Sabit Cuma eğlencelerimizi yoğun istek ve talep üzerine değiştirmiş bulunmaktayız.
Rahat rahat oturup muhabbet edebileceğimiz, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,denize nazır,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda buluşuyoruz.
Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,toplu olarak bir sürüş yaptıktan sonra geceye daha eğlenceli bir mekanda devam edeceğiz.
SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.
Daha önceki mekanımız olan puntayı beğenmeyen arkadaşlarımdan bir tane eksik görmiyim, bütün MD yi alır evine geliriz ona göre
1 ŞUBAT 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI
Bunlar Sakızadası fiyat listesi:
meyve suyu=3.5 ytl
fresh portakal=5 ytl
coca cola=4.5 ytl
bira 33 cl efes=5 ytl
rakı=8 ytl
kadeh şarap=8 ytl
küçük çay=1.5 ytl
fincan çay=2.5 ytl
türk kahvesi=3 ytl
nescafe=4.5 ytl
sıcak çikolata=5 ytl
Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare
Konuyu okurken gözümün önüne denizin ortasında küçük bir ada,palmiye ağaçları ve üçgen vücutlu bir HalilRR getirmiştim ama hayal kırıklığına uğradım,bu yüzden gelmiyorum
İyi eğlenceler İzmir MD _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HalilRR, İnşallah cuma akşamı gelicem Tabii bi engel çıkmazsa inşallah.oradada demezsin ne zaman aynaya baksam seni sollamada görüyorum diye _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Tarih: 28.01.2008 - 14:54 Mesaj konusu:
Degil "Sakız Adası" Kardak Kayalıkları olsa orda olacagım..
Mayolarınızı getirmeyi unutmayın... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1713 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 28.01.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
Hay Allah iyiliğini versin HalilRR cığım.. Bende hanımla bakarken Sakız adasına gidiyoruz diye heycanla girdim.. bi baktıkki kafeymiş.. Güzel mekanmış.. İyi olmuş.. İsteyen yine barlara akar 11.30 dan sonra.. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR.... (yeni)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız