Tarih: 30.01.2008 - 11:07 Mesaj konusu: Beni Öldürmeden Önce Lütfen Sonuna kadar Okuyun
Merhaba Sevgili Md üyeleri 2005 yılından bu yana Tam bir race motor aşığıyım ve bugunku geldiğim nokta artık en buyuk aşkıma kavuşma noktasında. Ama ortada bir sorun var. Hangi 600 cc lik Japon Başta bu forum olmak üzere google den araştırmadığım site kalmadı. Ama kimse Motorsikletler konusunda Somut bir şeklilde bir şey anlatmıyor bu gune kadar Edindiğim bilgiler.
Honda markasının sen sorunsuz Kawasakinin en sorunlu olduğu ve Yamaha nın en rahatsız konforsuz olduğu yönunde.
Benim istediğim Bilen de değil Sadece kullanan kişilerin Tarafsız yorumları Lütfen Bu motorları kullanmamış kişi cevap bile vermesin. Tarafsız bir şekilde Motorsikletini anlatsın bu o kadar zor olmasa gerek. Her motorun artı ve eksi yönleri.
Kawasaki beni kendine daha çok çekiyor ama neredeyse herkes Kawasakiler için sorunlu diyor şimdi ben 2006 model bir zx6r alınca servisle akrabamı olacağım. Beni yolda mı bırakır gibi şeyleri duşunmeye başladım. Ne olur bir bunu anlatsın
Özellikle bu race motorlarda en çok dikkat ettiğim konu Dayanıklılık. Emin olun bir çok kişi içinde böyledir. Otobonda diğer motorlardan 20 km az hızla gitmek Yolda kalıp rezil olmaktan daha fazla sinir etmez insanı.
Evet şimdi sizin Bilgilerinizi istiyorum Net bilgiler. Çünkü yazacağınız şeyler benim gibi bir çok yeni motor aşığının aklındaki soru işaretlerini silecektir. Lütfen ama lütfen diyorum sadece şu markayı alın demeyin
İnternet hep böyle yorumlarla dolu O yüzden araştırsaydın niye böyle topic kirliliği yapıyorsun diye kızmayın.Hiç biri bilgi verici değil o yüzden bu Topiciği açıyorum. Bilmekte değil Kullanmayan Yazmasın
Hepinize Saygılar. Selçuk
topiçlerden ve bazı yerlerden edindiğim bilgilere göre yamaha r6 nın yeni kasası vites değiştirirken çok kafa kaldırıyor diyorlar.Honda ise bu sene çok iyi bir 600 cc yaptı 600rr için 2007 nin 600cc kralı diye yakıştırma bile yaptılar ben bu iki markayı bilioyrum ve bilgilerim bu kadar nede olsa bende yeniyim inş sana abilerim yardımcı olur _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Tarih: 30.01.2008 - 11:22 Mesaj konusu:
Dostum öncelikle şunu belirtmek isterim motoRsiklet değil motosiklet o alacağın aletin adı.
Soruna gelince; o kadar yazmışsın kızmayın diye fakat senin sorduğun soru "gs mi daha iyi fb mi? lütfen kızmayın" demek gibi olmuş. Bu markaların aynı hacimdeki motorlu aracları arasında hangisi gözüne en güzel geliyorsa onu alacaksın. O rahatsız bu rahat, şu akar bu kokar diye bir genelleme kimse yapamaz... _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 30.01.2008 - 11:52 Mesaj konusu:
Md forumlarına iyi bakmamışsın tüm interneti dolanacağına MD ye iyi baksaydın..Bu konuları çok tartıştık,marka savaşları yaşandı sonra ateşkesler ilan edildi..Sorunun cevabı ise markaların arasındaki milisaniyelik hız farklarını çözebilecek kadar pro değilsen eğer hangisi hoşuna gidiyorsa onu al..Ama şu an ben olsaydım 600RR alırdım..Ufak oluşu rahat hareket ettirmeni sağlıyor ve düşük süratlerde 125 cclik gibi..Rahatta satarsın daha ne işte.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
MercuryRising öncelikle yorumun için Teşekkür ederim. On parmak klavye kullandığım için bazen arada kelimeler yanlış çıkabiliyor özür dilerim. Genelleme değil kendi kullandığız motorsikletlerin artılarını ve eksilerini istiyorum bilakis Sağlamlık çok önemli Kawasaki gerçetken de söylenildiği kadar sorunlumu öncelikle
Tarih: 30.01.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
Hondayı kullandım üstadladların tavsiyesi üzerine aldım memnun kaldım...Böyle rahat oturuş pozisyonunu bi Mercedes te bulursun bide 07 600 rr da
Kimler geldi kimler geçti hiç birisi onun kadar sevilmedi...Gidenlerde kürkçü dükkanına geri geldi...Mücadele edenler var tabi ama onlarda dönecekleri yeri bekliyorlar _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 30.01.2008 - 11:58 Mesaj konusu:
Ben yıllarca kullandım çok değişik modellerini artık teknoloji ilerledi..Sorunlu filan değil toplumdaki genel Kawasaki düşmanlığından kaynaklanıyor.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Forumlarda çok tartışıldı ama elde kesin kantı yok. Biri diyor honda al rahat edersin diğeri diyor Suzuki. Ama neden Bunun cevabı yokkk ben bunu istiyorum. Tekarar söyluyorum son hızla falan ilgilinemyorum Rahatlık ve sağlamlık aklımdaki tek soru işareti. Sesleri falan aynı sanırım zaten Dizaynları da her birinin ayrı bir guzelliği var.
Ne bilim Honda Mercedes kadar sağlamda Kawasaki Wolkswagen kadar mı yada REno kadar mı sağlam böyle anlatsanız....
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1722 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 30.01.2008 - 12:20 Mesaj konusu:
Kardeş Honda al. Rahatına bak... Kawasaki servisinde ben çok görüyorum Zxr-6 ları.. 600 lüklerini.. yamaha r6 ise harika bir motor ancak son kasası vites değişirken kafa çok kaldırıyor. bu yüzden düşüyordum neredeyse... honda 600rr al harika bir motor keyfine bak. gerek ivmelenmesi gerek hızı.. herşey tıkırında.. hayırlı olsun! _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Tarih: 30.01.2008 - 12:23 Mesaj konusu:
deliruh, kesinlikle yamaha öneriyorum,hem ismi var hem cismi,kawasaki devirli makina kullanmasini bilirsen zevkli fakat hep ayni viteste yüksek devirlerde kullanirsan topu atar,sık sık vites ister.yamaha olmazsa rahat kullanım ve ergonomi bakımından honda.
ayrica motosiklet öldürmez sakat birakir şaka bir yana biraz şansın varsa birazda kurallara uymada sorunun yoksa uzun süre seni aramızda göreceğimizi sanıyorum.allah kötü kader yazmasin.
Abilerim bakın farkında olmadan yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Bakın Motorsikletlerde yeniyim ama Otomobilleriden iyi anlarım. Şimdi kullandığım iki otomobil arasına bir kıyaslama yapacağım Sizden istediğim aynı formul ile Motorsikletleri kıyaslamanız
Wolkswagen Polo Classic 98 model 100 Bg
Bu araç her ne kadar Dışarında bakıldığında çok iddasız bir araç gibi görunsede gaza bastığınızda sizi şaşırtacak bir otomobil
Araç üzerinde 1.6 l 100 Bg sıralı motor bu araç için biçilmiş kaftan aracın son hızını bizzat iki kişi ile 195 ile ölçtük. ara hızlanması oldukça iyi
belki şaşıracaksınız ama 2006 model 1.6 Focusu dize getirecek cinsten bunda aracın hafif olmasınında faktöru var. Yol tutuşu gayet başarılı. Kabin yapısı artık
eskiyen bir tasarıma sahip Göstergeler okunuklı Vites geçişleri gerçekten Mükemmelin ötesinde Modelinden ve fiyatından beklenmyecek kadar iyi
Bagajı çok buyuk bunda otomobilin arkasının çok yüksek olmasının faydası buyuk. Direksiyon tepkimesi normal sayılır. Yüksek hızda güven veriyor
Polo da kullanılan bu motor Diğer bir çok Wolksawagen modelinde de kullanılan kendini sağlamlık ve uzun ömurluluk bakımından kanıtlmaış bir motordur
Araçtaki Kronik sorun yalnız kapı otomatiğinin merkzinin sorun çıkarmasıdır. Bunun dışında bir kronik sorunu yok uzun yıllar binilebilinir.
Skoda Fabia 2001 1.4 Mpi
İsmi size biraz kötu imaj bırakbilir ama emin olun bu sadece direksiyona oturana kadar surecektir. Aracın yalnızca Motor Bloğu çek üretimidir geri kalan neredeyse tum paraçalar Wolkswagen e ait. Otomobilin ön Göğsü oldukça fonksiyonel ve Güncel bir tasarıma saip.
Aracın Motoru 68 BG güce sahip iki kişi ile olark yaptığımız son hız 165 km. Bu çok yavaş evet ama aracın esas iddalı olduğu konu yakıt tüketimi. 4/3 Depo benzin ile tek kişi olarak Eskişehir Adana istikametinde yapmış olduğum yolculuk bunun en iyi kantı aracın Deposu 45 lt ve 4/3 Depo ile 750 km yaptım
Yolculuğum esnasında zaman zaman anlık tuketimde 4.2 lt benzin sarfiyatını görduğum oluyordu. Bu birçok dizel araç ile rekabet edecek duzeyde.
Aracın Yol tutuşu başarılı ama 1250 kg bir ağırlık nedeni ile direksiyon tepkimeleri biraz geç sayılır. Aracın diz mesafesi iyi sayılırsada uzun boylu arakdaşlar
özellikle sağ diznin Göğüse deyen kısmı baya bir ağrıyacaktır. Araç koppite çok az ses alıyor. Dayanıklıllık olarak yine kendini kanıtlamış bir model Bilinen bir kronik sorunu yok uzun yıllar binilebilinir.
Evet İstediğim yorun bunun gibi olsun ve Artık Bu 600 cc seçiminde başka bir Topic açılmasın Gerçekten etref Topic kirliliği olarak kaynıyor.
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
Evet Bende aranıza katılmak için can atıyorum. Pek fazla msj yazmıyorum ama sürekli bu siteyi Takip ediyorum. Yaptığınız gezilere imrenerek bakıyorum. ben öyle bir insanım ki bir sabah uyanırım ve aklım eser 700 km uzaktaki bir aradaşımı görmeye giderim. Bunu otomobil ile çok yaptım ama şimdi motorsikletimle yapmak istiyorum o yüzden alacağım makine beni uzsun istemiyorum. Zaten alırsam minumum 2005 model alırım.
Sorunsuzluk ve konfor tercihimdir...
DagustuN, 1+ deliruh, Honda al kardeş halk işi,ortadirek işi , ama çok param var diyosan bilemem yani. ben 600RR07 kullanıyorum çok memnunum. _________________ Time is chasing after all of us.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız