Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen okuyalım arkadaşlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen okuyalım arkadaşlar

lütfen okuyalım arkadaşlar
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:56    Mesaj konusu: lütfen okuyalım arkadaşlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sayın arkadaşlar lütfen okuyun
motorcu denınce akla gelen race makına kullanıcılarımı sizce bence degil sanırım sizcede degil ama şu bir gerçek küçük cc li motor kullanıcıları bence motorcu olarak bu sitede görünmüyor örnek verecek olursak bu arkadaşlarımızın sonunları oluyo ama herkez tiii ye alıyor bence, mesela bir soru soruyor küçük cc kullanan herhangi bir kişi alınan cevap şu 1500 ytl lik motor ancak o kadar olur sen 30 milyarlık motora biniyosunda iyi halt ediyosun degilmi o insanlar istemezmi race makıne kullanmayı yada bir harley kullanmayı o insanlarında içinde bir heves bir kıpırtı var ama para yok gücü ona yetiyor umarım bir daha bu tür olaylarla karşılaşmayız kötü bozarım kım olursa olsun kımsenın gururuyla oynamayalım BU SÖZLERİM bu tür yorumları yapan arkadaşlaradır onlar kendilerini biliyor isim vermeme gerek yok sanırım
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
askbocesi
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 01:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle katılıyorum arkadaşlar mesela ben belki ömrün boyunca 1200 gs alamayacağım ve benim gibi maddi sorunu olan motorcu arkadaşlara da yapabildikleri kadarını desteklerim kimse bu ayıpa ortak olmasın...teşekkürler...
Başa dön
askbocesi Çevrimdışı askbocesi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kedi olmadan fare tutmaya çalışmamak lazım.
Sana katılmıyorum.
Davul dengi dengine çalar.
Sende kendine scooter muhabbeti yapacak adam bulursun olur biter. Burada ufak cc sahibi birsürü insan var.
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bir race kullanıcısıyım ama isterimki allah herkeze nasip etsin herkez kullansın
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, ben kediyim... söylediklerin tümüyle saçma... umarım şaka niyetine yazmışsındır...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, bir kere bende scoter yok race var ikincisi benım anlatmak istedigim küçük ss kullanıcılarıyla dalga geçilmemesi onların sucu race motorlarının olmamasımı ayrıca ben bisiklet kullanan arkadaşlarla bile sohbet ederim tiii ye almam
Başa dön
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus hakkaten ya ne bıcım yzı oyle o Sinirlendim .adam ne dıye topıc acmıs sen pat dıye nası lcvp vermıssın Sinirlendim .benım kıme soledıgım bellı ustune almasın baskaları dıyo sen hemen atlamıssın yazık hıc hos bı cevap olmamıs Sinirlendim
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
askbocesi
Üye
Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus kardeş ben şu anda hem varadero hem ktm kullanıyorum ama lütfen farklı düşünelim saçmalık düşünmeyelim konuyu anlamayıp farklı yönlerden yorum yapmayalım ...iyi geceler...
Başa dön
askbocesi Çevrimdışı askbocesi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, gozum az sakın kım kızdırdı senı herkesın kesesıne gore bu ıs burda motor seven arkadaslar hep beraberız en azından ben oyle goruyorum agresıf yaklasmamak lazım race tabıkı gozde ama dıger butun turlerde uvey evlat degıl herkes ıster kendınde en ıyısı olsun o yuzden ayrılmayalım yek kalalım zaten azınlıgız bıde kendı ıcımızde bolunmeyelım
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34, öle tabiki ama insanlarında biraz seviyeli olması lazım burada herkez bir bütün birisinin bir sorunu varsa bu sorun herkezindir scothercuda olsa bisikletcide olsa 1, sınıf 2. sınıf muamelesi yapan arkadaşlar var aramızda
Başa dön
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akşam akşam canınız sıkkın heralde çatacak yer arıyorsunuz.
Mevzuyu anladım ben.
1500 YTL LİK MOTOR ANCAK O KADAR OLUR DİYE YORUM YAPILIYORMUŞ DİYORSUN.
Ne diyecek millet oh iyi yapmışsın hiç sorunsuz bin gitmi diyecek.
İNSANLARIN PARASI ONA YETİYOR DEMİŞSİN
Ne yapalım aramızda para toplayıp herkese büyük cc motormu alalım?
Bende 6 aydır istediğim motoru almak için çabalıyorum ama olmadı bir türlü denkleştiremedik parayı. Anlayacağın imkanı olan alır olmayan benim gibi alamaz oturur aşağı. Demogoji laf geçiniz...
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, yaparsa yapsın bu ne senı ne benı baglar bende var sende yok yarın bende olmaz sende olur para bu cıva gıbı kazanmasını bılceksın ayrıca elalemın busasındansa benım scooterım en ıyısıdır cunku benım o bu seye benzer ben guzele guzel demem guzel benım olmayınca o zaman laf etmemız lazım her guzelı kaldırana azım bıraz
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedendir bu isyan? Bu hararet??

Ben MD ailesinde asla böyle bir ayrım görmedim..Tabiki seviyesini bilmeyenler 50bin kişilik bir sitede olacaktır..Kimseye cc ile muamele görmedim..Kendine beyenmişler olabilir..Kompleksli cürüklerin olması bu kadar kişi içinde görülmesi normal görülmezse şaşılacak bir durumdur..Lütfen kimleri kaale alacagınıza dikkat edin böyleleriyle muhattap bile olmayın..Motosiklet severligi bir kardeşliktir asla ayırımı olmaz..Burası bir aile ve istenilmeyen tavırları olan kardeşlerimiz olabilir,onları o haliyle sevmeli en azından diger arkadaşlarımız için cilesine katlanmalıyız..

Bu arada topik karşılıklı atışmaya dönmesin kitlemek zorunda kalınabilir Bravo

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, önemli olan kimin neye bindiği değil...
Alıntı:

Davul dengi dengine çalar.
Sende kendine scooter muhabbeti yapacak adam bulursun olur biter. Burada ufak cc sahibi birsürü insan var.

bu söylediklerinle ne demek istedin??? yani büyük cc ye binenler büyük cc ile küçük cc ye binenler küçük cc sahipleri ile mi muhabbet etsin... çok yanlış düşünüyorsun.. ne diyelim inşallah kavuşursun motoruna
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 02:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

leoparus, bu senın fikrin bence dünyaya daha geniş acıdan bakmanı tavsiye ederim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal