arkadaşlar termal içlik almayı düşünüyorum ama ne yapmalı?!
alt - üst takımı 25 lira olandan sadece üstü 50 liraya kadar olan bir çok çeşidi mevcut..
bunlardan kullananlar varsa tecrübelerini, nereden aldıklarını yazarsa yeni alıcak olanlarda ona göre haraket eder
thermoform kullanıyorum gercekten guzel bır urun 38 ytl olması gerek oyle hatırlıyorum alt ust takım memnunum o paralara iyi revıt markalar var sadece ust 60 70arası ama kullanmadım gerek duymadım desem yalan olmaz tatmın eder bence thermoform
Tarih: 29.01.2008 - 11:53 Mesaj konusu:
Arkadaşlar, bu konuda Sultanhamam Mercan'da asker malzemeleri satan bir yer var içlik; alt üst 12.5 YTL, dünya para vermenize gerek yok. Ben 2 takım aldım ve çok memnunum... Kolay gelsin... _________________
HULK,
evet bende oyle dusunuyordum epey yıldır ıclık gıymeden yapamamam yün olsun ne olursa olsun denedım ama farklı geldı bana termal ıclık ınce yapısı kullanımdada rahatsız etmıyor hatta burdan 2 asker arkadassım da ıstedı onlara gonderdım ıcı dısı farklı bence ıyı o paraya deger
Gecen bi programda Angora tavşanının yününden içlik yapmışlar ondan bahsediyolardı ... aslında onu denemek lazım _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 29.01.2008 - 12:26 Mesaj konusu:
içlikten ziyade pantalonun üstüne giyilebilen (kumaş pantalon dahil, kırışrımıyor) motosiklet pantalonları var. Dizlik ve kalça korumalırıda var. Gecen gün 130 ytl ye aldım, mükemmel bir şey. bununla ilgili daha detaylı topic açacagım. _________________ ANTALYA MD
evet memnunum ve tavsıyede edıyorum ama senın ne aradıgın bellı degıl herhalde veya 200 ytl veri p kaz tuyu ıclık almamız gerekır o paraya gore gayet guzel bır içlık hee ben ıkı kat kullanıyorum sanada tavsıye ederım kardeş
Tarih: 29.01.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
Sitemizin SPONSORU olan BlackSpade firması Termal İçlik konusunda DÜNYA markası olmuş bir firma..
HOLLANDA ya yapılan sevkiyet ve ordaki pazarına inanamazsınız..
Bizzat fabrikayı,sevkiyatı ve sistemi gördüğümde şaşırdım kaldım..
BlackSpade in Termal içlikleri yıllardır tüm DÜNYA da satılıyor bu sene Türkiye pazarına girdiler ve Motosiklet,Dağ Sporları,Kayak vb. extreme sporlar için inanılmaz kaliteli ürünleri var...
http://www.blackspade.com.tr _________________
sadbuttrue, 200 ytl falan vermene gerek yok.Mesela black&spade var eğer bedenim olsaydı ondan alacaktım ama istanbulda bulamadım.Bu markayı satan yerler var ama termal içliği yok.Bende denemek için thermoform aldım ve gerçekten yün içlik ondan daha iyi.İlk aldığım gün resmen bacaklarım dondu.Bu güne kadar hep yün içlik giyiyodum hiç o kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.Black&spade in fiyatıda 85 ytl takım ve bence buna değer daha kaliteli olduğunu bakınca zaten anlıyosun;).Bu arada tavsiyen için teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız