Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Transalp ne arızası yapar?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Transalp ne arızası yapar?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Transalp ne arızası yapar? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,
bu sefer son kararımı verdim ve artık gidip Transalp'i almaya karar veerdim. Anes Motor'un elinde kalan bir iki tane trasnalp'ten birisi de nasip olursa benim olacak. Ama motosiklet işi pahalı bir iş. Çok arıza yapmayan, beni üzmeyen bir amkinadır isteğim. Dolayısıyla tercihim bu motosiklettten yana oldu. Ve diyorum ki siz TA kullanıcılarına:

- Bu motosiklet sizi en çok ne gibi aksaklıklarıyla üzmüştür?

Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla biraz faydasız ve geyik bi cevap olcak ama ben Transalp'in pek arızasını duymadım evladiyelik makinalar. yeterki bak.. al torununa bırak.. Gülümsüyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ALLAH bilir..

motorun arıza yapacağını önceden bilemeyiz ama,senin nasıl kullandığına,ne tür şartlarda kullandığına bağlı..
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
poorfect
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sessizligin bozuldugu yer

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Alıntı:

ALLAH bilir..

motorun arıza yapacağını önceden bilemeyiz ama,senin nasıl kullandığına,ne tür şartlarda kullandığına bağlı..

Demek istediğim, TA kullanıcıları ne gibi arızalarla karşılaşmışlardır.
Başa dön
poorfect Çevrimdışı poorfect Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enduro bir motosiklet olduğu için arazide yoğun kullanım sonucu teker patlatma arızası verebilir Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gönül rahatlığına alıp kulanabileceğin bir makine buzamana kadar
transalpten şikayet eden görmedim bakımlarını zamanında yetkili servise yaptırırsan bi arıza oluşmaz Bravo
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşadığım yerdeki arkadaşlardan sadece iyi yaktığını biliyorum,hele de arazide hiç masum olmayan değerlere imza atıyormuş,onlara bahsedince
sonra sizinki ne yakıyor diye topic açıp da sormasın çünkü yakarr dediler..
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç bir arıza ile karşılaşmazsın

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

poorfect, kardeş kronik problemi olan bir motor değildir bildiğim kadarıyla ya da ben yaşamadım ya da duymadım,biliyorsundur en çok tavsiye edilen,sevilen ve rahat satılan endurolardandır belkide endir,eğer onu seversen onunda seni çok seveceğini düşünüyorum. Göz kırpıyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal