Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - karaoğlanımdan Ayrıldım; Hüzünlüyüm bu gece :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

karaoğlanımdan Ayrıldım; Hüzünlüyüm bu gece :(

karaoğlanımdan Ayrıldım; Hüzünlüyüm bu gece :(
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:02    Mesaj konusu: karaoğlanımdan Ayrıldım; Hüzünlüyüm bu gece :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm arkadaşlar. Biliyorsunuz bu yaz Karaoğlanımla karış karış gezdik canım Ülkemi. Diyarbakır-Malatya-Adana-Konya-Aydın- İzmir-Balıkesir-Bursa bizi tanıdı.
Ama şimdi kış geldi bizim oğlan hastalandı. Eee o kadar gezmeye normal tabii.
Dün Diyarbakır Otobüs Garajından yükledim otobüse, Bugün Mustafa abim (SUMO) İzmir garajdan kaşıladı.
İçimi öyle bir hüzün kapladı ki sormayın gitsin. Ok kış geldiğinden beri sadece hafta sonları kullanıyordum ama yinde de orda; Abonesi olduğum yer kapalı otoparkta beni beklediğini bilmek güzeldi.Cumartesi sabah kalkıp kahvaltı bile yapmadan koşardım yanına.O da beni görünce farlarının içi gülerdi
Hemen yıkardım onu güzelcee ondan sonra önce o sonra ben kahvaltımızı yapardık.
Herkesin hayran bakışları üzerimizdeydi.Şimdi ise en az 1 ay ayrı kalacağız KAraoğlan'la.Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Dün garajdan eve geldiğimden beri dışarı adımımı atmadım.KApattım kendimi eve.Olurda burdaki motorculardan birini görürüm tekrar kötü olurum diye Üzgünüm

Gelelim bizim KAraoğlanın nesi vaar:
Motorun subap ayarları yapılacak, Karbüratör temizlenecek, senkron ayarları yapılacak. Eeee bu kadar ellenmişken yağ, yağ filtresi, hava filtreside değişti mi allaaaa bekle bizi yollaaar biz geliyoruz.

İşte benim Karaoğlan. Kendileri 1998 model olup 2000 trafiğe çıkışlıdır. 2007/mayıs ayında yollarımız kesişti onunla.
Henüz 41.000 km de idi. Ama şu anda 53.000 km. de. Motoru ellenmemiş hiç. İlk defa biz elleyeceğiz.Çiçek gibi olacak inşallah Gülümsüyorum
Neyyse lafı fala uzattım yine galiba başınızı ağrıtmayım.Sadece duygularımı paylaşmak istedim
Buyrun tanıştırayım karşınızdaaaaaa KARAOĞLAN Gülümsüyorum

Karaoğlan ve ironman666 Bursa'da

Karaoğlan ve ironman666 Adana'da

Karaoğlan ve ironman666 Aydın/Didim'de

Karaoğlan ve ironman666 Konya'da

Karaoğlan ve ironman666 Malatya'da

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
risk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun çabuk atlatır kara oğlan inşallah Gülümsüyorum
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayrıldığınıza üzüldum umarım en kısa zamanda tekrar kawusursunuz=)
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş OLsuN!

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi 7/24 mesaidemisin yoksa çok sevdiğinden mi çıkarmıyon üniformayı Çok gülüyorum nerdeyse her resminde üniforma var yahu,ipini çekecekler bak yakında demedi deme Çok gülüyorum bu arada kara oğlanına kavuşursun inşallah en kısa zamanda,bende ayrıyım kızımdan bu sıralar Üzgünüm Üzgünüm üzücü bi durum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olsun bu mevsimde koymaz fazla adama.. Gülümsüyorum yaz olsa her geçen motorun ardından ağlamaklı gözlerle bakardın.. Dil çıkarıyorum
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

risk, Atlatır benim oğlanım.Üzmez beniiii
roadboybrk, Teşekkür ederim Allah kimseye göstermesin
MuRaT_KöSeLeR, Eyvallah
slayer2694, O tulumu pilot abilerden biri verdi.Motor tulumu alcak paramız yok bende pilot tulumunu motor tulumu haline çevirdim.Sırt, direk ve yan korumalar ekledim.Uzun yolculuklarda giyiyorum rahat oluyo.Ayrıca ip mip falan ne o öyle ıııyy uzak dursun bizden Gülümsüyorum
kadiRR_delisi, Yaa hiç sorma Burda yoldan geçen sepetli rus motorlarına bile arkasından bakar oldum.Genelde onlar benim arkamdan bakıyordu çünki Ağlıyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayılı gün çabuk geçer, Allah kavuştursun Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li şimdi Çevrimiçi On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 03.02.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, Canım kardesim havalar ısınıncaya kadar bir seyi kalmaz senin karaoglanın yaza da iki karayı koyarız yan yana yollara maasallah sahibi gibi kalıplı o da Allah kavustursun ne deyim...... Gülümsüyorum
Başa dön
neuremencer şimdi Çevrimiçi neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.02.2008 - 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoruna geçmiş olsun dileklerimizi ilet,yakında kavuşursunuz,birkaç gün ayrılık birbirinizi daha çok sevmenize neden olur.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metin91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 04.02.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Gülümsüyorum
_SATILIK 2007 YAMAHA FZ6_
Başa dön
metin91 Çevrimdışı metin91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun inşallah mutlu bi şekilde geri döner Çok gülüyorum

1 ay ayrılık olsun ya nolcak seninde kafaya taktığın şeye bak Çok gülüyorum hem bak 1 ay ayrılcaksın özliceksin ne güzel..sonra o kavuştuğun gün nası da mutlu olcaksın..Bence bunları yaşamaya değer Gülümsüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 04.02.2008 - 02:50    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi geçmiş olsun bir aspirinle hiçbişeyciği kalmaz onun Gülümsüyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.02.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecer gecer uzulme Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gebze - Kayseri

MesajTarih: 04.02.2008 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, kardeşim üzme be kendini senin üzüldüğünü duyarsa morali bozulur bilirsin hastayı moral iyileştirir Üzgünüm
karaoğlana allahtan acil şifalar diliyorum iyileşir inşallah
murat50 Çevrimdışı murat50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal