Tarih: 30.01.2008 - 13:55 Mesaj konusu: motorda en büyük korkunuz nedir?
güzel birgünde düzgün bir yolda motorunuzla zevkle ilerlerken başınıza gelen en kötü olayınız yada gelmesinden en çok korktuğunuz durumlar nelerdir,filmin koptuğunu düşündüğünüz saniyelik anılarınız nelerdir mesela... _________________ Ağacımdan yaprak düşürenin ormanını yakarım...
virajda sert fren yapmak zorunda kalmak,4 yol azinda cart diye donen yola adam gibi bakma zahmetinde bulunmadan cikan arabalar ki bikere 4 gun hastanede yattim bu sekilde 2 kerede film koptu dedim ama yirttim bi sekilde, bide motor ustunde kafamin biseye takilip dalmam
Tarih: 30.01.2008 - 14:26 Mesaj konusu:
mebalar ben aranıza yeni katıldım hatta az önce,,,
cok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugune nasip oldu,,,
nerde ne yapılır nasıl topic acılır henüz bilmiyorum ama zamanla olcak galiba,,herneyse,,
korktugum şey viraja hızlı girince haddinden fazla o zaman ne yapacagımdı,,,
bu soruyu hastaneye kırık omuzla gidince anladım,,,,
En çok korktugum herkezin gibi kazadır.En çok korktugum kaza türü ise kafa kafaya bir aracla carpismaktir.Duran bir cisme carpmak.Bunlar benim kabusumdur.
Allah herkeze kasasız belasız sürüşler nasip etsin!!! _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Kayıt: Feb 21, 2005 Mesajlar: 695 Nereden: BEYSEHYR otobanyndan
Tarih: 30.01.2008 - 16:05 Mesaj konusu:
kubi_speed, onumde arkamda senın olmandır dostum bundan daha kotu ne olabılırkı gozu donmus bı motorcu ve hurda bı zx9r ninjaaaaa tabı ninjası kalmamıs sadece zx9 kısmı var karsıdakı araclar en buyuk korkumdur benım kendıme guvenıyorum ama karsıdan gelene garantı yok degılmı
Tarih: 30.01.2008 - 16:08 Mesaj konusu:
kubi_speed, çeçenler yokuşunda karşıdan karşıya geçerken kafası bi dünya olmuş bi motorcunun gelip üzerime çıkmasından korkarım _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
_alp_, cok kotu ya bahsettigin videoyu anladım sanırım..
en çok korktugum kafa salınması ve bende hata yok yolumda giderken başkasının hatasına kurban gitmek...
ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN... _________________ ! ! ! MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ ! ! !
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız