Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 1 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 1 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:02    Mesaj konusu: İZMİR MD 1 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabit Cuma eğlencelerimizi yoğun istek ve talep üzerine değiştirmiş bulunmaktayız.

Rahat rahat oturup muhabbet edebileceğimiz, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,denize nazır,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda buluşuyoruz.

Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,toplu olarak bir sürüş yaptıktan sonra geceye daha eğlenceli bir mekanda devam edeceğiz.

SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.

Daha önceki mekanımız olan puntayı beğenmeyen arkadaşlarımdan bir tane eksik görmiyim, bütün MD yi alır evine geliriz ona göre Dil çıkarıyorum

1 ŞUBAT 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI
Bunlar Sakızadası fiyat listesi:

meyve suyu=3.5 ytl
fresh portakal=5 ytl
coca cola=4.5 ytl
bira 33 cl efes=5 ytl
rakı=8 ytl
kadeh şarap=8 ytl
küçük çay=1.5 ytl
fincan çay=2.5 ytl
türk kahvesi=3 ytl
nescafe=4.5 ytl
sıcak çikolata=5 ytl

Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare Bravo

En son HalilRR tarafından 02.02.2008 - 20:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi muhabbetler arkadaşlar mekan güzel slmlar Alkışlıyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hey Allah'ım Çok gülüyorum
Sakız Adasına gidiyorsunuz sandım.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii muhabetler Alkışlıyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Abim senide bekleriz Bravo

selis, Orayada gideriz istersen ama sen gelmezsin Sinirlendim Sinirlendim
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR Siz gidin eğlenin...Fotolara bakacak üyeler de lazım demi.. Dil çıkarıyorum Bravo
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyu okurken gözümün önüne denizin ortasında küçük bir ada,palmiye ağaçları ve üçgen vücutlu bir HalilRR getirmiştim ama hayal kırıklığına uğradım,bu yüzden gelmiyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

İyi eğlenceler İzmir MD Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel mekan seçmişsiniz Bravo Orda olacağım Gülümsüyorum

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, guzel bır mekan bır aksılık cıkmassa gorusmek uzre kal saglıcakla Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 28.01.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, İnşallah cuma akşamı gelicem Tabii bi engel çıkmazsa inşallah.oradada demezsin ne zaman aynaya baksam seni sollamada görüyorum diye Çok gülüyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 28.01.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahane uydurcak bişey kalmadı sayın izmirli md li arkadaslarım böyle bir mekanada bahane bulursanız artık ......e....hoşaf misali olur. Sinirlendim
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 28.01.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel mekan Bravo
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 28.01.2008 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07, Nadir abicim senide görmek isteriz Göz kırpıyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.01.2008 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Degil "Sakız Adası" Kardak Kayalıkları olsa orda olacagım..
Mayolarınızı getirmeyi unutmayın...

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 28.01.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay Allah iyiliğini versin HalilRR cığım.. Bende hanımla bakarken Sakız adasına gidiyoruz diye heycanla girdim.. bi baktıkki kafeymiş.. Çok gülüyorum Güzel mekanmış.. İyi olmuş.. İsteyen yine barlara akar 11.30 dan sonra.. Bravo Motordelisi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.62 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal