Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 03.02.2008 - 19:40 Mesaj konusu:
ben Transalp'e karar verdim. Suzuki çok daha modern ve teknolojik duruyor ama param ona yetmiyor. Sen suzuki al ben honda'yı alayım. Canımız sıkılınca takas eder hevesimizi alırız kısa bir süreliğine...
En son poorfect tarafından 03.02.2008 - 19:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: Sessizligin bozuldugu yer
Tarih: 03.02.2008 - 19:54 Mesaj konusu:
Transalp 14,150 lira (0 Km)
V-Strom 19,000 lira (0 Km)
bu ayki motor on dergisinde Yeni Transalp, Versys ve V-Strom'un karşılaştırmalı testi var. v-strom daha üstün gibi duruyor. Daha hızlı gidiyor, daha geniş seleye sahip. ancak bir enduroda olması gereken karter koruma ve tel jant yok.
poorfect, sahibinden.com dan baya bakdım ama v_strom dl 650 o kadar deil yav sen 1000 e bakmış olabilirmisin. ikisinde biraz sıkıntı çekcem ama eğer çok kafama yatarsa biraz daha sıkıntı çekebilirim.On7_li, valla genelde şehirde kullanıcam ama yeri gelince gezilerde beni yoldada bırakmaması lazım birazda araziye gelebilmeli
Tarih: 03.02.2008 - 20:51 Mesaj konusu:
Durr, DL650 V-Strom Alaşım jant olması ve karter koruması olmaması nedeni ile ağır arazi şartlarında sorun teşkil edebilir.
Transalp de karter koruması ve tel jant olduğu için arazide daha rahat olursun.
V-strom un avantajı da motorunun enjeksiyonlu olması, bu da daha az yakıt demek. Transalp in yakıtta bonkör olduğu söylenir _________________
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1001 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 03.02.2008 - 20:56 Mesaj konusu:
tartışmasız transalp derim,
On7_li, dostum transalp ta off road a gelmez ki her ikiside off road için ağır makinalar,onların üstüne biner asfaltta yol yaparsın _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız