Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 ZX10 yada 2008 Hayabusa hangisi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 ZX10 yada 2008 Hayabusa hangisi?

2008 ZX10 yada 2008 Hayabusa hangisi?
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

hangi motoru alsam?
2008 ZX10
33%
 33%  [ 34 ]
2008 HAYABUSA
66%
 66%  [ 67 ]
Toplam Oylar : 101

Yazar
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 11:47    Mesaj konusu: 2008 ZX10 yada 2008 Hayabusa hangisi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam motor dostları

şu aralar çok dardayım şu an motosikletimi sattım ve serseri bir mayın gibiyim.

yardımınıza ihtiyacım var R1 VE 2007 1000RR en son kullandığım makineler tapa gaz gitmeyi çok seviyorum ve çerkezkezköy ve çorlu gurubu içinde istikametimiz edirne otobanı son süratlerde de hayabusa nın benimle oynaması canımı sıkıyor deliriyorum.aslında ''viraj'' motor da en zevk aldığım ilklerden ama geçilmeyi de hazmedemiyorum.

bi parçacık beni anladınız sanırım acaba diyorum ''2008 yeni Hayabusa'' alıp sıkı bir şekilde doldurdursammı yoksa 2008 ZX10'' alsam ama bu makinede son süratte nal toplar yeni hayabusa yanında

görüyorsunuz ya bir türlü altından çıkamıyorum
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 hayabusa hafifledi,virajları daha rahatmış.Ayrıca beygiri yükseltildi aleti doldurmana gerek yok.Zx-10 deli bir alet daha pratik 200 hp.Sürekli 300+ gidemeyeceğine göre zx-10 tavsiye ederim.ilk 5 vites full devirde fazla bir fark yok aralarında. Bravo
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, grupta hayabusa varsa sen zx10 alıp ufo gibi doldursanda hayabusa gelip yine cizip gider otobanda özellikle! viraj işi yetenek işi varsa hayabusada gayet düzgün viraj yapıyor bu sana bağlı.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bencede Bravo

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence alıp binicen makina hayalet derim Çoook seviyorum Çoook seviyorum
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayat buysa o zaman hayabusa
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Moto Vitrin den devam ediyoruz.

Düz yol canavarı zx14 tavsiye ederim Bravo
Bizzat test ettim ve zaptı zor bi hayvan o Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikisinden de al birertane,hiç sorunun kalmaz Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.02.2008 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, dostum düzdede terstede ensenine tokatı yedi ama Göz kırpıyorum 2008 hayabusa Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demişki: ikisinden de al birertane,hiç sorunun kalmaz

aslında çok haklısnda biraz maliyetli omazmı?

Vampir demişki:2008 hayabusa hafifledi,virajları daha rahatmış.Ayrıca beygiri yükseltildi aleti doldurmana gerek yok.Zx-10 deli bir alet daha pratik 200 hp.Sürekli 300+ gidemeyeceğine göre zx-10 tavsiye ederim.ilk 5 vites full devirde fazla bir fark yok aralarında.

vampir 2008 hayabusa nın haiflediğini yazmışsın bu konuda kesin bir bilgiye sahipsen beni aydınlatırsan sevinirim?
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, dostum bu net bilgileri resmi stelerden arastırmayı dene burda herkes kafasına göre yazar.
www.suzuki.com
www.kawasaki.com
eski modellere göre kıyasla işte.
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

srad-han ben bu konuyu araştırdım aslında eski hayabusa ile yeni hayabusa arasında kg.farkı yok diye biliyorum yabancı sitelerde gerçi kg. hakkında net bir bilgiye ulaşamadım.

arkadaş yeni hayabusa hafifledi diye yazınca acaba net bir bilgiye sahip midir diye meraklandım..
Başa dön
kardelenomer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: iskenderun/akçay

MesajTarih: 05.02.2008 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence haya busa derim Bravo
kardelenomer Çevrimdışı kardelenomer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben daha güzel bir çözüm buldum 08 hayabusa 35.000,00 YTL bunu alacağına 2005 Hayabusayı 18 e rahat alırsın, geriye kalan 17.000 YTL ye de 07 model bir 600 RR aldınmı olur ihtiyaca göre kullanırsın Çok gülüyorum Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.02.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiiki hayabusa Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.87 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal