Bilindiği üzere sabit Cuma eğlencelerimizi geçen hafta ile birlikte Kordon da Sakız Adasında düzenlemeye başladık.
Bu konuda ne kadar yerinde bir karar aldığımızı, geceye katılan sevgili arkadaşlarımın yoğun katılımlarıyla anladık
Rahat rahat oturup muhabbet edebileceğimiz, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,denize nazır,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu bu haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.
Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,toplu olarak bir sürüş yaptıktan sonra geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.
SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.
8 ŞUBAT 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI
Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare
_________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 10.02.2008 - 14:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.02.2008 - 20:13 Mesaj konusu:
Geçen hafta ailevi sebeplerden gelemedim ama bir aksilik olmazsa eğer oradayım, oğlum da arkadaşlarını ve yavuklusunu özlemiş _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
En son badcocktail tarafından 02.02.2008 - 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 02.02.2008 - 20:16 Mesaj konusu:
HalilRR, gecen bulusmamız harıkaydı..yenı mekan acayıp hosumuza gıttı halıl baskan..katılımın yuksek olmasına ragmen bu hafta daha da kalabalık olacagımızı dusunuyorum..sakız adası gercekten cok kalıtelı ve mukemmel bır mekan..cuma gunu gorusmek uzere.. _________________
Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 02.02.2008 - 21:20 Mesaj konusu:
evet arkadaşlar yeni mekanımızda muhabbet 10 numara oldu..
arapkadriyi de dağdan indirebilirsek çok daha iyi olacak...
------------------------------------------------------------------------
bikehoper abiciğim bıraktın beni yalnız.kapıda bekledim seni bi saat...
bu arada ben geldiğimde halil daha tarişten kolonya dolduruyordu herhalde..
nilüfer yeleğin bende gelmezsen alamazsın ona göre... _________________
Sana söylemek istediğim en güzel söz,henüz söylemediğim sözdür....
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 02.02.2008 - 21:56 Mesaj konusu:
badcocktail,
Alıntı:
oğlum da arkadaşlarını ve yavuklusunu özlemiş
hadeee beeeee bak sen HIDIRa o kadar büyüdü haaa
coach2003,
Alıntı:
arapkadriyi de dağdan indirebilirsek çok daha iyi olacak...
sertaç kardeşim ben dağlardan inecem ama seni yanıma almak için inecem
600RR geçtiğim yolları yalaRR _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız