Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 03.02.2008 - 23:02 Mesaj konusu: karaoğlanımdan Ayrıldım; Hüzünlüyüm bu gece :(
Slm arkadaşlar. Biliyorsunuz bu yaz Karaoğlanımla karış karış gezdik canım Ülkemi. Diyarbakır-Malatya-Adana-Konya-Aydın- İzmir-Balıkesir-Bursa bizi tanıdı.
Ama şimdi kış geldi bizim oğlan hastalandı. Eee o kadar gezmeye normal tabii.
Dün Diyarbakır Otobüs Garajından yükledim otobüse, Bugün Mustafa abim (SUMO) İzmir garajdan kaşıladı.
İçimi öyle bir hüzün kapladı ki sormayın gitsin. Ok kış geldiğinden beri sadece hafta sonları kullanıyordum ama yinde de orda; Abonesi olduğum yer kapalı otoparkta beni beklediğini bilmek güzeldi.Cumartesi sabah kalkıp kahvaltı bile yapmadan koşardım yanına.O da beni görünce farlarının içi gülerdi
Hemen yıkardım onu güzelcee ondan sonra önce o sonra ben kahvaltımızı yapardık.
Herkesin hayran bakışları üzerimizdeydi.Şimdi ise en az 1 ay ayrı kalacağız KAraoğlan'la.Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Dün garajdan eve geldiğimden beri dışarı adımımı atmadım.KApattım kendimi eve.Olurda burdaki motorculardan birini görürüm tekrar kötü olurum diye
Gelelim bizim KAraoğlanın nesi vaar:
Motorun subap ayarları yapılacak, Karbüratör temizlenecek, senkron ayarları yapılacak. Eeee bu kadar ellenmişken yağ, yağ filtresi, hava filtreside değişti mi allaaaa bekle bizi yollaaar biz geliyoruz.
İşte benim Karaoğlan. Kendileri 1998 model olup 2000 trafiğe çıkışlıdır. 2007/mayıs ayında yollarımız kesişti onunla.
Henüz 41.000 km de idi. Ama şu anda 53.000 km. de. Motoru ellenmemiş hiç. İlk defa biz elleyeceğiz.Çiçek gibi olacak inşallah
Neyyse lafı fala uzattım yine galiba başınızı ağrıtmayım.Sadece duygularımı paylaşmak istedim
Buyrun tanıştırayım karşınızdaaaaaa KARAOĞLAN
Karaoğlan ve ironman666 Bursa'da
Karaoğlan ve ironman666 Adana'da
Karaoğlan ve ironman666 Aydın/Didim'de
Karaoğlan ve ironman666 Konya'da
Karaoğlan ve ironman666 Malatya'da _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 03.02.2008 - 23:17 Mesaj konusu:
abi 7/24 mesaidemisin yoksa çok sevdiğinden mi çıkarmıyon üniformayı nerdeyse her resminde üniforma var yahu,ipini çekecekler bak yakında demedi deme bu arada kara oğlanına kavuşursun inşallah en kısa zamanda,bende ayrıyım kızımdan bu sıralar üzücü bi durum
Tarih: 03.02.2008 - 23:22 Mesaj konusu:
olsun bu mevsimde koymaz fazla adama.. yaz olsa her geçen motorun ardından ağlamaklı gözlerle bakardın.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 03.02.2008 - 23:31 Mesaj konusu:
risk, Atlatır benim oğlanım.Üzmez beniiii
roadboybrk, Teşekkür ederim Allah kimseye göstermesin
MuRaT_KöSeLeR, Eyvallah
slayer2694, O tulumu pilot abilerden biri verdi.Motor tulumu alcak paramız yok bende pilot tulumunu motor tulumu haline çevirdim.Sırt, direk ve yan korumalar ekledim.Uzun yolculuklarda giyiyorum rahat oluyo.Ayrıca ip mip falan ne o öyle ıııyy uzak dursun bizden kadiRR_delisi, Yaa hiç sorma Burda yoldan geçen sepetli rus motorlarına bile arkasından bakar oldum.Genelde onlar benim arkamdan bakıyordu çünki _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 03.02.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
ironman666, Canım kardesim havalar ısınıncaya kadar bir seyi kalmaz senin karaoglanın yaza da iki karayı koyarız yan yana yollara maasallah sahibi gibi kalıplı o da Allah kavustursun ne deyim......
motoruna geçmiş olsun dileklerimizi ilet,yakında kavuşursunuz,birkaç gün ayrılık birbirinizi daha çok sevmenize neden olur.. _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 04.02.2008 - 01:09 Mesaj konusu:
Motorun inşallah mutlu bi şekilde geri döner
1 ay ayrılık olsun ya nolcak seninde kafaya taktığın şeye bak hem bak 1 ay ayrılcaksın özliceksin ne güzel..sonra o kavuştuğun gün nası da mutlu olcaksın..Bence bunları yaşamaya değer _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 04.02.2008 - 02:50 Mesaj konusu: slm
Abi geçmiş olsun bir aspirinle hiçbişeyciği kalmaz onun _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Kayıt: Oct 29, 2007 Mesajlar: 756 Nereden: Gebze - Kayseri
Tarih: 04.02.2008 - 09:48 Mesaj konusu:
ironman666, kardeşim üzme be kendini senin üzüldüğünü duyarsa morali bozulur bilirsin hastayı moral iyileştirir
karaoğlana allahtan acil şifalar diliyorum iyileşir inşallah _________________ HONDA CBR 1100 XX SUPER BLACKBIRD
http://www.applebys-r-us.co.uk/bb/images/blackbird_spares.jpg
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız