Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cok Motor Binen mi Bilir,Cok Arastıran Okuyan mı??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cok Motor Binen mi Bilir,Cok Arastıran Okuyan mı??

Cok Motor Binen mi Bilir,Cok Arastıran Okuyan mı??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 30.01.2008 - 02:35    Mesaj konusu: Cok Motor Binen mi Bilir,Cok Arastıran Okuyan mı?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir M.d li attı kuyuya tası cıkarsın tüm deliler.Yıllardır motosiklet kullanan artık isin piri olmus bir cok degisik makina kullanmıs asfalt yalamıs,toz yutmus,viraj yatmıs,ustaya dem tutmus olan mı bilir yoksa artık internette var gerci ama yıllarca arastırmıs dergi kaynak edinmis,mürekkep yalamıs ilk makinasınıda mantıkla arastırarak secip almıs,ustayı sevmem dısarı gitmem en iyi yol bildigim yoldur sanayii de gürültülü olur servisimden cıkmam diyen mi,Sizce hangisi acep??
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorduğunuz soru şuna benziyor. Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi ?

Bunun cevabı ve dolaysıyla sizin sorunuzun cevabı bence şudur:

Sadece teorik bilgi yeterli değil, full pratikten öğrenme de keza yeterli sayılamaz..

Mükemmel olan hem okumak, araştırmak, incelemek, hem de gezmek, motor üstünde pratik yapmak.. Alkışlıyorum
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 30.01.2008 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben verdiginiz örnekte ikinci sinifa giriyorum ve bir halt bildigimi zannetmiyorum
dogru cevap a sikki
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 05:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar KM o kadar tecrübe. Bravo
Okumakla bilirsin,her sorunun cevabını verirsin ama
tecrübe yolda ayrı telden okur..Tecrübenin cevabını okumakla veremezsin.
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cuneytovuc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz

MesajTarih: 30.01.2008 - 06:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teori önemlidir elbet ama bazı şeyleri fiilen denemedikçe öğrenmek ya da en azından çözmek mümkün değildir bence.Misal egzoz araştırması yapıyoruz,görüntüler,videolar,sesler,yorumlar derken bir fikir ediniyoruz ancak motorun üzerinde bizzat test edince herşey değişiyor.Ya da şu yağ iyidir bu yağ kötüdür diye bir kanaate varıyoruz ama uygulama bambaşka çıkıyor sürüş şartlarına göre.Belkide en güzel örnek kılavuzlardan,internetten,arkadaşlardan hava filtresi nasıl değişir öğrenip motorun başına çöküyoruz ama paslanmış vidayı sökmenin yolunu bilmiyorsak,dakka bir gol bir oluyoruz Gülümsüyorum

http://img155.imageshack.us/my.php?image=dsc02964kopyalatd3.jpg
Başa dön
cuneytovuc Çevrimdışı cuneytovuc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 30.01.2008 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eskiden gazete dergi internetmi vardi,tabi ki çok motor binen bilir adam gibi kullanmayi.o yüzden milyonlarca ehliyetli(araba-motor olarak) kişi hala yola çıkamayarak ehliyeti sadece bir kimlik olarak kullanmaktadırlar.bknz.kardeşim:)
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 30.01.2008 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, yane çok motor bilen kardeşim. Okursun araştırırsın ama ne hikmetse motora binince heycandan unutursun herşeyi olay bundan ibaret...
Patriot99 demiş ki:
Sadece teorik bilgi yeterli değil, full pratikten öğrenme de keza yeterli sayılamaz..

Mükemmel olan hem okumak, araştırmak, incelemek, hem de gezmek, motor üstünde pratik yapmak.. Alkışlıyorum

+1000 gereken cvp verildi. Göz kırpıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 30.01.2008 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereken cevabı Patriot99, vermiş bravo Bravo Alkışlıyorum
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende verdim yaw doğru cevabi niye bana bravo yok Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar saçma bir soru tabiki çok kullanan bilir bu işi ama görmekte araştırmakta iyidir
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keşke okuyarak olsaydı Çok gülüyorum okuyup hayabusaya binerdik Çok gülüyorum
emocan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor fiziksel bir aktivitedir. Fiziksel aktivite ise idman ve tecrübe gerektirir.
Koşu hakkında istediğiniz kadar bilgi sahibi olun okuyun idman yapmazsanız iki dakkada tıkanırsınız.
Veya futbol uzmanı olabilirsiniz iddia da paraları götürüyor da olabilirsiniz Gülümsüyorum lakin sahaya çıkınca ayağınıza topu alınca rezil olabilirsiniz.

Demek ki neymiş : pratik ve tecrübe ile yoğrulmayan bilginin fazla bir değeri yok .
Başa dön
emocan Çevrimdışı emocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 30.01.2008 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bakmakla öğrenilse öküzler trene makinist olurdu diyorum umarım anlatabilmişimdir Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bence Tecrübe en önemlisidir Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 30.01.2008 - 11:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
WaleC
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sana soyle soylim inşaat muhendisiyim 4 sene okudum ancak santiye hayatına gectiğim zaman bambaşka bir hayat okunulandan çok farklı olduğunu gördüm.
Ancak yararı oluyomu 4 senenin oluyo sadece bazı pratiklerde yada muhendis bey denilip maaslarda etki yapıyor. cok adam tanıyorum hiç okumamış ama çoğu muhendisten daha iyi olan
Başa dön
WaleC Çevrimdışı WaleC Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 30.01.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tecrübe olmadımı okuduğun bilgiler neye yararki çünkü sonuçta seni ölümden tecrübelerin kurtarır motorda ters bi hareket yaptın diyelim tecrübe olmadan nası kurtulcan şölemi dicen ``aa ben bunu forumda okuduydum bu durumda şöyle yapmalıyım``dicek halimiz yok

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal