Kayıt: Nov 30, 2003 Mesajlar: 555 Nereden: İzmir - Otoban Samurai
Tarih: 27.01.2008 - 22:49 Mesaj konusu:
Super gizlenmişler
Benim diyen delikanlı göremez bence de...
_________________ "Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır! (Kask ;korunması gereken bir kafayı korumalıdır...)"
1999 yılında kou uniye giderken bir sabah derse geç kalmıstım tam gaz gidiyorum 145 le yakalanmıstım.....
Seka nın ordaki ışıklarda çevirmişelrdi polıs dırek onume atladı ısıklarda kırmızı yanınca
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 28.01.2008 - 00:30 Mesaj konusu:
arkadaslar radar uygulamasında bazı kurallar içişleri bakanlığınca düzenlendi. tam olarak yılı hatırlmamasamda 2-3 yıldır radar aracını gizlemek yasak! ve radar uygulaması yapılan yollarda mutlaka RADAR tabelası bulunmak zorunda. iç işleri bakanlığı RADAR halka tuzak kurup ceza yazmak için konulamaz,radar trafiği denetlemek ve halkın kurallara uymasını sağlamak için konulacaktır demişti. yani orayaı bilmiyorum ama anlasılan RADAR ARACI yolda değil. bu aracın kestiği cezalara itiraz edebilirsiniz!! _________________
SRAD-HAN, haklısın bir yakınımında basına gelmişti böyle bir olay.. yolda radar tabelası yokmus fakat radara girdiniz diye durdurulmuş. trafik polisine tabela görmedim diye itiraz etmiş.. sizin amacınız hız yapılmaması gereken yerlerdeki trafiği düzenlemek mi yoksa ceza kesmekmi demiş.. trafik memuruda iyi yolculuklar beyfendi demiş
Tarih: 29.01.2008 - 17:04 Mesaj konusu:
duyurulardan devam edelim.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 29.01.2008 - 17:26 Mesaj konusu:
İzmit'e her gittiğimde o yolda ben 100 veya 120 basıyorum. Hiçbir zaman radar veya polis görmedim.. Bas basabildiğin kadar vaziyeti yani.. Seninki biraz fazla vehim olmuş gibi geliyor bana..
Kayıt: Dec 22, 2007 Mesajlar: 113 Nereden: Zonquldak-İstanbuL
Tarih: 03.02.2008 - 16:57 Mesaj konusu:
nofeaRR Benim Hangi Forumda,Hangi Konuya Yorum Yazacağımla İlgilenmezsen Sevinirim Arkadaşım...Müdahalelerden Haz Almam...Dikkate Alırsan iyi olur... _________________ The Motorbike is my life.And my life style.I would like everytime be faster.And i am Victory.I am so Happy...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız