Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık

motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BAKIRKÖY / Aydın / Denizli

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:07    Mesaj konusu: motorumla küçük bir kaza, 600RR07 sol ön ayaklık Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir pazar gününü havanın güzel oluşunu fırsat bilerek gazlayarak değerlendirdikten sonra evime dönerken, sağına soluna bakmadan yola atlayan bir gerizekalı sürücü yüzünden motoru durduramadım ama yaklaşık 5-10 km gibi bir hızda motoru yere bıraktım. daha sonrasını anlatmama gerek yok çünkü karakolluk bir mevzuu Sinirlendim

çok şükür koruma takozu kırılmadı bu sefer fakat kırılan başka bir parçaydı !!!

bu ayaklıkların fiyatı nedir ? çıkma 2.el veya yenisini almayı düşünüyorum ?
ayrıca bunu elimde yedek olarak tutmak istiyorum fakat kaynak filan tutar mı ??

nerden alabileceğimi ve fiyat bildiren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. selamlar

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
GunTurk Çevrimdışı GunTurk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun abim böyle dengesiz sürüclerin Sinirlendim

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozeltolga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa-Turgutlu

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş çok aşırı pahalı olacağını düşünmüyorum,bunuda kaynatılıp yedeğe alabilirsin bence ama pek güven olmaz tabi
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_nefret_, sağol kardeşim, maalesef böle işte her cinsten sürücü mevcut yurdumda Öfkeliyim

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GunTurk, geçmiş olsun kanka üzüldüm Üzgünüm Allah betarinden saklasın Çoook seviyorum umarım sorduğun şey fazla pahalı değildir ve canını sıkmaz Bravo

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

extremetolga, sağol bende yedek olması bakımından kaynak olayını düşündüm.

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. bi ark ta aynı parçadan kaynatmıştı fakat kaynak yerlerinden cabuk kırılabiliyorlar yenisini aldık 2003 RR dı fiyat 100-150 ytl civarıydı yanlış hatırlamıosam bilgine...
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah beterinden korusun
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun bukadarla kurtulman iyi olmuş ayak pedi sonuç olarak.fena kırılmış ama sert vurdu sanirim yere.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100-200 ytl arası olmalı diye düşünüyorum abim.Gecmiş olsun Allah bi daha göstermesin.
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GunTurk
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaancoleman, sağol kaanım,denyonun biri yüzünden 100-200 lük bişi oldu işte pazar pazar.neyseki takoz kırılmadı.
matrax_83, banada o civar fiyat söylediler.
viper22,valla 155 kg makina 5-10 km gider vaziyette bıraktım yere neyse takoz kırılmadı.
YuZuF,kaynak olayını yedekte tutmak için düşünüyorum.
Durr, sağolun

600RR07 www.ssrider.com
Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bedenci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun umarom en büyük kazan bu olur. iyi bir usta eskisinden daha sağlam hale getirebilir
Başa dön
bedenci Çevrimdışı bedenci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu parcalara kaynak oluyo izmirde 1.sanda 15 20ye halledersin ama nerelisin bilmiyorum geçmiş olsun
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 03.02.2008 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun sende birşey yoktur umarım Üzgünüm
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal