Tarih: 01.02.2005 - 17:55 Mesaj konusu: Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR
uzun zamandır sözünü ettiğimiz egitim günü bu PAZAR İZMİR de yapılıyor..
2004 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonu Tolga UPRAK ve sezonun ikincisi,750cc TÜRKİYE Drag Şampiyonu Barış TOK yönetiminde yapılacak egitim gününe tüm MD üyeleri davetlidir...
Egitim İZMİR-ÇEŞME otobanında Seferihisar gişelerini 2 km geçtikten sonra Otoban üzerindeki Servis alanında yapılacaktır,buradaki benzinlikte 6 Şubat PAZAR saat 12:00 da buluşuyoruz,
Kaba taslak tarif edecek olursak,İzmir-Çeşme otobanında, İzmir den Çeşmeye gidilen yönde,Seferihasar çıkışını 2 km geçtikten sonra hemen sag taraftaki servis alanı,zaten OTOBAN üzerindeki tek benzinlik burası...
Bu alan gerçekten müthiş elverişli,yarışçı arkadaşlar sezon boyunca antremanlarını bu alanda yapıyorlar,
Herkez mutlaka koruma kıyafetlerini giyipde gelmeli,herkezi bekliyoruz...
Bu arada İzmir dışındanda MD üyeleri mutlaka bu ücretsiz egitim gününe katılmalı,..
Şimdi gelelim İstanbul bölgesine,bu bölge içinde Hakkan arkadaşımızın çalışmalarını sürdürdüğü ve organize ettiği bir egitim günü planı var,yakında İstanbul için bir egitim günü olacak..Ve ordada Şakir Şenkalaycı ve Eralp TEREM egitmen olarak görev alacaklar,bu konuda Hakkan arkadaşımız çalışmalarını sürdürüyor.. _________________
En son HakanDincer tarafından 18.02.2005 - 03:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
hakan abi zaten az önce ben de toggy ile konuşmuştum bir manim olmazsa hep beraberiz..! _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
ben halen motoruma kavuşamadım we kullanmayıda bilmiyorum ama arabamla gelip seyretsem bi sakıncası yoktur umarım _________________ Ya tozu dumana katarsyn. Ya da tozu dumany yutarsyn.
Tarih: 01.02.2005 - 18:02 Mesaj konusu:
Gerçekden çok güzel
Yalnız bir sorum olacak "Bu eğitimlere katılmak için motor sahibi olmak gerekiyormu?Yoksa standart motorlarlamı eğitim veriliyor? _________________ Önemli olan hyz yapmayy bilmek de?il , hyzyn nerede ve ne zaman yapylaca?yny bilmektir...
motoru olan motoruyla gelip öğrenir olmayanda yanımızda olup bilmek istediklerini teorik olarak öğreniz amaç birlikte olmak eğitim... _________________ Son Of The WiND...BT
e tabiiki gelenlere bi göz banyosu yaparız . Zaten biz orda hafta sonları antrelman yapıyoruz . Hem antrelman hemde eğitim... _________________ Son Of The WiND...BT
Tarih: 01.02.2005 - 18:22 Mesaj konusu:
Arkadaşlar illaki motosikletinizin olması şart degil,en azından Toggy nin dediği gibi teorik ,ve önemli bilgileride edinmiş olursunuz.
O havayı solumak bile bence önemli..
Aynı zamanda Tolga ve Barış sanırım bize hünerleinide gösterecekler...
Güzel olacak güzel...
Tüm dualarımız havanın güzel olması için..
ohan, eger varsa tüm kıyafetlerle katılmanız daga dogru olur..Çünkü ileri düzeyde kullananlar için virajda diz sürtme tekniğide gösterilecek sanırım,ve bunun için dizlik şart,ama benim diz kapagım bu işi görür diyorsan onu bilmem
Kısacası acemi olanlarda,usta olanlarda bişeyler bulabilcek bu egitimde _________________
teşekkür ederim Hakan abi.. Enduro da diz sürtme tekniği hayal olsa gerek :-D Benim için de önemli olan havayı soluyup sizlerlede tanışabilmek.. istanbul seyahatim olmaz sa gelmek isterim....
Pasifik sizde varya iyice abarttınız haaaa.. abi nerde bi ara var oraya gezi skıkştırıyonuz yaaa :-D :-D :-D helal olsun ne diyim bakalım buralarda olursam gelmeye çalışıcam..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız