Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Eskişehir MD Gökmen Gök Toplantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Eskişehir MD Gökmen Gök Toplantısı

Eskişehir MD Gökmen Gök Toplantısı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar Eskişehir MD ve MT olarak bi toplantı yapıp İzmir'li Gökmen arkadaşımıza moral ve yardım göndermek istiyoruz.Moderatör arkadaşlara derdimizi anlatamadım bir türlü bu yüzden burdan açtım konuyu.toplantıyı henüz tam olarak kararlaştırmadık.bunun sebebi katılıma göre yer,zaman belirlemek istiyorum fakat herkese aynı anda ulaşmamız mümkün değil tahmin edeceğiniz gibi.bu yüzden il topiğine yazalım ordan arkadaşların cevabına göre hareket ederiz dedim fakat il topiğinin formatına uygun olmadığı için mesajlarımız temizlendi.şimdilik taslağı hazırlayalım diğer arkadaşlarla da "MSN" yoluyla haber veririz artık.motor delisi için farklı bi uygulama da istedim sevgili Mehmet Tan'dan.uygulamanın şu şekilde olmasını istiyorum:her il için bi il grubu belirlenecek,bu il grupları için farklı bi forum açılacak ve bi topic altında aynı il grubundaki bütün arkadaşların msjları olacak.anlık buluşma çağrıları,acil haberler ya da gündemdeki konular üzerine tartışma vesaire bu başlık altında toplanacak.şu anki uygulamada bu söylediklerimin her biri için farklı bi topic açmak zorundayız.eğer dediğim gibi bi uygulama olursa bir çok topic kirliliğinden de kurtulacak site.daha öncede moderatör arkadaşlara da bu isteğimi dile getirmiştim ama yönetime söylediklerini hiç sanmıyorum.demekki kendi sorunlarımızı bildiğimiz yöntemlerle halledicez ya da yönetime direk kendimiz ulaşacaz.

Son Mesajdan 21 saat 31 dakika sonra eklendi:

son gelişmeler salı günü saat 20.00de zevk-ü sefa kafede (geçenki toplantı yerimiz) toplanmamız yönünde.katılım listesi şimdilik şöyle:
bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

GökhanYENİCELİ

digi_boy26

katılım ne kadar çok olursa iyi olur.çünkü bu izmirli arkadaşımız gökmen için moral toplantısı olacak.şimdiden teşekkür ederim.

Son Mesajdan 21 saat 32 dakika sonra eklendi:

son gelişmeler salı günü saat 20.00de zevk-ü sefa kafede (geçenki toplantı yerimiz) toplanmamız yönünde.katılım listesi şimdilik şöyle:
bbaday

umut utu

mterayes26

viper_1

slayer2694

headhunter251

GökhanYENİCELİ

digi_boy26

katılım ne kadar çok olursa iyi olur.çünkü bu izmirli arkadaşımız gökmen için moral toplantısı olacak.şimdiden teşekkür ederim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Burakcım inşallah önceki toplantı kadar katılım olur yine. Sözüm söz havalar ısınınca bende uğrayacağım bi toplantınıza Bravo
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende varımmm.görelim bakalım babayiğitleri kimler gelicek motorlarıyla Dil çıkarıyorum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut_utu, motor olsa gelecemde...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Seda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 04.02.2008 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 senin motorun var onla gitsene. Yükle bi kamyonete Dil çıkarıyorum
Seda Çevrimdışı Seda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seda, merak etme canım 1 aya toplanıyo.bir gece ansızın kapını çalarsam görüsün sen Çok gülüyorum
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 04.02.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, başarılar Burak abi İnşallah güzel bi toplantı geçer yine Gülümsüyorum
just_hmz_26
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Es Es

MesajTarih: 04.02.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepinizden çok özür dileyerek ben gelemiyeceğim diyorum...Bu sıralar şehir dışı turları fazlalaştı daha şimdi geldim eve ve yarın tekrar bi şehir dışı turu daha var tekrar özür diliyorum... Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yav bana da kimse gelişmelerle ilgili haber vermedi kendim sorayım bari.benimde gelip gelmeyeceğim meçhul gerçi de...

Son Mesajdan 20 dakika sonra eklendi:

yer,zaman kesinleşti.aynı yer zevk-ü sefa'dayız yine salı akşamı saat 20.00de.herkesi bekleriz arkadaşlar.havanın güzel olması durumunda herkes motoruyla gelecek.
Başa dön
angels_lie
Üye
Üye

Nereden: eSkİşEhİR

MesajTarih: 05.02.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorları gördüm zevkü sefayada girdik öööööööööö iğrenç bi yer ...
fal baktırdık siz de yine erkek erkek olduğunuz için pek yanaşmadık :SD
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 06.02.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelismeleri bekliyoruz.bu arada simdiden böyle bir organizasyon yaptiginiz icin tesekkür ediyorum ve ayakta alkisliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.02.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başarılar diliyorum Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ygteses
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yas sınırı warmı_? eger yoksa bende eskısehır md etkınlıklerıne toplantılarınıa katılmak ıstıyorum
Başa dön
ygteses Çevrimdışı ygteses Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal