Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorda en büyük korkunuz nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorda en büyük korkunuz nedir?

motorda en büyük korkunuz nedir?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 30.01.2008 - 13:55    Mesaj konusu: motorda en büyük korkunuz nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel birgünde düzgün bir yolda motorunuzla zevkle ilerlerken başınıza gelen en kötü olayınız yada gelmesinden en çok korktuğunuz durumlar nelerdir,filmin koptuğunu düşündüğünüz saniyelik anılarınız nelerdir mesela...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WagranT
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Batman

MesajTarih: 30.01.2008 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

takip mesafesi az ooldugunda öndeki aracın frene asılmasından herzaman çok korkmusumdur.
Başa dön
WagranT Çevrimdışı WagranT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tank slapping Üzgünüm
Üye
Üye

Nereden: bartin

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha yeniyim ama motorda giderken önüme bir köpeğin atlamasından çok korkuyorum Üzgünüm o anda filmin sonu ne olur bilemiyorum ?
Başa dön
motorman74 Çevrimdışı motorman74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Baska bir aracin (ozellikle kamyon, tir, vs.) altinda kalmak. Hatta bugun benzer bir video izeldim. Sonda keske izlemeseydim dedim. İstemiyorum Cok kotuydu...
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, o da nedemek dostum türkçe mealini yazarmısın Dil çıkarıyorum
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

virajda sert fren yapmak zorunda kalmak,4 yol azinda cart diye donen yola adam gibi bakma zahmetinde bulunmadan cikan arabalar ki bikere 4 gun hastanede yattim bu sekilde 2 kerede film koptu dedim ama yirttim bi sekilde, bide motor ustunde kafamin biseye takilip dalmam

bunlari her yasadigimda icim gidio
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mebalar ben aranıza yeni katıldım hatta az önce,,,
cok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugune nasip oldu,,,
nerde ne yapılır nasıl topic acılır henüz bilmiyorum ama zamanla olcak galiba,,herneyse,,
korktugum şey viraja hızlı girince haddinden fazla o zaman ne yapacagımdı,,,
bu soruyu hastaneye kırık omuzla gidince anladım,,,,Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
muratF Çevrimdışı muratF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En çok korktugum herkezin gibi kazadır.En çok korktugum kaza türü ise kafa kafaya bir aracla carpismaktir.Duran bir cisme carpmak.Bunlar benim kabusumdur.
Allah herkeze kasasız belasız sürüşler nasip etsin!!!

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, biraz araştır bulursun araştırırkende öğrenmiş olursun kısaca kafa salınması
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 30.01.2008 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Baska bir aracin (ozellikle kamyon, tir, vs.) altinda kalmak

en çok korktugum şey benimde buuu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 30.01.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, onumde arkamda senın olmandır dostum bundan daha kotu ne olabılırkı Dil çıkarıyorum gozu donmus bı motorcu ve hurda bı zx9r ninjaaaaa Çok gülüyorum tabı ninjası kalmamıs sadece zx9 kısmı var Gülümsüyorum karsıdakı araclar en buyuk korkumdur benım kendıme guvenıyorum ama karsıdan gelene garantı yok degılmı ?

Son Mesajdan 57 saniye:

yolda senın var olman ben akif

En son R1fatih tarafından 30.01.2008 - 16:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 30.01.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, çeçenler yokuşunda karşıdan karşıya geçerken kafası bi dünya olmuş bi motorcunun gelip üzerime çıkmasından korkarım Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.01.2008 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kazam oldu 93 yılından beri virajda mazota denk geldim.
Halada en çok mazottan korkarım.
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 30.01.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_alp_, cok kotu ya bahsettigin videoyu anladım sanırım.. İstemiyorum
en çok korktugum kafa salınması ve bende hata yok yolumda giderken başkasının hatasına kurban gitmek... İstemiyorum
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal