Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir motosikletçinin dayanılmaz acısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir motosikletçinin dayanılmaz acısı

bir motosikletçinin dayanılmaz acısı
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 09:59    Mesaj konusu: bir motosikletçinin dayanılmaz acısı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Hiç Bir Anneye Böyle Acı Vermesin..

"Ben Gülperi ERYAMANGökmen GÖK ün annesiyim.

Biz herkes gibi normal hayatı olan anne-oğulduk.Hayat dolu ,elektroniğe,müziğe,motosiklete düşkün delikanlıydı,hayatının baharını doya doya yaşadı.22 Temmuz 2000e kadar..Çankaya'da kırmızı ışık ihlali yapan bir arabanın oğluma çarpmasıyla hayatımız değişti.

Oğlum'un hayatını motosiklet değil,motosiklete saygısı olmayanlar değiştirdi

Bozyaka SSK hastanesinde ikibuçuk ay solunum cihazına bağlı yaşadı.Sosyal güvancemiz olmadığı için Yeşilyurt devlet hastanesi yoğun bakım bölümüne alındı.Üç ay bize gösterilmeden yattı.Özel odaya alındığında nefes alan bir iskelet gibiydi.Valiliğin yardımıyla Ankara'ya gittik.Beş gün kalmamıza rağmen hiç birşey yapılmadı ve İzmir'e geri döndük.Gökmen'e evde bakmaya başladık.2002'de ATV'de yayınlanan "Yarınlar Umut Olsun" isimli programda toplanan yardım sayesinde ,vücudundaki yatak yaraları için 9 tane ameliyat geçirdi.[/u]Yaralar kapandı

Gökmen'in kalbi atıyor ancak,beyin fonksiyonları yeterli çalışmıyor.Tekerlekli sandalyeye binebilmesi,kolunu oynatabilmesi için,fizik tedavi görmesi gerekiyor.Fizik tedavi ile hareket edebilecek.Balçova Termal Tesislerinde fizik tedavisi olabilir.Gökmen'in yanında refakatçisi olarak benim kalmam gerekmektedir.

Oğlumu mamayla burnundan besliyorduk.Şimdi midesine takılı hortumdan mamayla besliyoruz.20 günde bir idrar sondası,3 ayda bir mide sondası değişmek zorunda.Günde 6 kez sağa ve sola çevirip, yukarı çekiyorum.Sırtına yastık koyuyorum aksi takdirde vücudunda yaralar oluşuyor.Günde 3 kez mama 3 kez su veriyorum.

Ben anneyim ve yaşadığım sürece evladım için nefes alacağım. Hayatta birbirimizden başka kimsemiz yok.Hem oğlumla gün boyu ilgilenip,hem de ördüğüm örgüleri satarak para kazanmaya çalışıyorum. Maddi ve manevi yardımlara ihtiyacımız var.Gökmen benden ve benim bayan arkadaşlarımdan başkasını görmüyor.Eski arkadaşlarını görmek onu mutlu edecektir.

Benimle iletişim kurmak isteyen,Gökmen hakkında soru sormak veya ziyaret etmek isteyenler için iletişim bilgilerimi ekliyorum.Sesime kulak veren herkese teşekkür ederim.

Gökmen'in medikal ihtiyaçlarını(Mama torbası,mide hortumu,alt bezi,eldiven,idrar torbası,spanç,batikon,bant v.b) karşılayabilmek ,fizik tedavisini yaptırabilmek için valilikten izin aldık Yapılacak yardımlara ihtiyacımız var.

Gökmen Gök
Türkiye Halkbankası
731- Alsancak/İzmir Şubesi
Banka Hesap numarası:01012035

Ev adresi:1424 sokak no:18 Gülizar apartmanı zemin Kahramanlar/İzmir
Ev telefonu:(232)4419225
Gsm:0 5304056351
e-posta:gulperi_eryaman@hotmail.com

Sevgi ve saygılarımla
Gülperi ERYAMAN

Allah hiç kimseye böyle acı vermesin....

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar bugün gökmene yarın bize heran bizimde başımıza gelebilir herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum herkez bi depo benzin parası gökmene versin hiçbirşey olmaz bu sayede gökmen belki ayağa kalkar ve hepimiz mutlu oluruz
Başa dön
akburak Çevrimdışı akburak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xkelet
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ablacım yazınızı okudum ve çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.size maddi olarak bir yardımda bulunacak gücüm yok.ancak deniz feneri gönüllüleriye temasa geçebilirim arzu ederseniz.bu konuda en iyi yardımı onlardan alabilirsiniz.ne dersiniz.
Başa dön
xkelet Çevrimdışı xkelet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Stolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mu?la/Datça

MesajTarih: 31.01.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufak tefek olaylara canımızı sıkarken, hanımefendinin yaşadıkları dayanılacak gibi değil Üzgünüm
Başa dön
Stolga Çevrimdışı Stolga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 31.01.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah elimizden geleni yapacağız tekrar geçmiş olsun Üzgünüm
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 31.01.2008 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
geçmiş olsun Allah sabır versin
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 31.01.2008 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız saolsun çok geçmiş olsun
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşlem Tarihi İşlem Zamanı Sıra No Fiş Sıra No
31/01/2008 08:43:34 000156 3608 4334

Gönderen Alıcı
İsim AKBURAK MOTORSİKLET DAYK ERYAMAN GÜLPERİ
Hesap OSMANİYE Şubesi
Hesap No: 6022 0935820 ALSANCAK/İZMİR Şubesi
Hesap No: 3401 0613152
Aktarılan Tutar(YTL) Açıklama
50.00 AKBURAK MOTORSİKLET DAYK ALLAH ŞIFA VERSIN

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

arkadaşlar hepimiz elimizi bi cebimize atalım az çok bişeyler yollayalım 1 hafta sonu motora binmeyelim benzin parasını kardeşimize yollayalım şifa bulsun damlaya damlaya göl olur

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

kawasaki_honda demiş ki:
başınız saolsun çok geçmiş olsun

ölmedi kardeş yatıyor ölmeyecek inşallah herkes 10 lira yatırsa gene yeter

Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:

bu resimler anlatmaya yeter sanırım sitenin bilmem kaç tane üyesi var arkadaşlar yazık valla herekes kendine göre bişeyler yapsın lütfen dekontları görelim
Başa dön
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 31.01.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun Üzgünüm umarım herkes elinden gelen yardımı yapar az veya çok hiç yoktan iyidir arkadaşlar 5-10-20-50 ytl yardım edelim motorcuya... OK
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 31.01.2008 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım acil şifalar versin inşallah

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 31.01.2008 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar hepimiz elimizden geleni yapalım bu olay herkesin basına gelebılır az çok demeyelim herkesin katkısı olsun ( allah cc kimseyi bole durumlara duşurmesin
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akburak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evt arkadaşlar sayfayı güncel tutalım lütfen bide yardım yapanların dekontlrını görelimki teşvik olsun evt hadi beklemeyin yapın bişeyler

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/40568-%5Bmt-izmir%5D-gokmen-gok-adli-arkadasimizi-ziyaretimiz.html
Başa dön
letthegoodtimesroll
Üye
Üye

Nereden: izmir ödemiş

MesajTarih: 31.01.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah bu şekilde sınadığı insanlara büyük sabır, çevresindekilere de destek gücü versin!

Her ANNE gibi Gülperi annemiz de bözbebeği için canını dişine takmış, artık onun için tırnaklarını kanatıyor.

Hepimiz motorcuyuz.Hepimizin de aklından "Bu duruma bi gün ben düşersem!" diye geçer eminim.Ama Allah bizi bu sınavdan, başkalarına olduğumuz desteklerle muhaf kılar dileğim.

Gökmen abime ve nice Kardeşimize, başındakilere, yakınlarına Allah sabırlar versin.Bizler de elimizden geleni yapalım...

Moderatör arkadaşlardan isteğim bu ve buna benzer topicleri tüm forum üyelerinin çok rahat görebileceği yerlere iliştirsinler!
Zaten buna benzer çalışmalar yapılıyordur ama ben yine de aklımdan geçeni iletiyim iztedim...

Uğraşan herkes benim naçizane gözlerimde birer melek!!
Bi de şu kader yapmasa bize kelek...
Gökmen abime Kardeşleri verir destek,
Bu topicleri görünür yerlere iliştirirsek!!! Bravo Bravo Bravo
Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum
Başa dön
letthegoodtimesroll Çevrimdışı letthegoodtimesroll Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 31.01.2008 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım Türkiyemin güzel insanları,motorcuları.....çook üzüldüm bu duruma..elimden geleni bende yapacağım...bugün başkasına yarın bize Üzgünüm
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 31.01.2008 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sözün bittiği yer... Üzgünüm
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 31.01.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle bu kazayı yaşayan kardeşimize ve ailesine çok çok geçmiş olsun diyorum...
inanın ki okur okumaz elimde telefon tüm bu işe katkısı olacak arkadaşlarımı arıyorum.
halilRR bu konuda üstümüze düşeni yapalım kardeşim...
organizasyonu sen yaparsın....ben varım...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....

En son coach2003 tarafından 31.01.2008 - 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal