Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - zx-12r nin son hızı ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

zx-12r nin son hızı ??

zx-12r nin son hızı ??
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Demarkonjuan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 15:53    Mesaj konusu: zx-12r nin son hızı ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibi olduğum 98 hayabusa 172 ps olup 320kmh hız görmekteyim.Sorum şu sizlere:Kawasaki zx-12r bildiğim kadarıyla 192 ps.Bu motrun son hızını
bilen varmı?????????
Başa dön
Demarkonjuan Çevrimdışı Demarkonjuan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.02.2005 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senın motorun 320 km hızı geçmesı gereklı tam korumayla sürtünmeyi azaltırsan kesin sonuca 350km hıza gıdersın Dil çıkarıyorum
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Demarkonjuan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum zaten tam korumam var.Fakat yol bitti.320 kmh geçiyor zaten
Başa dön
Demarkonjuan Çevrimdışı Demarkonjuan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
valla 350 ye kadar gelmesi lazım 12 güzel makina Dil çıkarıyorum
(aslında zx12 uzunda hayabusayı geçiyooo)
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

345KM/H ama nos tan tutun hafif jantlara kadar herşey vardı. ha standartıda 330 335 filan yapar KAPAN ÜSTÜNE KAPAN:)
Başa dön
Toggy Çevrimdışı Toggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx-12 standarta standart asla hayabusayı geçemez ; Öfkeliyim
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:31    Mesaj konusu: hahah Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy demiş ki:
zx-12 standarta standart asla hayabusayı geçemez ; Öfkeliyim

Deneyelim mi?
Caddede cengiz var hayabusa 2004 model. Bende 2002 zx12r var. Bir sorun ona zx12r'ıma laf ettikten sonra ne olduğunu. "neden bu motora boşuna para verdin?" diye bir laf duymuştum. Sonra pişman oldu. Hayabusası olan varmı? Bir deneyelim isterseniz hayabusa mı zx12r mı geçer diye?
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
abi ben bizzat eski üstatlardan duydum
uzunda hayabusa yı çook güzel solluyomuş
adam lar gezi ye çıkıyolar tabi gazlıyolar zx12 hayabusanın arkasına yanışıp sonrada yanından (zıng) geçiyooooor Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sE7EN DEMİŞKİ
Alıntı:

Deneyelim mi?
Caddede cengiz var hayabusa 2004 model. Bende 2002 zx12r var. Bir sorun ona zx12r'ıma laf ettikten sonra ne olduğunu. "neden bu motora boşuna para verdin?" diye bir laf duymuştum. Sonra pişman oldu. Hayabusası olan varmı? Bir deneyelim isterseniz hayabusa mı zx12r mı geçer diye

YA UKELALIK GİBİ OLMASINDA SEN caddede cengizi(tanımıyorum) geçebilirsin belki motorları değişsende geçersin belki r1le filanda geçersin ama hayabusa eşit şartlardaki profesyonel ellerde zx-12 geçer gider zx-12 dikiz aynada kaybolur bence boşuna idda etmemelisin.
Başa dön
Toggy Çevrimdışı Toggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
yakuza72
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Ystanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hız sınırlandırması olan iki motor birbirini aynı hızda uzunda nasıl geçer?hadi drag denilse anlarım ama uzun nasıl??? Üzgünüm
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toggy anladığım kadarıyla ordan burdan duydukların yada izlediğin Ghost Rider filmlerinden gördüklerin kadarıyla kafanda birşeyler kurgulamışsın. 4 senedir motor kullanıyorum. İlk racing motorum zx6 idi. Onun üstünden 2 motor daha geçti onlarda zx6 (2001 model yenilemiştim) zx9 ve şimdi zx12r kullanıyorum.

Bundan 6 ay öncesine kadar bana desen ki hayabusa geçer diye yorum yapamazdım çünkü hem kullanmamış hemde hayabusayı sol aynamda ufaltmamıştım.

Anlayacağın sen filmleri izlerken yada oradan buradan bunları duyarken ben motorlarla haşırneşir geziyordum. Ha ben bu işin en bileni değilim büyük duanei deyilim ustası değilim.

Ama işin içine standart zx12r ve hayabusa girerse o zaman öne fırlarım. Hayabusa zx12r'ı geçerse motorumu sevabına bağışlarım. Hayabusayla hem kalkış yapan, hemde hayabusayı kullanıp zx12r la kalkış yapan birisi olarak ve zx12r'ın ne denle hırçın bir makina olduğunu vurgulayarak söylüyorumki bu lafı söylediğin her konuda yanıldığını bilmeni isterim.

Hayabusa gelecek zx12r'ı geçecek? zor iş be! Çok gülüyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 2 senedir Türkiye Pist şampiyonu olarak bir bildiğim vardi konuşuyorum Tolga Uprak (toggy'nin açılımı) motorunu ortaya koyma. Ben hayabusa yada başka bir modelin fanatiği filan değilim suzukiyide sevmem ama gerçek gerçektir.
ninja
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
drag yarışlarını bilmem ama uzunda zx12 ye zor kafa tutarlar zx12 hafife almayalım lütfen ben avrupa drag larında çook gördüm 12 nin hayab. geçtiğini .zx12 hızlı alet ve hayab. danda yakışıklı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
---------------------------------------------------
(yanlış lık olmasın kimseyle tartış mıyorum yada sen busun sen o sun demiyorum )
Başa dön
DOUBLE_R_750
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir kawa cı olarak kendi motorum harici binecek oldugum tek motor hayabusa dır. Hayanın fanatiğiyim.Yalnız benimde hem duyup hem okudugum 12R in hayayı yediğidir.
Benim kıçıkırık makinem kıcından ayrılmadan seyir yaptıgına göre 12 banada yer gibi geliyo.Ama 2 side standart tabiii

LEGENDS ARE NOT DIE...
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bu konuda suzu yu tek geçerim... nede olsa 1300 Dil çıkarıyorum ama virajda n olur onu bilemem :!:

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal