Tarih: 31.01.2008 - 15:17 Mesaj konusu: sele altı egsozlara ölüm
slm arkadaşlar bence sele altı egsozlar race motorların görünüşünü bozdu ve galiba bu yüzdende yeni modeller egsozları tekrar yana verdiler ben r1 görüntüsüne bayılırdım şimdi ise egzosu yüzünden görüntü gitti bu benim görüşüm sizlerinde görüşlerini beklerim
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 487 Nereden: balıkesir,denizli
Tarih: 31.01.2008 - 15:27 Mesaj konusu:
bence sele altı eksoz motosiklet tarihine yeni bi akım getirmiştir şaka bi yana yakında yeni bir 600 lük alıcam ve kesinlikle sele altı eksoz olucak ve bir 600rr olucak _________________ m.demirtas10@hotmail.com
Tarih: 31.01.2008 - 15:46 Mesaj konusu:
ekamba demiş ki:
ryangt demiş ki:
SS makinelerde ilk çift farı Ducati çıkartmıştır,son tüm japonlar on taklit etmiştir.Suzuki hariç.
peki bu kötümü olmuş??
Erbil abi süpersin mükemmel cvp yaa koptumm hayır tabikide 10 numara olmuş hehehehee _________________ ..:::VW Golf IV Street Race Team Arh(+) FrhtSNMZ :::..
Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"
Tarih: 31.01.2008 - 15:47 Mesaj konusu:
ayrıca lütfen doğru konuşalım eliniz vicdanınıza verin ve suzuki tl 1000r tek egsoz olsa süper bi görüntü olmazmı bence tl 1000r serseri bi havası var egsoz dediğin tek olur yanda olur oturmasını kalkmasını bilir hem sele altı egsoz performansı etkilemezmi u zunluk bakımında
Tarih: 01.02.2008 - 02:25 Mesaj konusu:
sele altı egzoz
görüntüsü süper
biyere makinayı bıraktıgınzda meraklı veletlerin elinin kolunun yapışma tehlikesi yok
artçının bacagının yanma ayakkabısının erime tehlikesi yok
tek iyi tarafı soguk havalarda soba gib iyanaş üşüyen yerlerini ısıt
slm arkadaşlar bence sele altı egsozlar race motorların görünüşünü bozdu ve galiba bu yüzdende yeni modeller egsozları tekrar yana verdiler ben r1 görüntüsüne bayılırdım şimdi ise egzosu yüzünden görüntü gitti bu benim görüşüm sizlerinde görüşlerini beklerim
karakral,sanane yaa isteyen sele altı yapar isteyen orjinalini bozmaz sanamı kaldı sen sele altı yapma olurmu zevkler ve renkler tartışılmaz gereksiz topic diorum ama fikrim şudur ki ekambanın motora gitmemiş sele altı ne o öle akropoviçli fln pehhh şaka bi yana racelerde bütün sele altı egzozlar hep hoşuma gider ekambanınki hariçç tabii _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Dec 18, 2004 Mesajlar: 2364 Nereden: Istanbul/Balıkesir
Tarih: 01.02.2008 - 02:49 Mesaj konusu:
yvz, Dediği gibi özellikle kazalarda ve sakar bayan arkadaşların motorlardan inerken bacağını yakmaları yüzünden mühendisler yapmış bunu..iyide olmuş aeordinamikte faydalı olmuştur kanımca
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız