Tarih: 30.01.2008 - 02:35 Mesaj konusu: Cok Motor Binen mi Bilir,Cok Arastıran Okuyan mı??
Bir M.d li attı kuyuya tası cıkarsın tüm deliler.Yıllardır motosiklet kullanan artık isin piri olmus bir cok degisik makina kullanmıs asfalt yalamıs,toz yutmus,viraj yatmıs,ustaya dem tutmus olan mı bilir yoksa artık internette var gerci ama yıllarca arastırmıs dergi kaynak edinmis,mürekkep yalamıs ilk makinasınıda mantıkla arastırarak secip almıs,ustayı sevmem dısarı gitmem en iyi yol bildigim yoldur sanayii de gürültülü olur servisimden cıkmam diyen mi,Sizce hangisi acep??
Tarih: 30.01.2008 - 05:53 Mesaj konusu:
Ne kadar KM o kadar tecrübe.
Okumakla bilirsin,her sorunun cevabını verirsin ama
tecrübe yolda ayrı telden okur..Tecrübenin cevabını okumakla veremezsin. _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 247 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 30.01.2008 - 06:56 Mesaj konusu:
Teori önemlidir elbet ama bazı şeyleri fiilen denemedikçe öğrenmek ya da en azından çözmek mümkün değildir bence.Misal egzoz araştırması yapıyoruz,görüntüler,videolar,sesler,yorumlar derken bir fikir ediniyoruz ancak motorun üzerinde bizzat test edince herşey değişiyor.Ya da şu yağ iyidir bu yağ kötüdür diye bir kanaate varıyoruz ama uygulama bambaşka çıkıyor sürüş şartlarına göre.Belkide en güzel örnek kılavuzlardan,internetten,arkadaşlardan hava filtresi nasıl değişir öğrenip motorun başına çöküyoruz ama paslanmış vidayı sökmenin yolunu bilmiyorsak,dakka bir gol bir oluyoruz _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Tarih: 30.01.2008 - 08:02 Mesaj konusu:
eskiden gazete dergi internetmi vardi,tabi ki çok motor binen bilir adam gibi kullanmayi.o yüzden milyonlarca ehliyetli(araba-motor olarak) kişi hala yola çıkamayarak ehliyeti sadece bir kimlik olarak kullanmaktadırlar.bknz.kardeşim:) _________________
motor fiziksel bir aktivitedir. Fiziksel aktivite ise idman ve tecrübe gerektirir.
Koşu hakkında istediğiniz kadar bilgi sahibi olun okuyun idman yapmazsanız iki dakkada tıkanırsınız.
Veya futbol uzmanı olabilirsiniz iddia da paraları götürüyor da olabilirsiniz lakin sahaya çıkınca ayağınıza topu alınca rezil olabilirsiniz.
Demek ki neymiş : pratik ve tecrübe ile yoğrulmayan bilginin fazla bir değeri yok .
Tarih: 30.01.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
sana soyle soylim inşaat muhendisiyim 4 sene okudum ancak santiye hayatına gectiğim zaman bambaşka bir hayat okunulandan çok farklı olduğunu gördüm.
Ancak yararı oluyomu 4 senenin oluyo sadece bazı pratiklerde yada muhendis bey denilip maaslarda etki yapıyor. cok adam tanıyorum hiç okumamış ama çoğu muhendisten daha iyi olan
tecrübe olmadımı okuduğun bilgiler neye yararki çünkü sonuçta seni ölümden tecrübelerin kurtarır motorda ters bi hareket yaptın diyelim tecrübe olmadan nası kurtulcan şölemi dicen ``aa ben bunu forumda okuduydum bu durumda şöyle yapmalıyım``dicek halimiz yok _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız