Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD Yönetim Kurulu "Şampiyonlar Gecesinde" olacak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD Yönetim Kurulu "Şampiyonlar Gecesinde" olacak
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 02:03    Mesaj konusu: MD Yönetim Kurulu "Şampiyonlar Gecesinde" olacak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her yıl TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU tarafından organize edilen ve geride bırakılan sezonun kupalarının dagıtıldıgı "Şampiyonlar Gecesinde" olacagız..
TMF nin yönetim kurulu üyelerimize yolladıgı özel davetiyelerimizle katılacagımız bu önemli gecede aynı zamanda MD TACING TEAM adına yarışan lisanslı sporcumuz ONUR KARACA da ödülünü alacak..
Gönül isterdeki herkes gelsin diyelim ama TMF nin organize ettiği bu özel geceye sadece davetliler gelebiliyor Üzgünüm
Ama merak etmeyin bu geceden özel fotografları size aktaracagız..

9 Şubat Cumartesi günü saat:19:00 da kokteyl başlayacak ve 20:00 de tüm klasmanda şampiyon olan ve ilk üç e giren sporcular için ÖDÜL TÖRENİ başlayacak..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 29.01.2008 - 02:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, tamam bana da yalvardılar zaten erdem abi lütfen gel diye ben de gideyim bari Çok gülüyorum
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 29.01.2008 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Başkanım Ege üni. kampüsünde olucak yanılmıyosam ekliyim dedim merak eden olur belki genelde istanbul'da yapılıyordu bu sene izmir'e aldılar bence bu sekılde daha güzel oldu
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 03:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de orda olucam....bu özel gecenin bu yıl izmirde olması harika......
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 03:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD RACİNG TEAM gerçekden gurur verici be hakan abi helal olsn Alkışlıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 29.01.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten MD adına süper bir tablo. Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 29.01.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fast_rider demiş ki:
HakanDincer, Başkanım Ege üni. kampüsünde olucak yanılmıyosam ekliyim dedim merak eden olur belki genelde istanbul'da yapılıyordu bu sene izmir'e aldılar bence bu sekılde daha güzel oldu

Evet,Ege Üniversitesi'nde olacak..Geçtiğimiz yıllarda hem İstanbul hemde İzmir de yapılıyordu..
Geçen sene İstanbul da yapıldı bu sene İzmir..
Yarışçı sayısı en fazla olan İL İzmir ve TMF yi oluşturan kulüp ve yöneticilere bakıldıgındada İzmir in Motosiklet in başşahri oldugu görülüyor...

SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eşim ve oğlumla birlikte orada olacağım..
Tüm kazananlara tebrikler.. Bravo

Yer: Ege Üniversitesi Kampüs Kültür Merkezi..
Bornova / İZMİR..
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD için süper bi tablo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, MDS Klubümüzü en iyi şekilde temsil edeceğinize eminim Bravo
MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Başkanın son günlerde imla hataları yapıyorsun Çok gülüyorum

Bu anlamlı gecede onur arkadaşımızın da ödül alması bizleri ziyadesiyle mutlu kılacaktır...

MD Racing Team, Başarılarınızın devamını dilerim Alkışlıyorum
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Davetiyem geldi fakat malesef gelemiyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 29.01.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, doğrudur..Yorgunum,hemde çok yorgun...
Size düşen iimla hatalarını görmezden gelmek,bana düşünde daha özen göstermek..Dikkat etmen, MD de okuduklarına özen gösterdiğinin işareti..Buda önemli.. Bravo

SAGOPA
Başa dön
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.01.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada geldi davetiye(!) Çok gülüyorum ama 9 şubatta arkadaşımın düğünü var ondan gelemiyorum Delirdim yoksa sizi böyle bigünde asla yalnız bırakmam biliyosunuz.. Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal