Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - pocket bike

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

pocket bike

pocket bike

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
karayel33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: mersin taşucu

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:22    Mesaj konusu: pocket bike Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence izleyin http://www.youtube.com/watch?v=1W4BDbjOr44#

En son karayel33 tarafından 28.01.2008 - 20:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
karayel33 Çevrimdışı karayel33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
fantastic_islander
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hatay 4yol

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok seviyom bu küçük motorları oglum olursa racing e bunla başlatacam bunla tek teker yapar Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
fantastic_islander Çevrimdışı fantastic_islander Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Videoyu sayfaya gömelim Çok gülüyorum

Link

işte olduuu... Çok gülüyorum
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karayel33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video sayfada nasıl görünür yapılıyor bana bi söyleseniz
Başa dön
karayel33 Çevrimdışı karayel33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
RELOAD
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN

MesajTarih: 28.01.2008 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

köşeli parantez aç içine youtube yaz köşeliyi kapat sonra video linkini yaz peşindende /youtube yazıp köşeliyi kapa ellerine sağlık Gülümsüyorum
birde cevapla butonuna tıklarsan orada youtube iconu var ona tıklayıp linki çıkan kutuyada yazabilirsin.
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
Başa dön
RELOAD Çevrimdışı RELOAD Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
karayel33
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çocuk gelecek vaad ediyor

Link
Başa dön
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 31.01.2008 - 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alperhas
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum böyle bi kardeşim olsun 100000ytl borcum olsun geleceğin md cisi
Başa dön
alperhas Çevrimdışı alperhas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 31.01.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla he çocukta gelecek var Şok oldum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 31.01.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crash
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çesme-alaçati

MesajTarih: 31.01.2008 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden bizde böyle yarışlar yapmıyoruzzz Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal