Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 03.02.2008 Lüleburgaz Gazlaması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

03.02.2008 Lüleburgaz Gazlaması

03.02.2008 Lüleburgaz Gazlaması
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 03.02.2008 - 19:59    Mesaj konusu: 03.02.2008 Lüleburgaz Gazlaması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pazar sabahı hava bulutlu ve gece yağan yağmura rağmen otoban fena değildi.fırsatı değerlendirelim deyip Lüleburgaza gazladık.

[img]http://img443.imag
eshack.us/img443/6774/03022008795hj1.jpg[/img]

En son VALEO tarafından 03.02.2008 - 20:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son foto Çok gülüyorum Bravo
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çerkezköy md boş durmuyor maşallah,kış ortasında non stop gazlıyorlar..yaza karışacak ortalık abi Bravo
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında teker fotosu vardı bikaçtane daha sitede sorun vardı hepsini yükleyemedim.videolarıda yükleyemedim malesef.
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar süper, keşke daha fazla olsaymış. Teşekkürler...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, bigün ortak hareket edelim bizde istanbuldan gaslıyoruss çorluya tarafınaa Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzelmiş. Bravo

En son kadiRR_delisi tarafından 03.02.2008 - 20:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kadiRR_delisi Çevrimdışı kadiRR_delisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_, olur tabiki neden olmasın yücel kardeş telefonlaşırız Göz kırpıyorum
Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Ne o şimdiden antremanlara başlamışsınız.... Delirdim Delirdim Daha çok çalışmanız lazım. Çizici Teamden Korkun Çok gülüyorum Çok gülüyorum Ama herşeye rağmen sizi çalışırken görmek güzel.. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Müftüyü göremedim... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Şefkati abim Paylaşım için Teşekkürler...Gökhan'nın teker fotosu güzelmiş OK Bravo
Yücel olum Gel diyoz sana işte topla takımı; Burda çok iyi Gazcılar var... Delirdim

En son hondagokhan tarafından 03.02.2008 - 20:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan valla bilmem gevşek davranmayın bizim takım cok sıkı haberin olsun.müftü 230 tekteker gidiyo.gökhan zaten malum.osman abinin hayabusa 340 ta takılı kalıyo biliyosun.gerisini sen düşün Çok gülüyorum
Başa dön
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, Böyle yetenekleri Pistte görmek isteriz.... yok hani Avuç kadar çorludan 3 tane yarşçı var hatırlatayım dedim. Beni de sayarsan 4 Gerçi sen benim yatışımı beğenmedin ama. 20 turda tur yemezssen anahtarı veririm Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Çalışın yaza ihtiyacınız olacak. Osman abiyide Kıyıköy yolunda görmek bize zevk vericek. Buarada Teker rekoru Suat10,R da 2700m
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel fotolar ama biras az sanki Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

busefer bunlarla idare edin bidahakine fotoya boğucam sizi Göz kırpıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal