Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bir tane mobiletim vardı onu da çaldılar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bir tane mobiletim vardı onu da çaldılar

Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
demirkazik_32
Üye
Üye

Nereden: ısparta

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:18    Mesaj konusu: bir tane mobiletim vardı onu da çaldılar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar 89 model mobiletim vardı babam almıştı hurdacıdan heryerini haftalıklarımla modifiye edip yeni parçalar takmıştım dün akşam işten geldim motoru evin arkasına koydum sabah işe gidecem motor yok acaba komşular falan şakamı yapıyor diye düşündüm öğlen saat 12.00 a kadar aradım polise de gidemedim plakam ve ruhsatım olmadığı için gitti ilk ve tek motorum ne zorluklarla almıştım bir daha motorum olur mu bilmem ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN??
Başa dön
demirkazik_32 Çevrimdışı demirkazik_32 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kansız bunlar kardesım motor motordur mobıletıde hayabusasıda aynıdır ınsallah bulunur demekten baska bı sey gelmez elımızden gecmıs olsun
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KAAN_CBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam üzüldüm valla durumuna allah çalanların belasını verir inşallah Öfkeliyim

Son Mesajdan 49 saniye:

hocam üzüldüm valla durumuna allah çalanların belasını verir inşallah Öfkeliyim
Başa dön
KAAN_CBR Çevrimdışı KAAN_CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mustafa-3207
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzülme usta ya bulunur belki hem ısparta çok büyük değil bildiğim kadarıyla gerçi çalan adam heryerini değiştirir ama.boşver yenisi alırsın dicem ama durumundan anlaşılıyor o mobileti bile ne zorluklarla aldığın sıkma canını site arasında para toplar yine bir motor alırız sana
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah bulunur şerefsizler emege hiç saygı yok Sinirlendim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnşallah bulunur ,motoru çalanların Sinirlendim Sinirlendim
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:38    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel kardeşim büyük geçmiş olsun ,üzülme Allah yedirmesin namussuzlara ne diyelim
hem belki bulunur ha?
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mustafa-3207
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 03.02.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ya inşallah bulunur md arkanda her zaman bozma moralini
Başa dön
mustafa-3207 Çevrimdışı mustafa-3207 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şerefsizler yaa !!! Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 03:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kanları 5 para etmez kışılıksız ahlaksız ve kalıtesız ınsanlar O motoru calmakla elıne gecen 150ytl parayı sırtına semer takıp 3 gun calıarak kazanabılırsın Benım ıcın böylesı daha onurlu ve gurur verıcı elalemın ahını alıp bogazımdan haram gecırmek yerıne sırtıma semer vurup hamallık yaparıM .... Bravo

gecmış olsun dostum senn adınada uzuldum takma kafana senden o motoru calan kışı veya kışıler coluklarının cocuklarının rısgıyla bunu fazlasıyla öder ... Bravo
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.02.2008 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzulme dostum. O serefsizlerden o para coluk cocuklarinin ilac parasi vs. olarak kat kat cikar. Sana da Allah daha guzelini verir. Bu dunyada hicbirsey kimsenin yanina kar kalmiyor. Öfkeliyim
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.02.2008 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şerefsiz kansız heriifler inşallah bulunur mobiletin Ağlıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 03.02.2008 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demirkazik_32, kardesım uzulme ıanan bana ınsalah yenısı yerıne gelır adı serefsız bunlar Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 03.02.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal