Livetoride, nedense Korlas'ın sattığı/yeni satmaya başladığı marka ve ürünleri sormuşsun? Ben mi kötü niyetliyim, yoksa tesadüf mü çok büyük Hem de bunu ilk iki msjınla yapman daha garip _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
PAN EUROPEAN KULLANIYORUM VE GOLDWİNGTEN ESİNLENDİM AİRBAGLİ MONT ARIYORUM ALPİNE STARS DAN BAŞKA MOTOR ELBİSESİ TERCİH ETMEM VE AYRICA AGV NİN ROSSİ YE ÖZEL ÇIKARDIĞI KASKIDA BULURSAM SEVİNİCEM Bİ ARKADAŞ YARDIMCI OLDU HAZNEDARDA HONDA DA VARMIŞ YARIN GİDİP TEMİN EDİCEM TEŞEKKÜRLER..
bu arada Yücel, imzanda bir "a" fazlalığı var haberin olsun...
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
Şimdi de topic başlıkları değişiyor... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
livetoride, vayy antalyadan pitbull motor öyle beleşe reklam yok başkana sayacaksın paraları _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
sen RoSSiyken bana düşmez... Bu arada nickimi iyi oku bir "R" eksik yazmışsın _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız