Tarih: 31.01.2008 - 09:59 Mesaj konusu: bir motosikletçinin dayanılmaz acısı
Allah Hiç Bir Anneye Böyle Acı Vermesin..
"Ben Gülperi ERYAMANGökmen GÖK ün annesiyim.
Biz herkes gibi normal hayatı olan anne-oğulduk.Hayat dolu ,elektroniğe,müziğe,motosiklete düşkün delikanlıydı,hayatının baharını doya doya yaşadı.22 Temmuz 2000e kadar..Çankaya'da kırmızı ışık ihlali yapan bir arabanın oğluma çarpmasıyla hayatımız değişti.
Oğlum'un hayatını motosiklet değil,motosiklete saygısı olmayanlar değiştirdi
Bozyaka SSK hastanesinde ikibuçuk ay solunum cihazına bağlı yaşadı.Sosyal güvancemiz olmadığı için Yeşilyurt devlet hastanesi yoğun bakım bölümüne alındı.Üç ay bize gösterilmeden yattı.Özel odaya alındığında nefes alan bir iskelet gibiydi.Valiliğin yardımıyla Ankara'ya gittik.Beş gün kalmamıza rağmen hiç birşey yapılmadı ve İzmir'e geri döndük.Gökmen'e evde bakmaya başladık.2002'de ATV'de yayınlanan "Yarınlar Umut Olsun" isimli programda toplanan yardım sayesinde ,vücudundaki yatak yaraları için 9 tane ameliyat geçirdi.[/u]Yaralar kapandı
Gökmen'in kalbi atıyor ancak,beyin fonksiyonları yeterli çalışmıyor.Tekerlekli sandalyeye binebilmesi,kolunu oynatabilmesi için,fizik tedavi görmesi gerekiyor.Fizik tedavi ile hareket edebilecek.Balçova Termal Tesislerinde fizik tedavisi olabilir.Gökmen'in yanında refakatçisi olarak benim kalmam gerekmektedir.
Oğlumu mamayla burnundan besliyorduk.Şimdi midesine takılı hortumdan mamayla besliyoruz.20 günde bir idrar sondası,3 ayda bir mide sondası değişmek zorunda.Günde 6 kez sağa ve sola çevirip, yukarı çekiyorum.Sırtına yastık koyuyorum aksi takdirde vücudunda yaralar oluşuyor.Günde 3 kez mama 3 kez su veriyorum.
Ben anneyim ve yaşadığım sürece evladım için nefes alacağım. Hayatta birbirimizden başka kimsemiz yok.Hem oğlumla gün boyu ilgilenip,hem de ördüğüm örgüleri satarak para kazanmaya çalışıyorum. Maddi ve manevi yardımlara ihtiyacımız var.Gökmen benden ve benim bayan arkadaşlarımdan başkasını görmüyor.Eski arkadaşlarını görmek onu mutlu edecektir.
Benimle iletişim kurmak isteyen,Gökmen hakkında soru sormak veya ziyaret etmek isteyenler için iletişim bilgilerimi ekliyorum.Sesime kulak veren herkese teşekkür ederim.
Gökmen'in medikal ihtiyaçlarını(Mama torbası,mide hortumu,alt bezi,eldiven,idrar torbası,spanç,batikon,bant v.b) karşılayabilmek ,fizik tedavisini yaptırabilmek için valilikten izin aldık Yapılacak yardımlara ihtiyacımız var.
Gökmen Gök
Türkiye Halkbankası
731- Alsancak/İzmir Şubesi
Banka Hesap numarası:01012035
Ev adresi:1424 sokak no:18 Gülizar apartmanı zemin Kahramanlar/İzmir
Ev telefonu:(232)4419225
Gsm:0 5304056351
e-posta:gulperi_eryaman@hotmail.com
Sevgi ve saygılarımla
Gülperi ERYAMAN
Allah hiç kimseye böyle acı vermesin....
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
arkadaşlar bugün gökmene yarın bize heran bizimde başımıza gelebilir herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum herkez bi depo benzin parası gökmene versin hiçbirşey olmaz bu sayede gökmen belki ayağa kalkar ve hepimiz mutlu oluruz
ablacım yazınızı okudum ve çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.size maddi olarak bir yardımda bulunacak gücüm yok.ancak deniz feneri gönüllüleriye temasa geçebilirim arzu ederseniz.bu konuda en iyi yardımı onlardan alabilirsiniz.ne dersiniz.
arkadaşlar hepimiz elimizi bi cebimize atalım az çok bişeyler yollayalım 1 hafta sonu motora binmeyelim benzin parasını kardeşimize yollayalım şifa bulsun damlaya damlaya göl olur
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
kawasaki_honda demiş ki:
başınız saolsun çok geçmiş olsun
ölmedi kardeş yatıyor ölmeyecek inşallah herkes 10 lira yatırsa gene yeter
Son Mesajdan 22 dakika sonra eklendi:
bu resimler anlatmaya yeter sanırım sitenin bilmem kaç tane üyesi var arkadaşlar yazık valla herekes kendine göre bişeyler yapsın lütfen dekontları görelim
büyük geçmiş olsun umarım herkes elinden gelen yardımı yapar az veya çok hiç yoktan iyidir arkadaşlar 5-10-20-50 ytl yardım edelim motorcuya... _________________ Ağacımdan yaprak düşürenin ormanını yakarım...
Kayıt: Dec 13, 2007 Mesajlar: 248 Nereden: iskenderun/akçay
Tarih: 31.01.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
arkadaşlar hepimiz elimizden geleni yapalım bu olay herkesin basına gelebılır az çok demeyelim herkesin katkısı olsun ( allah cc kimseyi bole durumlara duşurmesin _________________ Z@bun Oğull@rı
Motorsiklet bir yaşam tarzıdır.Tutkulu yaşamları simgeler İki tekerlekli devler
Tarih: 31.01.2008 - 18:10 Mesaj konusu:
Allah bu şekilde sınadığı insanlara büyük sabır, çevresindekilere de destek gücü versin!
Her ANNE gibi Gülperi annemiz de bözbebeği için canını dişine takmış, artık onun için tırnaklarını kanatıyor.
Hepimiz motorcuyuz.Hepimizin de aklından "Bu duruma bi gün ben düşersem!" diye geçer eminim.Ama Allah bizi bu sınavdan, başkalarına olduğumuz desteklerle muhaf kılar dileğim.
Gökmen abime ve nice Kardeşimize, başındakilere, yakınlarına Allah sabırlar versin.Bizler de elimizden geleni yapalım...
Moderatör arkadaşlardan isteğim bu ve buna benzer topicleri tüm forum üyelerinin çok rahat görebileceği yerlere iliştirsinler!
Zaten buna benzer çalışmalar yapılıyordur ama ben yine de aklımdan geçeni iletiyim iztedim...
Uğraşan herkes benim naçizane gözlerimde birer melek!!
Bi de şu kader yapmasa bize kelek...
Gökmen abime Kardeşleri verir destek,
Bu topicleri görünür yerlere iliştirirsek!!! _________________ Hadi yollara!
Biraz iyi vakit geçirelim ha?
Let the good times roll...
Tarih: 31.01.2008 - 22:13 Mesaj konusu:
Canım Türkiyemin güzel insanları,motorcuları.....çook üzüldüm bu duruma..elimden geleni bende yapacağım...bugün başkasına yarın bize _________________ LİVE TO RİDE&RİDE TO DİE
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 31.01.2008 - 22:32 Mesaj konusu:
öncelikle bu kazayı yaşayan kardeşimize ve ailesine çok çok geçmiş olsun diyorum...
inanın ki okur okumaz elimde telefon tüm bu işe katkısı olacak arkadaşlarımı arıyorum.
halilRR bu konuda üstümüze düşeni yapalım kardeşim...
organizasyonu sen yaparsın....ben varım...
En son coach2003 tarafından 31.01.2008 - 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız