Tarih: 03.02.2008 - 17:07 Mesaj konusu: motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık
bir pazar gününü havanın güzel oluşunu fırsat bilerek gazlayarak değerlendirdikten sonra evime dönerken, sağına soluna bakmadan yola atlayan bir gerizekalı sürücü yüzünden motoru durduramadım ama yaklaşık 5-10 km gibi bir hızda motoru yere bıraktım. daha sonrasını anlatmama gerek yok çünkü karakolluk bir mevzuu
çok şükür koruma takozu kırılmadı bu sefer fakat kırılan başka bir parçaydı !!!
bu ayaklıkların fiyatı nedir ? çıkma 2.el veya yenisini almayı düşünüyorum ?
ayrıca bunu elimde yedek olarak tutmak istiyorum fakat kaynak filan tutar mı ??
nerden alabileceğimi ve fiyat bildiren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. selamlar
_________________ Time is chasing after all of us.
Kayıt: Oct 24, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: Manisa-Turgutlu
Tarih: 03.02.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardeş çok aşırı pahalı olacağını düşünmüyorum,bunuda kaynatılıp yedeğe alabilirsin bence ama pek güven olmaz tabi _________________ CBR 125R
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. bi ark ta aynı parçadan kaynatmıştı fakat kaynak yerlerinden cabuk kırılabiliyorlar yenisini aldık 2003 RR dı fiyat 100-150 ytl civarıydı yanlış hatırlamıosam bilgine... _________________ ! ! ! MOTORCU HAREKET ENGELLENEMEZ ! ! !
kaancoleman, sağol kaanım,denyonun biri yüzünden 100-200 lük bişi oldu işte pazar pazar.neyseki takoz kırılmadı.
matrax_83, banada o civar fiyat söylediler.
viper22,valla 155 kg makina 5-10 km gider vaziyette bıraktım yere neyse takoz kırılmadı.
YuZuF,kaynak olayını yedekte tutmak için düşünüyorum.
Durr, sağolun _________________ Time is chasing after all of us.
Tarih: 03.02.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun sende birşey yoktur umarım _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız