Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk Kazamı Yaptım:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk Kazamı Yaptım:(

İlk Kazamı Yaptım:(
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ironsedat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 18:59    Mesaj konusu: İlk Kazamı Yaptım:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor kullanmaya başladığım ikinci gün ilk kazamı yaptım.hafif yokuş aşağı 30 km civarı hızla giderken hem benim ön freni sıkmak gibi bir acemiliğim yüzünden hem de hemen cadde üzerindeki oto yıkamacısının sabunlu suyu yola akıtmasından dolayı motorum kaydı ve düştüm.o gün yeni aldığım korumalarım sayesinde bana hiç birşey olmadı ama motorumun elciği ve motor koruma demiri çizildi.
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun düşe kalka örenicen sanırım. Aman bundan sonra daha fazla dikkat
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akkaya105
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun gene ucuz atlatmışsın
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bende motorumla daha aldığım gün birkaç kaza atlatım,birisi ön fren yüzündendi ama düşürmedim motoru tabi..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun motor neydi
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironsedat, cok gecmıs olsun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum suzuki intruder 250 cc durr[u] arkadaşım
Başa dön
ironsedat Çevrimdışı ironsedat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah beterinden saklasın dostum geçmiş olsun.
esmuzo Çevrimdışı esmuzo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmis olsun 2teker bu ufak dususlerle ogrenecen artik,sana 1sey olmasın.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kanki ama makinan çok kıyak hoşuma gitti yani.arkadaşlar sürüş dersi ben veriyorumda kendi firar edip trafiğe çıkmış çıkıncada sonuç düşme hocasının sözünü dinlemiyor bi kızın şuna yaa:) Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim Allah bir daha göstermesin Üzgünüm
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 03.02.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birader gecmiş olsun,,,bak korumaların seni korumuş,,,,aman cıkarma gün gelir yine korur ok,,,
Başa dön
muratF Çevrimdışı muratF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samurai79
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.İnşallah son kazan bu olur.Yokuş aşağı inerken herzaman dikkat edeceksin.Hele ıslaksa dahada tehlikeli.
honda3461
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gecmiş olsun
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 03.02.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun İnşallah bir daha olmaz
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal