Tarih: 03.02.2008 - 01:18 Mesaj konusu: bir tane mobiletim vardı onu da çaldılar
bir tane mobiletim vardı onu da çaldılar
arkadaşlar 89 model mobiletim vardı babam almıştı hurdacıdan heryerini haftalıklarımla modifiye edip yeni parçalar takmıştım dün akşam işten geldim motoru evin arkasına koydum sabah işe gidecem motor yok acaba komşular falan şakamı yapıyor diye düşündüm öğlen saat 12.00 a kadar aradım polise de gidemedim plakam ve ruhsatım olmadığı için gitti ilk ve tek motorum ne zorluklarla almıştım bir daha motorum olur mu bilmem ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN??
üzülme usta ya bulunur belki hem ısparta çok büyük değil bildiğim kadarıyla gerçi çalan adam heryerini değiştirir ama.boşver yenisi alırsın dicem ama durumundan anlaşılıyor o mobileti bile ne zorluklarla aldığın sıkma canını site arasında para toplar yine bir motor alırız sana _________________ antalya beach park
Tarih: 03.02.2008 - 01:38 Mesaj konusu: slm
Güzel kardeşim büyük geçmiş olsun ,üzülme Allah yedirmesin namussuzlara ne diyelim
hem belki bulunur ha? _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Kanları 5 para etmez kışılıksız ahlaksız ve kalıtesız ınsanlar O motoru calmakla elıne gecen 150ytl parayı sırtına semer takıp 3 gun calıarak kazanabılırsın Benım ıcın böylesı daha onurlu ve gurur verıcı elalemın ahını alıp bogazımdan haram gecırmek yerıne sırtıma semer vurup hamallık yaparıM ....
gecmış olsun dostum senn adınada uzuldum takma kafana senden o motoru calan kışı veya kışıler coluklarının cocuklarının rısgıyla bunu fazlasıyla öder ... _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Uzulme dostum. O serefsizlerden o para coluk cocuklarinin ilac parasi vs. olarak kat kat cikar. Sana da Allah daha guzelini verir. Bu dunyada hicbirsey kimsenin yanina kar kalmiyor.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız