Ülkemizde, Sehirlerde Bildiginiz bu tür Marketler varmi? Yani herhangi bir kücük Dükkandan bahsetmiyorum. Örnegin www.polo-motorrad.de veya www.lous.de gibi yerler.
Acaba en cok neyin sikintisi cekiliyor?
Bu soruda amacim Ülkemizdeki acigi ögrenmek yani bir cesit Fizibilite Raporu hazirlamak. _________________
En son ancakanca tarafından 23.03.2005 - 16:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arkadasım bu tur marketler bızım burda yok. Tek catı altında en azından ben bılmıyorum.Markaları getırenler ayrı ayrı fırmalar, hepsının bır yerde bulusması cok kalay olmaz herhal.....Olursa cok kısı memnun kalacaktır tek catı altında dusunsene dostum.Kasktan,kamp malzemelerıne kadar bır tesıs acayıp guzel olur valla.......
Kıytırık kelımesı bıraz agır olmamısmı dostum? Bu sıtede veya baska sıtelerde bu tur yerlerın sahıplerıde var alına bılırler gıbıme gelıyor....
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 358 Nereden: YSTANBUL,Anadolu
Tarih: 01.02.2005 - 19:03 Mesaj konusu:
genelde motorsiklet satan bayiler aksesuarlardan bir parça koyuyorlar
ama sınırlı.ort.100 metrekarelik dükkanlar.Stor type birçok markanın
olduğu büyük mağazalar yok.Promoasyonlar sınırlı.Fiyatlar yüksek.
Tarih: 01.02.2005 - 19:14 Mesaj konusu:
ülkemiz 'de hayal ettiğiniz boyutta bir mağaza bulabileceğinizi sanmıyorum. ancak belli markaların nolan, dainess, clover, richa (hatırlayabildiklerim) gibi bir çok firmanın distribütörleri var ve bana göre hayli pahalı satıyorlar bu nedenle çok arkadaşımız bu malzemelere (özellikle kuryeler) para ayıramadıkları için parka, kalın kaban, çin malı kasklarla yaşantılarını sürdürüyorlar. bu konuda faaliyet gösteren yabancı firmaların sitelerine girdiğinizde türkiye distribütörlerini görebilirsiniz.
Tarih: 02.02.2005 - 12:55 Mesaj konusu:
Bilgiler icin cok tessekürler. Hein Gericke genelde daha cok Deri Giyim agirlikli satis yapiyor.
Kiytirik Kelimesini Dükkan sahipleri üzmek icin söylemedim, yanlis anlasildiysa affola.
Simdi su bir gercek: Kaliteli mal haliyle pahali oluyor, birde taninmis marka ise biraz daha pahali oluyor. Ama Kaliteli olupta ucuz olan mallarda var mesela Koreden gelenler, örnegin Kymco. _________________
hein gericke de turkiye ye geldi , sanirim gecen ay, ama site ya da tel bilmiyorum...
Selamlar..
Hein-gericke dediginiz gibi TR ye geldi. Malzemeler gercekten çok kaliteli ve almanya katalog fiyatı ile aynı.. Bazı modeller almanya katalog fiyatından da aşağı..
www.motogiyim.com sitesinden haftaya dan itibaren online satış yapılabilecek.. Hazırlıklar son aşamasına geldi..
Şu anda istanbuldaki mağazada stokta dün gelenlerle beraber 56 mont 24 pantolon, 22 eldiven 19 bot çeşidi var..
Özellikle bayan size bol mal geldi.
Ayrıca ilk yardım çantası, bellik ,maske gibi şeyleri de saymadım..
www.motogiyim.com sitesi devreye girince duyuru yapılacak ve siteye banner konulacaktır. _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
ancakanca, ben stutgartta ilk gördüm (Louis)tatil için geldiğimde oraya hayran kaldım çeşit ve fiyat bolluğuna. Yanlız fiyatlar Turkiyeden cok da ucuz diil. Bazi ucuz markalar var ama. Mesele cesit bollugunda. Turkiyede su anda yok bu tip magaza ve zinciri. Insallah olur yoksa gene 100 Euroluk ( germanwings) bi bilet alıp alısverise gitcem Stuttgart'a.
Bence fiyatların kazık olması da bu ürünlere olan ilginin yetersiz ve azlığından. Sektör yatırımcılar için ilgi çekmediğinden rekabet fazla olmuyor haliyle. Bu da bu işi az çok yapanların kafasına göre fiyat politikası izlemesine neden oluyor. Aslında onlar da biraz haklı bu yatırımları düşük fiyatlarla finanse etmek de zor. Sevindiricidir ki motorsiklete olan ilgi artmakta ve burdaki örnekteki gibi bu sektöre de yatırımlar gündeme gelmekte. Demekki umut var. Neden olmasın bir polo, louis,...gibi mağazalar Türkiye'de de. Ben de ilk louise girdiğimde hayran olmuştum. Ne kadar çeşit vardı.
Arkadaslar, iyi hos diyorsunuz... KEske burada da olsa ama bazılarının da belirttigi gibi once kultur degismeli.. Motora bakıs acısı degistirilmeli... Devletin bu araclara tesvik etmesi gerekmeli.. Hem trafik yuku azalacak, hem yakıt tuketimi artacak, hem kirlilik azalacak vs vs vs... ondan sonra da, adetin artmasıyla bu tarz magazalar Turkiyede de acmak zorunda kalacak... Cesitlilik artacak vs... Turkiye genelinde 1.100.000 adet motorsiklet oldugunu duydum ve sadece 140.000 ehliyetli motorsiklet kullanıcısı varmıs... Almanya vs konusuna zaten hic girmeyelim... En basit ornek... Turkiyede bu sene 80e yakın GsxR 1000 gelecekmiş. Bu adet almanyada 1500... Varın gerisini siz hesaplayın... Kucuk motorlardan bahsetmiyorum bile...
O yuzden dua edelim su tapılacak makinelerin kıymetini devlet de anlasın, insanlarımıza daha guzel anlatalım, kampanyalar vs duzenlensin, tesvik artsın... Adet artsın, bu tarz magazalar buralarda da acılsın...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız