Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 03.02.2008 - 19:32 Mesaj konusu: Transalp ne arızası yapar?
Selam arkadaşlar,
bu sefer son kararımı verdim ve artık gidip Transalp'i almaya karar veerdim. Anes Motor'un elinde kalan bir iki tane trasnalp'ten birisi de nasip olursa benim olacak. Ama motosiklet işi pahalı bir iş. Çok arıza yapmayan, beni üzmeyen bir amkinadır isteğim. Dolayısıyla tercihim bu motosiklettten yana oldu. Ve diyorum ki siz TA kullanıcılarına:
- Bu motosiklet sizi en çok ne gibi aksaklıklarıyla üzmüştür?
Tarih: 03.02.2008 - 19:47 Mesaj konusu:
valla biraz faydasız ve geyik bi cevap olcak ama ben Transalp'in pek arızasını duymadım evladiyelik makinalar. yeterki bak.. al torununa bırak.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
gönül rahatlığına alıp kulanabileceğin bir makine buzamana kadar
transalpten şikayet eden görmedim bakımlarını zamanında yetkili servise yaptırırsan bi arıza oluşmaz
Yaşadığım yerdeki arkadaşlardan sadece iyi yaktığını biliyorum,hele de arazide hiç masum olmayan değerlere imza atıyormuş,onlara bahsedince
sonra sizinki ne yakıyor diye topic açıp da sormasın çünkü yakarr dediler.. _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 03.02.2008 - 20:34 Mesaj konusu:
poorfect, kardeş kronik problemi olan bir motor değildir bildiğim kadarıyla ya da ben yaşamadım ya da duymadım,biliyorsundur en çok tavsiye edilen,sevilen ve rahat satılan endurolardandır belkide endir,eğer onu seversen onunda seni çok seveceğini düşünüyorum. _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız