Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sele altı egsozlara ölüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sele altı egsozlara ölüm

sele altı egsozlara ölüm
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:17    Mesaj konusu: sele altı egsozlara ölüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bence sele altı egsozlar race motorların görünüşünü bozdu ve galiba bu yüzdende yeni modeller egsozları tekrar yana verdiler ben r1 görüntüsüne bayılırdım şimdi ise egzosu yüzünden görüntü gitti bu benim görüşüm sizlerinde görüşlerini beklerim Dans
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi len sende:) Gülümsüyorum r1'i bozmuş sele altı egzoz işin sonu

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sele altı eksoz motosiklet tarihine yeni bi akım getirmiştir Çok gülüyorum Çok gülüyorum şaka bi yana yakında yeni bir 600 lük alıcam ve kesinlikle sele altı OK eksoz olucak ve bir 600rr olucak Göz kırpıyorum
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SS makinelerde ilk sele altı egzoz Ducati tarafından çıkmıştır.Sonra tüm japonları Ducati'yi taklit etmişlerdir.Suzuki Hariç.

SS makinelerde ilk çift farı Ducati çıkartmıştır,son tüm japonlar on taklit etmiştir.Suzuki hariç.
Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gereksiz bir konu bence Beğenmedim Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
SS makinelerde ilk çift farı Ducati çıkartmıştır,son tüm japonlar on taklit etmiştir.Suzuki hariç.
Bravo
peki bu kötümü olmuş??
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt demiş ki:
SS makinelerde ilk sele altı egzoz Ducati tarafından çıkmıştır.Sonra tüm japonları Ducati'yi taklit etmişlerdir.Suzuki Hariç.

Bravo

suzuki suzuki baska tanımam Alkışlıyorum Alkışlıyorum

konuyla alakalı da sele altı eksoz hoş duruyor ama motor resimlerinde yandan eksozda daha karizma tik duruyor BEN CE

En son gsxr750 tarafından 31.01.2008 - 15:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ryangt demiş ki:
Bravo
peki bu kötümü olmuş??

Erbil abi süpersin mükemmel cvp yaa koptumm hayır tabikide 10 numara olmuş hehehehee Delirdim Delirdim Delirdim

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.01.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıca lütfen doğru konuşalım eliniz vicdanınıza verin ve suzuki tl 1000r tek egsoz olsa süper bi görüntü olmazmı bence tl 1000r serseri bi havası var egsoz dediğin tek olur yanda olur oturmasını kalkmasını bilir hem sele altı egsoz performansı etkilemezmi u Dans zunluk bakımında
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim de tercihim her zaman sele alti ekzozdan yanadir.
yvz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı egzoz Bravo
görüntüsü süper
biyere makinayı bıraktıgınzda meraklı veletlerin elinin kolunun yapışma tehlikesi yok
artçının bacagının yanma ayakkabısının erime tehlikesi yok
tek iyi tarafı soguk havalarda soba gib iyanaş üşüyen yerlerini ısıt Gülümsüyorum
Başa dön
yvz Çevrimdışı yvz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral demişki;
Alıntı:

slm arkadaşlar bence sele altı egsozlar race motorların görünüşünü bozdu ve galiba bu yüzdende yeni modeller egsozları tekrar yana verdiler ben r1 görüntüsüne bayılırdım şimdi ise egzosu yüzünden görüntü gitti bu benim görüşüm sizlerinde görüşlerini beklerim

karakral,sanane yaa isteyen sele altı yapar isteyen orjinalini bozmaz sanamı kaldı sen sele altı yapma olurmu zevkler ve renkler tartışılmaz gereksiz topic diorum ama fikrim şudur ki ekambanın motora gitmemiş sele altı ne o öle akropoviçli fln pehhh Çok gülüyorum şaka bi yana racelerde bütün sele altı egzozlar hep hoşuma gider ekambanınki hariçç tabii Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yvz, Dediği gibi özellikle kazalarda ve sakar bayan arkadaşların motorlardan inerken bacağını yakmaları Çok gülüyorum yüzünden mühendisler yapmış bunu..iyide olmuş aeordinamikte faydalı olmuştur kanımca Bravo
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sele altı egzoslar daha ağır oluyor daha uzun oldugu için ama görüntüsü bence çok güzell Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 01.02.2008 - 02:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, aynen!!!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal