Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Halı Saha.. Maç BİTTİ... (fotolar)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Halı Saha.. Maç BİTTİ... (fotolar)

Halı Saha.. Maç BİTTİ... (fotolar)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:26    Mesaj konusu: Halı Saha.. Maç BİTTİ... (fotolar) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir maç çıktı, maçtan önemlisi biraraya gelmek güzeldi..
Biraz Vahşi tabiatımızdan dolayı arada hafif sakatlanmalar da olsa kimsede kötü bişi yok çok şükür
(Gözümü çıkarıyodu top, hala yanıo Üzgünüm ) Çok gülüyorum

Fotolar net değilen iilerini seçmeye çalıştım,Alper abide foto ekliicek, onda video da varmış..
İYİ SEYİRLER...

RÖVANŞ TA GÖRÜŞÜRÜZZ... Çok gülüyorum Delirdim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu maç burada bitmez...
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O,
baba büyüksün rovanş illaki yapılacak Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

B E K O, yc_, En kısa zamandaa......
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bulanıkta olsa Çok gülüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
beni_oluler_gorur
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben demiştim titi nin olduğu takım kazanır diye dimi bu titi hala yatıyor yazma dedi ama dayanamadım sızdım yazıyorum caktırmayın Çok gülüyorum Çok gülüyorum güzel maçtı
Başa dön
beni_oluler_gorur Çevrimdışı beni_oluler_gorur Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, cnm nbr acı var mı acı ben sana demıstım Çok gülüyorum guzel mactı dıse dıs gectı gelen herkesın ayaklarına saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel maçtı çekişmeli her dakkası heyceanlı geçti top bi bu kalede bu o kalede herkesin ayağına sağlık Bravo
Bi yc_ ye nin ayağına vurduk heralde oda ne yapayım mübarekin dizinden aşağısı 3 boyutlu gibi oynuyor Çok gülüyorum Hakemde 10 numaraydı Gülümsüyorum Neyse sahada olan sahada kalır Göz kırpıyorum Hepiniz izinlisiniz ilk idman pazartesi günü Çok gülüyorum
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bırak abi ya bizim burda açık sahada oynamaya kalksan düşünemiyorum ilk 10 dk heralde üç buçuk atarsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
işte motorculuk bu hem spor hem son gazzzz.. Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin ayağına sağlık...Ben bir daha hakem olmam kırdınız benı Üzgünüm
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bendeki fotolar. Ersin bırak ya kırılmış, bıraktın gittin maçı hem orta hakemlik hem 4. hakemlik yaptırdın bana Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Anelka maçı tribünlerden izledi… Gülümsüyorum

Pertçi güzel oynuyorsun.. Alkışlıyorum

ERDİNÇ bu gelen top varya..! acısı fena olacak.. Sinirlendim demek karşıya beraber geçtik Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

YAKIŞMIŞ edy Delirdim Delirdim

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pozisyon ne zaman oldu hatırlamıyorum da burdan sağ çıktığıma göre karada ölüm yok bana Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

yücel senle aynı takımda olmam daha koşuyoluna at diyorum gidiyosun kadıköye yolluyosun topu Öfkeliyim Çok gülüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, ellerıne saglık senınkıler daha net cıkmıs Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar güzel olmuş ellerinize sağlık
ne rövanş mı dedi birisi yenilen pehlivan hesabı Çok gülüyorum
alper baba Bravo eyvallah
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.02.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu soğuk kış günlerinde bana ne kadar meziyetli gelsede futbol güzel spor devamını bekleriz.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal