Selam M.D liler son bes yıldır yaz-kıs motorize yasayan ben Adana da olmama ragmen gercekten özellikle son 1.5 aydır gündelik kullanımda activa100 ümü bile garaja cekmistim olacak gibi deil cokkkk össlemisim cokkkk baktım ısı yaklasık 17 derece cıkardım huysuz oglanı kaptım makinayı düstüm yollara buyurun paylasalım.........
Biri kocaoglan dieri sıska kardes ama yerleri ve sevgileri ayrı,gündelik kullanımda activa100 inanın tam bir is makinası ama Dl650 gercekten bir huysuz oglan.Önemli bir uyarı ile araya girecegim motoru cıkardıgımda yaklasık 15 dk oldugu yerde ısıttım ne de olsa 1.5 aydır kapalı ortamda sert zeminde yemini suyunu ihmal etmeden haftada en az bir kez uzun calıstırarark bekletmistim üzerine cıkar cıkmaz ilk hemen bir oto lastikcide aldım solugu düsündügüm gibi sert zeminde kıslamaktan lastik havaları ön arka bir hayli inmisti sürekli kontrolde fayda görüyorum bilginize.
Adana sehrinde yılan hikayesine dönen metro calısması rivayete göre 2009 da son bulacak,sehri en üst diliminden merkeze tasıyacak olan ray hattının faaliyete girmeden ilk hayalet duraklarından birini biz yakaladık deliler....
Sabah kahvaltımı evde yapmıstım ama kacamak gezime muhtesem klubumuze ugramadan baslamadım ben cıktıgımda solo gezi fikri icinde oldugum icin zamanı cok önemsemedim ama klube cay molası icin ugradıgımda dier arkadasların sabah saatlerinde yaylalara 8 arac ve 13 motosikletle yola mangal muhabbetine düstüklerini fısıldadılar tabii,bu arada gercekten iyi hizmet veren bir klubumuz var Adana Süleyman Demirel Blv. üzerinde gece-gündüz cok renkli insanlar bir arada görülebilir burada ayrıca cadde tüm motorcuların gözbebegi niteliginde
Ypmayı düsündügüm mesafe cok uzun deil ama oldukca keyifli zaman zaman stabil asfalt dısına da cıkacagız tabii,nam-ı diar baraj gölümüzün sehir merkezi haric geriye kalan dilimini görüntüleyecegiz ve umarım begeneceksiniz.Yukarıda ki ilk kareler tepeden bakıs Catalan Köprüsü, köprü hk.da detaylı bilgi cekimlerle az sonra
Adana’da, Seyhan Baraj Gölü üzerinde yeralan 1575m. uzunluğundaki köprü. Türkiye’nin en uzun köprüsü unvanını taşır. Seyhan Batı Köprüsü olarak da bilinir.
Adana'ya içme suyu ğlamak için gerçekleştirilen Çatalan İçme Suyu Projesi kapsamında yapılan köprünün asıl amacı su borularının geçişini sağlamaktır. Üç şeritli yoluyla karayolu ulaşımında da kullanılabilecek şekilde inşa edilmiştir. İnşasına 1998’de başlanan köprünün açılışı 17 Haziran 2002’de gerçekleşti. Projeyi Lurgi Bamag-STFA-ALKE'den oluşan konsorsiyum gerçekleştirdi.Bu arada özellikle ss binenlerin yazın vazgecilmez drag noktalarından biri bu cok seritli köprü ,maalesef gecen sene yine ss binen bir arkadasımızın yaptıgı cok ciddi 4 kisinin ölümüyle sonuclanan kazadan sonra Jandarma köprüde cok acil önlemler uygulamaya basladı.
Köprünün bitiminden hemen sonra baslayan sıkmacıları görünce insanın acıkası geliyor hele de yanında tazee cay varsa atlarım bennnnnn
İcilen cayların ardından baraj gölü etrafından dolanmaya devam.......Memleket Adana olunca hava güzel hele bir de hafta sonuysa mangallar yanar közler asla tükenmez motorla cıkınca da bu durumda yapılacak en güzel sey sessiz ve uzaktan resimlemektir aha da memleketim insanı kimi balıkta,kimi mangalda,kimi yayılmıs,kimi uyumakta
Giriste gectigimiz Catalan köprüsünün devamı niteliginde arka kısımdan sehrin tekrar baglanmasını dogu yönünde saglayan ama cok daha kısa iki köprümüz daha var fakat bana sorarsanız sehirden tamamıyla uzaklastıkca güzellikler artıyor ........
Ufak olan diger iki köprüden sonraki kareler daha da cagırıyor insanı gelllll diyeeeee
Sehir merkezinden ciddi uzaklıkta olmamıza ragmen toplu konutlasma burada da yüzünü gösteriyor bizlere ben dogal kalmasından yana olsam da gercekten arsa fiatlarındaki artıs insanlarımızın tepeden bakmayı sevmelerinin bir göstergesi bu evler bitince Adana nın en güzel manzaralarına sahip olacaklar belki de üstelik yerlesim bölgesinden cokkk uzakta olmasına ragmen.
Biraz daha ilerleyince Cukurova gercegi sanırım daha da belli ediyor kendisini verimli toprak her yerde nereye baksanız size hep bollukla hizmet etmis o güzel toprak
Baraj gölü gezimizin son parkuruna yaklastık sayılır ama sürüs keyfi ve cekilen kareler sürüyor...........
Dogu yönünden ilerlemeyi bitirerek sehir merkezine dogru sürüsüme basladım,hava da ufaktan ısırmaya basladı zaten son kareler diger uctan dalarak etrafını tamamıyla dolastıgım göl yolunun sehir sonundaki diger cıkısı ve sehrimizin cok ciddi araziye kurulmus olan Cukuroca Unv. giris kapısı önü,siz bu fotolara bakarken ben bir U dönüsü yaparak evimin yolunu tutacagım
Uzun olmasa da beni mutlu eden bir sürüsün ardından artık evimdeyim ve tüm günü en azından karelerle sizlerle paylasmanın tebessümü var yüzümde simdilik bu kadar ama emin olun devam edecek,cevre mahaller gercekten cok güzel ama müsade edin asfalt ve icimiz biraz daha ısınsın herkese selamlar saygılar................
Tarih: 04.02.2008 - 02:44 Mesaj konusu: Slm
Abi gerçekten çok kareler harika bir anlatım eline,yüreğine sağlık _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Kayıt: Nov 07, 2006 Mesajlar: 383 Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden
Tarih: 04.02.2008 - 10:04 Mesaj konusu:
ellerine motoruna sağlık çok güzel bi gezi olmuş güzel kareler _________________ Cadiye Herruya Merru Kaf Kef Gölge Haramilerine Bir Selam Çak
Sagopa Kajmer
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 04.02.2008 - 10:20 Mesaj konusu:
miz gibi doğanın içine lanet villaları dikmişler ....
mekemel kareler ellerine sağlık........... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız