Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 31.01.2008 - 18:48 Mesaj konusu: Kendi Tasarımım Racing!!!!!Bi göz atın..
VEEE işte kendi ürettiğim bir racing....
Mümkün olduğunca farklı yapmaya çalıştım ama bir de sizin onayınıza..
Bence güzel bi iş ortaya çıktı..
Şahsen çıksa alırım walla Markasını modelini siz yakıştırın artık. Eksoz da farklı bir stil oldu.
Güzel.. bence ayakların yanmasın die egsozu biraz arkaya al Ve hava girişini biraz daha büyütebilirsin diye düşünüyorum ama aman R6 gibi yapma, farların altına iki tane güzel gidebilir..
Gerçekten iyi çiziyorsun.. Tebrikler.. _________________ -= Alayına isyan Ölümüne Racing =-
Kayıt: Nov 27, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: BoDRuM>>> İsim:тaηєr **Viva_La_Vida**
Tarih: 31.01.2008 - 19:53 Mesaj konusu:
XeeRooN,bişey olmaz eksoz dursun öyle..Orada anti-sıcaklık teknolojisi kullanıldı dediğin gibi yakabilir de ama önlenebilir heralde ya hava girişlerini biraz ufak tuttum..Ortada ve sinyal altlarında ufak ufak war.Yorum için sağol
diğer arkadaşlarda sağolsn
Tarih: 31.01.2008 - 20:08 Mesaj konusu:
vallahi lk defa gördüm manyak olmuş ilk başta inanamadım foto shpo tan yapmıştır ddeidim dikkatlı bakınca anlaşılıyo helal olsun benımde böle yetenegim olsa bende biraz yapıyorum ama senınkı gibi ayrıntılı degil kapa taslak neyse yanlış anlama ama biraz daha ön grenaj tarafı agrasif yanı sivri gibi olsa tadına doyum olmaz bondrumda olsam senden izdigin resimleri satarsan eger alırdım valla
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız