumuzu _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
mdonurr, Bu güzel fotoğrafları bizlerle paylaştığın için teşekkürler.evet gerçektende süper bir gündü.eminimki katılıpta pişman olan yoktur aramızda.havalarda yazı aratmıyacak kadar sıcaktı.bu güzel geziye katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.katılmıyanlarada
Ancak daha çok foto var,onlarda en kısa zamanda eklencek Hayabusa, valla darıldım sana bu fotoğrafların içinde bulamadınya beni _________________
Tarih: 27.01.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
selym, heryere gittin bi buraya gelemedin haa
nasılda yakışmış kawasaki kardeşime darısı başına
güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler!! ama insanın canı çekiyo canım
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız