Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bulmusum güzel havayı düsmüsüm yollara.........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bulmusum güzel havayı düsmüsüm yollara.........

Bulmusum güzel havayı düsmüsüm yollara.........
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Bulmusum güzel havayı düsmüsüm yollara......... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.D liler son bes yıldır yaz-kıs motorize yasayan ben Adana da olmama ragmen gercekten özellikle son 1.5 aydır gündelik kullanımda activa100 ümü bile garaja cekmistim olacak gibi deil cokkkk össlemisim cokkkk baktım ısı yaklasık 17 derece cıkardım huysuz oglanı kaptım makinayı düstüm yollara buyurun paylasalım.........
Biri kocaoglan dieri sıska kardes ama yerleri ve sevgileri ayrı,gündelik kullanımda activa100 inanın tam bir is makinası ama Dl650 gercekten bir huysuz oglan.Önemli bir uyarı ile araya girecegim motoru cıkardıgımda yaklasık 15 dk oldugu yerde ısıttım ne de olsa 1.5 aydır kapalı ortamda sert zeminde yemini suyunu ihmal etmeden haftada en az bir kez uzun calıstırarark bekletmistim üzerine cıkar cıkmaz ilk hemen bir oto lastikcide aldım solugu düsündügüm gibi sert zeminde kıslamaktan lastik havaları ön arka bir hayli inmisti sürekli kontrolde fayda görüyorum bilginize.
Adana sehrinde yılan hikayesine dönen metro calısması rivayete göre 2009 da son bulacak,sehri en üst diliminden merkeze tasıyacak olan ray hattının faaliyete girmeden ilk hayalet duraklarından birini biz yakaladık deliler.... Göz kırpıyorum

Sabah kahvaltımı evde yapmıstım ama kacamak gezime muhtesem klubumuze ugramadan baslamadım ben cıktıgımda solo gezi fikri icinde oldugum icin zamanı cok önemsemedim ama klube cay molası icin ugradıgımda dier arkadasların sabah saatlerinde yaylalara 8 arac ve 13 motosikletle yola mangal muhabbetine düstüklerini fısıldadılar tabii,bu arada gercekten iyi hizmet veren bir klubumuz var Adana Süleyman Demirel Blv. üzerinde gece-gündüz cok renkli insanlar bir arada görülebilir burada ayrıca cadde tüm motorcuların gözbebegi niteliginde

Ypmayı düsündügüm mesafe cok uzun deil ama oldukca keyifli zaman zaman stabil asfalt dısına da cıkacagız tabii,nam-ı diar baraj gölümüzün sehir merkezi haric geriye kalan dilimini görüntüleyecegiz ve umarım begeneceksiniz.Yukarıda ki ilk kareler tepeden bakıs Catalan Köprüsü, köprü hk.da detaylı bilgi cekimlerle az sonra

Adana’da, Seyhan Baraj Gölü üzerinde yeralan 1575m. uzunluğundaki köprü. Türkiye’nin en uzun köprüsü unvanını taşır. Seyhan Batı Köprüsü olarak da bilinir.

Adana'ya içme suyu ğlamak için gerçekleştirilen Çatalan İçme Suyu Projesi kapsamında yapılan köprünün asıl amacı su borularının geçişini sağlamaktır. Üç şeritli yoluyla karayolu ulaşımında da kullanılabilecek şekilde inşa edilmiştir. İnşasına 1998’de başlanan köprünün açılışı 17 Haziran 2002’de gerçekleşti. Projeyi Lurgi Bamag-STFA-ALKE'den oluşan konsorsiyum gerçekleştirdi.Bu arada özellikle ss binenlerin yazın vazgecilmez drag noktalarından biri bu cok seritli köprü ,maalesef gecen sene yine ss binen bir arkadasımızın yaptıgı cok ciddi 4 kisinin ölümüyle sonuclanan kazadan sonra Jandarma köprüde cok acil önlemler uygulamaya basladı.

Köprünün bitiminden hemen sonra baslayan sıkmacıları görünce insanın acıkası geliyor hele de yanında tazee cay varsa atlarım bennnnnn Delirdim

İcilen cayların ardından baraj gölü etrafından dolanmaya devam.......Memleket Adana olunca hava güzel hele bir de hafta sonuysa mangallar yanar közler asla tükenmez motorla cıkınca da bu durumda yapılacak en güzel sey sessiz ve uzaktan resimlemektir aha da memleketim insanı kimi balıkta,kimi mangalda,kimi yayılmıs,kimi uyumakta Gülümsüyorum

Giriste gectigimiz Catalan köprüsünün devamı niteliginde arka kısımdan sehrin tekrar baglanmasını dogu yönünde saglayan ama cok daha kısa iki köprümüz daha var fakat bana sorarsanız sehirden tamamıyla uzaklastıkca güzellikler artıyor ........

Ufak olan diger iki köprüden sonraki kareler daha da cagırıyor insanı gelllll diyeeeee

Sehir merkezinden ciddi uzaklıkta olmamıza ragmen toplu konutlasma burada da yüzünü gösteriyor bizlere ben dogal kalmasından yana olsam da gercekten arsa fiatlarındaki artıs insanlarımızın tepeden bakmayı sevmelerinin bir göstergesi bu evler bitince Adana nın en güzel manzaralarına sahip olacaklar belki de üstelik yerlesim bölgesinden cokkk uzakta olmasına ragmen.

Biraz daha ilerleyince Cukurova gercegi sanırım daha da belli ediyor kendisini verimli toprak her yerde nereye baksanız size hep bollukla hizmet etmis o güzel toprak

Baraj gölü gezimizin son parkuruna yaklastık sayılır ama sürüs keyfi ve cekilen kareler sürüyor...........

Dogu yönünden ilerlemeyi bitirerek sehir merkezine dogru sürüsüme basladım,hava da ufaktan ısırmaya basladı zaten son kareler diger uctan dalarak etrafını tamamıyla dolastıgım göl yolunun sehir sonundaki diger cıkısı ve sehrimizin cok ciddi araziye kurulmus olan Cukuroca Unv. giris kapısı önü,siz bu fotolara bakarken ben bir U dönüsü yaparak evimin yolunu tutacagım Gülümsüyorum

Uzun olmasa da beni mutlu eden bir sürüsün ardından artık evimdeyim ve tüm günü en azından karelerle sizlerle paylasmanın tebessümü var yüzümde simdilik bu kadar ama emin olun devam edecek,cevre mahaller gercekten cok güzel ama müsade edin asfalt ve icimiz biraz daha ısınsın herkese selamlar saygılar................
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mükemmel kareler ellrine saglık Alkışlıyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güsel resmler var tesekkürler
Başa dön
iwasbored Çevrimdışı iwasbored Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son günlerde enduro motorlar çok ilgimi çekmeye başladı alsam da Arappp kadri abiyle gezsem mi diye düşünmeye başladım Gülümsüyorum
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ME GÜZEL DOLAŞMISSIN VALLA HELAL SANA
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.02.2008 - 01:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, Acele et derim Bravo
Başa dön
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 04.02.2008 - 02:44    Mesaj konusu: Slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi gerçekten çok kareler harika bir anlatım eline,yüreğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel paylaşım için saaol Bravo
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, güzel kareler teşekkürler paylaşım için Bravo Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine motoruna sağlık çok güzel bi gezi olmuş güzel kareler Bravo Alkışlıyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gezi olmuş.Ayrıyetten V-Strom'un katolog çekimi gibi
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel 2 motorunda cok güzel bır gezı olmus resımler guzel yazılar super paylasım ıcın tesekkurler
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 04.02.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

miz gibi doğanın içine lanet villaları dikmişler .... Sinirlendim
mekemel kareler ellerine sağlık........... Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.02.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, Kardesim bir gün beraber olsun insaallah yakınmısızda yolun düserse beklerim Gülümsüyorum
Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel resimler be
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal