Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR

Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:55    Mesaj konusu: Bu PAZAR ücretsiz REPSOL-MD egitim günü var..İZMİR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun zamandır sözünü ettiğimiz egitim günü bu PAZAR İZMİR de yapılıyor..
2004 Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonu Tolga UPRAK ve sezonun ikincisi,750cc TÜRKİYE Drag Şampiyonu Barış TOK yönetiminde yapılacak egitim gününe tüm MD üyeleri davetlidir...
Egitim İZMİR-ÇEŞME otobanında Seferihisar gişelerini 2 km geçtikten sonra Otoban üzerindeki Servis alanında yapılacaktır,buradaki benzinlikte 6 Şubat PAZAR saat 12:00 da buluşuyoruz,
Kaba taslak tarif edecek olursak,İzmir-Çeşme otobanında, İzmir den Çeşmeye gidilen yönde,Seferihasar çıkışını 2 km geçtikten sonra hemen sag taraftaki servis alanı,zaten OTOBAN üzerindeki tek benzinlik burası...
Bu alan gerçekten müthiş elverişli,yarışçı arkadaşlar sezon boyunca antremanlarını bu alanda yapıyorlar,
Herkez mutlaka koruma kıyafetlerini giyipde gelmeli,herkezi bekliyoruz...
Bu arada İzmir dışındanda MD üyeleri mutlaka bu ücretsiz egitim gününe katılmalı,..
Şimdi gelelim İstanbul bölgesine,bu bölge içinde Hakkan arkadaşımızın çalışmalarını sürdürdüğü ve organize ettiği bir egitim günü planı var,yakında İstanbul için bir egitim günü olacak..Ve ordada Şakir Şenkalaycı ve Eralp TEREM egitmen olarak görev alacaklar,bu konuda Hakkan arkadaşımız çalışmalarını sürdürüyor..

En son HakanDincer tarafından 18.02.2005 - 03:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 01.02.2005 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abi zaten az önce ben de toggy ile konuşmuştum bir manim olmazsa hep beraberiz..!
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_KaRTaL_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben halen motoruma kavuşamadım we kullanmayıda bilmiyorum ama arabamla gelip seyretsem bi sakıncası yoktur umarım Dil çıkarıyorum

Only The God Can Judge Me......
Başa dön
_KaRTaL_ Çevrimdışı _KaRTaL_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
echoes
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul/Altunizade

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekden çok güzel Dil çıkarıyorum
Yalnız bir sorum olacak "Bu eğitimlere katılmak için motor sahibi olmak gerekiyormu?Yoksa standart motorlarlamı eğitim veriliyor?
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar kıyafet konusunda herkez onem gostersın......
Herkez katılsın...OMM egıtımlerınde kıyafetı tam olmayanları almıyorlar bızım hocalarda almıyabılır sızlerı,olan olmaya korumalı kıyafet konusnda yardımcı olsun.......Pazara senlık var senlık..........
Belkı hocalarımız bıze guzel bır gosterı yaparlar.....Soyle en jan janlısından
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru olan motoruyla gelip öğrenir olmayanda yanımızda olup bilmek istediklerini teorik olarak öğreniz amaç birlikte olmak eğitim...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir yerine istanbul yazsaydı keske Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Toggy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e tabiiki gelenlere bi göz banyosu yaparız . Zaten biz orda hafta sonları antrelman yapıyoruz . Hem antrelman hemde eğitim... Göz kırpıyorum
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıyafet derken kask,mont yeterlimidir..??
Başa dön
OhaNX4Black Çevrimdışı OhaNX4Black Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar illaki motosikletinizin olması şart degil,en azından Toggy nin dediği gibi teorik ,ve önemli bilgileride edinmiş olursunuz.
O havayı solumak bile bence önemli..
Aynı zamanda Tolga ve Barış sanırım bize hünerleinide gösterecekler...
Güzel olacak güzel...
Tüm dualarımız havanın güzel olması için.. Dil çıkarıyorum

ohan, eger varsa tüm kıyafetlerle katılmanız daga dogru olur..Çünkü ileri düzeyde kullananlar için virajda diz sürtme tekniğide gösterilecek sanırım,ve bunun için dizlik şart,ama benim diz kapagım bu işi görür diyorsan onu bilmem Çok gülüyorum
Kısacası acemi olanlarda,usta olanlarda bişeyler bulabilcek bu egitimde
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim Hakan abi.. Enduro da diz sürtme tekniği hayal olsa gerek :-D Benim için de önemli olan havayı soluyup sizlerlede tanışabilmek.. istanbul seyahatim olmaz sa gelmek isterim....
Başa dön
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohancım,Bende dız surtme teknıgını merak etmıyorum,yapanları gordummude heycanlanıyorum cok keyıflı seyretmesı ama sende bende endurucu oldugumuzdan herhal baska hunerler ogrenecegız.Bu arada 12 de toplanılıyor belkı sabah 08.00 bır kucuk gezı olabılır haberın ola.....
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
batucan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gurhun gidersen beni de al beraber gidelim ne dersin?
batucan Çevrimdışı batucan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gurhun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batucan demiş ki:
gurhun gidersen beni de al beraber gidelim ne dersin?

tamam beraber gideriz

-----------------------------
Gürhun Kaya
Başa dön
gurhun Çevrimdışı gurhun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OhaNX4Black
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2005 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pasifik sizde varya iyice abarttınız haaaa.. abi nerde bi ara var oraya gezi skıkştırıyonuz yaaa :-D :-D :-D helal olsun ne diyim Gülümsüyorum bakalım buralarda olursam gelmeye çalışıcam..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal