Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmitte radara dikkat kankiler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmitte radara dikkat kankiler

izmitte radara dikkat kankiler

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:38    Mesaj konusu: izmitte radara dikkat kankiler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yer cenesuyundan izmit istikametine giderken genelde kaza olan yerde giseler var biliyorsunuz sakat biryere cekmis bildigimiz model ve renkli toyota radar otosu,maks hiz 70km olmasi gerekiyor bu yolda ona gore.trafikciler de mobilin orda durduruyorlar.
http://www.resimuploading.com/pictures/eec85a88-e214-49c1-be3d-02c11f9c58db.JPG
http://www.resimuploading.com/pictures/6d08b19d-fa87-43d1-ae80-72bd25ed94cb.JPG

edit:nofeaR6: sayfa yapısıını bozmaması adına ekleyeceğimiz fotoğrafların boyutu 640x480 olmalıdır..
Başa dön
viper22 Çevrimdışı viper22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh bu kadarda gızlenılmezkı
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Super gizlenmişler Bravo

Benim diyen delikanlı göremez bence de...

Çok gülüyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.01.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş sende az çakal diilmişsin ii çekmişsin Çok gülüyorum Çok gülüyorum
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikere beni petrolde gizlenip yakalamislardi MotoGP ye giderken D-100 de,o yüzden biraz hassasim Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hll olsun walla ii yakalamışsın Göz kırpıyorum
Başa dön
JaySean Çevrimdışı JaySean Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way demek hala aynı yerde duruyorlar... Gülümsüyorum

1999 yılında kou uniye giderken bir sabah derse geç kalmıstım tam gaz gidiyorum 145 le yakalanmıstım.....
Seka nın ordaki ışıklarda çevirmişelrdi polıs dırek onume atladı ısıklarda kırmızı yanınca Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.01.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

züper yere koymuşlar Bravo

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 28.01.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar radar uygulamasında bazı kurallar içişleri bakanlığınca düzenlendi. tam olarak yılı hatırlmamasamda 2-3 yıldır radar aracını gizlemek yasak! ve radar uygulaması yapılan yollarda mutlaka RADAR tabelası bulunmak zorunda. iç işleri bakanlığı RADAR halka tuzak kurup ceza yazmak için konulamaz,radar trafiği denetlemek ve halkın kurallara uymasını sağlamak için konulacaktır demişti. yani orayaı bilmiyorum ama anlasılan RADAR ARACI yolda değil. bu aracın kestiği cezalara itiraz edebilirsiniz!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2008 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, haklısın bir yakınımında basına gelmişti böyle bir olay.. yolda radar tabelası yokmus fakat radara girdiniz diye durdurulmuş. trafik polisine tabela görmedim diye itiraz etmiş.. sizin amacınız hız yapılmaması gereken yerlerdeki trafiği düzenlemek mi yoksa ceza kesmekmi demiş.. trafik memuruda iyi yolculuklar beyfendi demiş Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.01.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duyurulardan devam edelim..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 29.01.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmit'e her gittiğimde o yolda ben 100 veya 120 basıyorum. Hiçbir zaman radar veya polis görmedim.. Bas basabildiğin kadar vaziyeti yani.. Seninki biraz fazla vehim olmuş gibi geliyor bana..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
diShy-Racer46
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Zonquldak-İstanbuL

MesajTarih: 03.02.2008 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaRR Benim Hangi Forumda,Hangi Konuya Yorum Yazacağımla İlgilenmezsen Sevinirim Arkadaşım...Müdahalelerden Haz Almam...Dikkate Alırsan iyi olur...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal