Tarih: 29.01.2008 - 02:03 Mesaj konusu: MD Yönetim Kurulu "Şampiyonlar Gecesinde" olacak
Her yıl TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU tarafından organize edilen ve geride bırakılan sezonun kupalarının dagıtıldıgı "Şampiyonlar Gecesinde" olacagız..
TMF nin yönetim kurulu üyelerimize yolladıgı özel davetiyelerimizle katılacagımız bu önemli gecede aynı zamanda MD TACING TEAM adına yarışan lisanslı sporcumuz ONUR KARACA da ödülünü alacak..
Gönül isterdeki herkes gelsin diyelim ama TMF nin organize ettiği bu özel geceye sadece davetliler gelebiliyor
Ama merak etmeyin bu geceden özel fotografları size aktaracagız..
9 Şubat Cumartesi günü saat:19:00 da kokteyl başlayacak ve 20:00 de tüm klasmanda şampiyon olan ve ilk üç e giren sporcular için ÖDÜL TÖRENİ başlayacak.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 29.01.2008 - 03:07 Mesaj konusu:
HakanDincer, Başkanım Ege üni. kampüsünde olucak yanılmıyosam ekliyim dedim merak eden olur belki genelde istanbul'da yapılıyordu bu sene izmir'e aldılar bence bu sekılde daha güzel oldu _________________ Üssü var,üstü yok
MD RACİNG TEAM gerçekden gurur verici be hakan abi helal olsn _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Tarih: 29.01.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
fast_rider demiş ki:
HakanDincer, Başkanım Ege üni. kampüsünde olucak yanılmıyosam ekliyim dedim merak eden olur belki genelde istanbul'da yapılıyordu bu sene izmir'e aldılar bence bu sekılde daha güzel oldu
Evet,Ege Üniversitesi'nde olacak..Geçtiğimiz yıllarda hem İstanbul hemde İzmir de yapılıyordu..
Geçen sene İstanbul da yapıldı bu sene İzmir..
Yarışçı sayısı en fazla olan İL İzmir ve TMF yi oluşturan kulüp ve yöneticilere bakıldıgındada İzmir in Motosiklet in başşahri oldugu görülüyor... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 29.01.2008 - 16:17 Mesaj konusu:
eko_r1, doğrudur..Yorgunum,hemde çok yorgun...
Size düşen iimla hatalarını görmezden gelmek,bana düşünde daha özen göstermek..Dikkat etmen, MD de okuduklarına özen gösterdiğinin işareti..Buda önemli.. _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Tarih: 29.01.2008 - 16:26 Mesaj konusu:
banada geldi davetiye(!) ama 9 şubatta arkadaşımın düğünü var ondan gelemiyorum yoksa sizi böyle bigünde asla yalnız bırakmam biliyosunuz.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız