Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - termal içlik hakkında deneyimlerinizi paylaşalım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

termal içlik hakkında deneyimlerinizi paylaşalım

termal içlik hakkında deneyimlerinizi paylaşalım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yatta
Üye
Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:46    Mesaj konusu: termal içlik hakkında deneyimlerinizi paylaşalım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar termal içlik almayı düşünüyorum ama ne yapmalı?!

alt - üst takımı 25 lira olandan sadece üstü 50 liraya kadar olan bir çok çeşidi mevcut..
bunlardan kullananlar varsa tecrübelerini, nereden aldıklarını yazarsa yeni alıcak olanlarda ona göre haraket eder
Başa dön
yatta Çevrimdışı yatta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matara içine konyak koy.. bence süper olur Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 30 saniye:

ben öyle yapıyom www transalp.gr
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TCHİBO MAĞAZASINDAN ALT ÜST ALDIM 34 YTL.. ÇOK MEMNUNUM..
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thermoform kullanıyorum gercekten guzel bır urun 38 ytl olması gerek oyle hatırlıyorum alt ust takım memnunum o paralara iyi revıt markalar var sadece ust 60 70arası ama kullanmadım gerek duymadım desem yalan olmaz tatmın eder bence thermoform
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, bu konuda Sultanhamam Mercan'da asker malzemeleri satan bir yer var içlik; alt üst 12.5 YTL, dünya para vermenize gerek yok. Ben 2 takım aldım ve çok memnunum... Kolay gelsin... Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK,
evet bende oyle dusunuyordum epey yıldır ıclık gıymeden yapamamam yün olsun ne olursa olsun denedım ama farklı geldı bana termal ıclık ınce yapısı kullanımdada rahatsız etmıyor hatta burdan 2 asker arkadassım da ıstedı onlara gonderdım ıcı dısı farklı bence ıyı o paraya deger
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecen bi programda Angora tavşanının yününden içlik yapmışlar ondan bahsediyolardı ... aslında onu denemek lazım

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 29.01.2008 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içlikten ziyade pantalonun üstüne giyilebilen (kumaş pantalon dahil, kırışrımıyor) motosiklet pantalonları var. Dizlik ve kalça korumalırıda var. Gecen gün 130 ytl ye aldım, mükemmel bir şey. bununla ilgili daha detaylı topic açacagım.
FG76
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist/avp

MesajTarih: 29.01.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

thermoform marka termal içlik aldım takımı 30 ytl pek memnun değilim yün içlikle daha az üşüyorum.Çabuk deforme oluyo.
Başa dön
FG76 Çevrimdışı FG76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FG76, 2 kat gıy o zaman anca keser Gülümsüyorum
Başa dön
FG76
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, memnun olduğuna göre sen öyle yapıyorsun galiba Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet memnunum ve tavsıyede edıyorum ama senın ne aradıgın bellı degıl herhalde veya 200 ytl veri p kaz tuyu ıclık almamız gerekır o paraya gore gayet guzel bır içlık hee ben ıkı kat kullanıyorum sanada tavsıye ederım kardeş Gülümsüyorum
Başa dön
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TCHİBO mağazalarında bulabilirsiniz gayetde güzel Bravo
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 29.01.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sitemizin SPONSORU olan BlackSpade firması Termal İçlik konusunda DÜNYA markası olmuş bir firma..
HOLLANDA ya yapılan sevkiyet ve ordaki pazarına inanamazsınız..
Bizzat fabrikayı,sevkiyatı ve sistemi gördüğümde şaşırdım kaldım..
BlackSpade in Termal içlikleri yıllardır tüm DÜNYA da satılıyor bu sene Türkiye pazarına girdiler ve Motosiklet,Dağ Sporları,Kayak vb. extreme sporlar için inanılmaz kaliteli ürünleri var...
http://www.blackspade.com.tr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.01.2008 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sadbuttrue, 200 ytl falan vermene gerek yok.Mesela black&spade var eğer bedenim olsaydı ondan alacaktım ama istanbulda bulamadım.Bu markayı satan yerler var ama termal içliği yok.Bende denemek için thermoform aldım ve gerçekten yün içlik ondan daha iyi.İlk aldığım gün resmen bacaklarım dondu.Bu güne kadar hep yün içlik giyiyodum hiç o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.Black&spade in fiyatıda 85 ytl takım ve bence buna değer daha kaliteli olduğunu bakınca zaten anlıyosun;).Bu arada tavsiyen için teşekkürler. Gülümsüyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal