Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İZMİR MD 8 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İZMİR MD 8 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!

İZMİR MD 8 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 02.02.2008 - 19:58    Mesaj konusu: İZMİR MD 8 Şubat Cuma SAKIZADASI ndayız! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilindiği üzere sabit Cuma eğlencelerimizi geçen hafta ile birlikte Kordon da Sakız Adasında düzenlemeye başladık.

Bu konuda ne kadar yerinde bir karar aldığımızı, geceye katılan sevgili arkadaşlarımın yoğun katılımlarıyla anladık Bravo

Rahat rahat oturup muhabbet edebileceğimiz, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,denize nazır,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu bu haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.

Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,toplu olarak bir sürüş yaptıktan sonra geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.

SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.

8 ŞUBAT 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI

Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare Bravo

En son HalilRR tarafından 10.02.2008 - 14:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 02.02.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçen hafta ailevi sebeplerden gelemedim ama bir aksilik olmazsa eğer oradayım, oğlum da arkadaşlarını ve yavuklusunu özlemiş Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

En son badcocktail tarafından 02.02.2008 - 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
badcocktail Çevrimdışı badcocktail Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 02.02.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, gecen bulusmamız harıkaydı..yenı mekan acayıp hosumuza gıttı halıl baskan..katılımın yuksek olmasına ragmen bu hafta daha da kalabalık olacagımızı dusunuyorum..sakız adası gercekten cok kalıtelı ve mukemmel bır mekan..cuma gunu gorusmek uzere..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 02.02.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ORDA VİSKİ VODKA GİBİ İCKİLER YOK MÜZİK YOK BEN GELMEM ORAYA TOPLANTI YERİNİ DEGİŞTİRİN Beğenmedim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 02.02.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçtiğimiz cuma gelemedim kusura bakmayın Ağlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 02.02.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifli bir mekan orda olacağım.
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmirde yaşamaya devam edersem kesin gelirim

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemesekte size iyi eğlencelerr arkdaşlarr OK

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
coach2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirin her yerinden

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar yeni mekanımızda muhabbet 10 numara oldu..
arapkadriyi de dağdan indirebilirsek çok daha iyi olacak... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
------------------------------------------------------------------------
bikehoper abiciğim bıraktın beni yalnız.kapıda bekledim seni bi saat...
bu arada ben geldiğimde halil daha tarişten kolonya dolduruyordu herhalde.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
nilüfer yeleğin bende gelmezsen alamazsın ona göre...

Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Başa dön
coach2003 Çevrimdışı coach2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelemdim dün akşam kusura bakmayın bu cuma inş. yanınızda olucam Bravo

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Powerr, Buyur nasıl viski felan yok ? Votka yok?

Ben Orada Dün Absolut İçtim Votka Olmasa Nasıl İçecektim Acaba?

Haftaya Orada Olmaya Çalışacağım. Yağmur Olmassa Tabi Gülümsüyorum
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 02.02.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail,
Alıntı:

oğlum da arkadaşlarını ve yavuklusunu özlemiş

hadeee beeeee bak sen HIDIRa o kadar büyüdü haaa Şok oldum Şok oldum Şok oldum

coach2003,
Alıntı:

arapkadriyi de dağdan indirebilirsek çok daha iyi olacak...

sertaç kardeşim ben dağlardan inecem ama seni yanıma almak için inecem
600RR geçtiğim yolları yalaRR Çok gülüyorum Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 02.02.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coach2003, tamamdır stop. Mesaj alınmıştır stop. Gelememe durumunda önceden haber veririm stop. Bravo Delirdim

ArapKadri, onun kalbi büyük Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet mekan harika cuma günü görüşmek dileğiyle...

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.02.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir07 demiş ki:
geçtiğimiz cuma gelemedim kusura bakmayın Ağlıyorum

Nadir senide aramızda görmek isteriz mutlaka gel bekliyoruz Bravo Unutmadan lor'u idareli ye Şok oldum Çok gülüyorum

Mekan gerçekten harika ben bayıldım aksilik olmazsa bu haftada oradayız... Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal