Oncelikle Selamdir herkese..Araniza yeni katildim.Umarim dogru yere acmisimdir konuyu..
1 ay icerisinde oncelikle scooter almak istiyorum..( su vespa tarzinda olanlardan) Ama teknik acidan konuyla alakali hic bir fikrim yok..İnternet ustunden arastirma yaptim..
activia al motoru 15 yıl sur =) ölüsü bile gidiyo çok saglam hatta dikkat edersen sucular ve pizacılar hep activia kullanıyolardır he yok para çok artisttik bişi diyosan al bi vespa bin bence...
Gosling yamaha cygnus rs al derim fiyatıda 1980 ytl sıfırın fiyatı.bizim bayilik var bayada sattık hiç sorun yapanda yok sonuçta yamaha.o fifaytlara çin malı alıcagına yamaha al kafan rahat olsun
Yamaha Cygnus RS den sakın vazgeçme....yani yazdığın 3 motoru alma da 4 japondan ne alırsan al derim.....Ama fiyat olarak en uygunu cygnus lar şu an kampanyada geçici bir süreliğine ,,,acele et çabuk davrannnn...
bws den şaşma ustam sen istediğin kadar araştır ..bws de karar kılıcaksın araştır iyice bws yi 10 numara motor hız+sağlamlık+estetik+dayanıklılık.. hepsi1 arada aradığın herşey war
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 01.06.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
hayabusa al!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız