Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ekonmi bilgileri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ekonmi bilgileri

ekonmi bilgileri

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:23    Mesaj konusu: ekonmi bilgileri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar merhaba
sabahtan okumuş olduğum haberi sizinle paşlaşmak istedim

haberin özeti : ( maliye bakanımız dan )
" Özel sektörün de dikkat etmesi lazım. Dolar veya euro gelirin yoksa, o şekilde borçlanma. Hiç kimse hesap etmeden adımını atmasın. TL gelirin var, dövizle borçlan olmaz. Herkes hesabına, kitabına dikkat etsin. Biz, kimsenin ayak değneği değiliz."

haberin devamı için
cnn Türk haber

habedeki özelleştirme detaylarına dikkat !!!
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRK MİLLETİNE TERS GELEN HERŞEY ENTEL DİR..

BU MİLLET SEÇTİ AK PARTİYİ ÇEKSİN......ŞİMDİ...... CEZASINI Öfkeliyim
EKONOMİ İYİ DEGİL BU ARADA HERŞEY GÜLLÜK GLÜSTANLIK GÖSTERİLİYOR
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sitete siyaset yapmak istemiom ama arkadaşlar dün kanal türkün başlattığı biz kaç kişiyizin yaptığı konuşmayı dinledim saatetlerce sürdü inanın ağlıyarak izledim onu tekrarını izlemenizi tavsiye edrim etrafınıza bakın arkadaşlar herkez ilerlerken biz yerimizde bile sayamıyoruz her gün dahada borçlanıyoruz hümetin oğulları zengin olurken ............... atatürkün bize emanet ettiği bu ülkeye böylemi sahip çıkılır
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
isirganus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kah orada, kah burada...

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ayak değneği değiliz derken doğru demiş (her ne demekse), değnek değil "ayakbağı" oldular be millete...
Başa dön
isirganus Çevrimdışı isirganus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar
amaç siyaset değil veya birilerini suçlamak değil
sadece tüm dünyada yaşanan ekonomik dalgalanma ve maliye bakanımızın uyarıları
( ayrıca özelleştirmeye dikkat )
sadece ekonomik olarak dikkat edilmesi gereken bi dönemdeyiz
arkadaşlarımı bilgilendirmek istedim
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
marsille
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLSUN CANIM ... OGLUNA GEMİCİKLER ALIYOR ADAM....
MİNARELER SÜNGÜMÜZ.. CAMİLER KIŞLAMIZ DİYENKİMM TAYİPGİLLER İŞTE... Sinirlendim
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.01.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

forumda polıtik şeylerın tartısılması yasak arkadaslar Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.01.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NEDEN AK PARTİLİ DEGİLİZ DİYEMİ Sinirlendim DOGRU ATATÜRKÇÜ OLMAK VE BU ÜLKENIN DAHA IYI EKONOMOSİ OLAMSINI TARTİŞMAK SUÇMU... Sinirlendim
Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.01.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

marsille demiş ki:
NEDEN AK PARTİLİ DEGİLİZ DİYEMİ Sinirlendim DOGRU ATATÜRKÇÜ OLMAK VE BU ÜLKENIN DAHA IYI EKONOMOSİ OLAMSINI TARTİŞMAK SUÇMU... Sinirlendim

bıdı bıdı yapma yasak ıste Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.01.2008 - 12:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

forumda polıtik şeylerın tartısılması yasak arkadaslar

Kilitlendi...
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal