Tarih: 03.02.2008 - 18:59 Mesaj konusu: İlk Kazamı Yaptım:(
motor kullanmaya başladığım ikinci gün ilk kazamı yaptım.hafif yokuş aşağı 30 km civarı hızla giderken hem benim ön freni sıkmak gibi bir acemiliğim yüzünden hem de hemen cadde üzerindeki oto yıkamacısının sabunlu suyu yola akıtmasından dolayı motorum kaydı ve düştüm.o gün yeni aldığım korumalarım sayesinde bana hiç birşey olmadı ama motorumun elciği ve motor koruma demiri çizildi. _________________ BORN TO BE WILD
0 rh(+)
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1853 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.02.2008 - 19:02 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun düşe kalka örenicen sanırım. Aman bundan sonra daha fazla dikkat _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
geçmiş olsun bende motorumla daha aldığım gün birkaç kaza atlatım,birisi ön fren yüzündendi ama düşürmedim motoru tabi.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 03.02.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kanki ama makinan çok kıyak hoşuma gitti yani.arkadaşlar sürüş dersi ben veriyorumda kendi firar edip trafiğe çıkmış çıkıncada sonuç düşme hocasının sözünü dinlemiyor bi kızın şuna yaa:)
çok geçmiş olsun.İnşallah son kazan bu olur.Yokuş aşağı inerken herzaman dikkat edeceksin.Hele ıslaksa dahada tehlikeli. _________________ -yamaha tdm850-
Tarih: 03.02.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
çok gecmiş olsun _________________ "Tutamayacağım sözler vermem..Adımlarımda " KİM NE DER " diye düşünmem..Basit kişilerle polimiğe girmem ,Bazı şeyleri asla affedemem..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız