Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kenan sofuoğlun'dan yenilikler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kenan sofuoğlun'dan yenilikler

Kenan sofuoğlun'dan yenilikler

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2008 - 18:01    Mesaj konusu: Kenan sofuoğlun'dan yenilikler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sofuoğlu'na özel pist!

2007 Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun antrenman yapabileceği ve kendi ismini taşıyan motosiklet pisti Sakarya'nın Pamukova ilçesinde yapılacak…

Sakarya'nın Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçede Dünya Şampiyonu sporcu Kenan Sofuoğlu’nun adını taşıyan ve Sofuoğlu’nun antrenman yapabileceği bir motosiklet yarış pisti yapacaklarını duyurdu.

Turan, Sofuoğlu'nu ilçelerine davet ettiklerini ve projeyi paylaştıklarını, arazi için yer kararlarını bile verdiklerini ifade eden Turan, Sofuoğlu’nun İstanbul Park yabancılara kiralandığı için antrenman yapamadığını, İzmir ve Kocaeli'deki pistler de antrenman için küçük geldiği için sorunlar yaşadığını dile getirerek Sofuolu’na destek çıkılması gerektiğini ifade etti.

Eğer bir değişiklik olmazsa motosiklet pistinin sivil hava alanının yanındaki 600 bin metre karelik arazide yapılması planlanıyor. Pist 3,5 kilometre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde olacak. Pistin maliyetinin 500 bin YTL olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca pistin yanına yarış okulu da açılması planlanıyor.

Sizlerle paylaşmak istedim....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 01.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravoooooooooooo belediye başkanına.......... Bravo

ama gine de İSTANBULDAKİ.................... PİSTİ kullansa çok ıyı olurdu........... verin şu ingilizlerin parasını............. gitsinler...... pist bizim olsun Sinirlendim
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 01.02.2008 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vaybe bu iyiliği babası bile yapmaz oğluna,kenan değerini bil yawruum,bu sene 1. olmazssan gelme buralara Dil çıkarıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, kenana ınanıyorum ! bence ona verılen destek boşa cıkmayacak ınşallaaaaahhhhh Bravo Bravo

kenan onun ıcın yapılan ıylıklerın farkında tum turkıyenın kenn ıcın ne dusundugunun farkında ve buna göre oynayacak Göz kırpıyorum
KRAL_RR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.02.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenana destek sonuna kadar arkadaşlar
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 02.02.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederım belediye baskanını gusel bir çalışma bence Alkışlıyorum
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 02.02.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle değerlerin kıymetini bilmek lazım yoksa elin yabancısı kapıyor Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 15:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoğlu kenan pistlerin hakimi

yakışır hayırlı olsun kenan sofuoğlu pisti

e arada bizde antreman yaparızzzzzzzzzzzz
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel beee
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okul mu yarış okulu mu ilk kayıt benm Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuza42
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatilde motoru alırsam bende uğrayacağım oraya Gülümsüyorum Gülümsüyorum
belediye başkanına selamlar..iyi iş yapmış
Başa dön
yakuza42 Çevrimdışı yakuza42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan çalışmazken bizi de soksalar piste olmaz mı? Çok gülüyorum
Para versek? Çok gülüyorum
Gene mi olmaz ? Şok oldum
Üzgünüm
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, olur saatlik olarak kiralayacaklarmış merak etme üzülme artık
ben yardımcı olurum ama en son kalan iki motorcu kirayı öder
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal