şu aralar çok dardayım şu an motosikletimi sattım ve serseri bir mayın gibiyim.
yardımınıza ihtiyacım var R1 VE 2007 1000RR en son kullandığım makineler tapa gaz gitmeyi çok seviyorum ve çerkezkezköy ve çorlu gurubu içinde istikametimiz edirne otobanı son süratlerde de hayabusa nın benimle oynaması canımı sıkıyor deliriyorum.aslında ''viraj'' motor da en zevk aldığım ilklerden ama geçilmeyi de hazmedemiyorum.
bi parçacık beni anladınız sanırım acaba diyorum ''2008 yeni Hayabusa'' alıp sıkı bir şekilde doldurdursammı yoksa 2008 ZX10'' alsam ama bu makinede son süratte nal toplar yeni hayabusa yanında
2008 hayabusa hafifledi,virajları daha rahatmış.Ayrıca beygiri yükseltildi aleti doldurmana gerek yok.Zx-10 deli bir alet daha pratik 200 hp.Sürekli 300+ gidemeyeceğine göre zx-10 tavsiye ederim.ilk 5 vites full devirde fazla bir fark yok aralarında.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 04.02.2008 - 12:08 Mesaj konusu:
ekzotik, grupta hayabusa varsa sen zx10 alıp ufo gibi doldursanda hayabusa gelip yine cizip gider otobanda özellikle! viraj işi yetenek işi varsa hayabusada gayet düzgün viraj yapıyor bu sana bağlı. _________________
ekamba demişki: ikisinden de al birertane,hiç sorunun kalmaz
aslında çok haklısnda biraz maliyetli omazmı?
Vampir demişki:2008 hayabusa hafifledi,virajları daha rahatmış.Ayrıca beygiri yükseltildi aleti doldurmana gerek yok.Zx-10 deli bir alet daha pratik 200 hp.Sürekli 300+ gidemeyeceğine göre zx-10 tavsiye ederim.ilk 5 vites full devirde fazla bir fark yok aralarında.
vampir 2008 hayabusa nın haiflediğini yazmışsın bu konuda kesin bir bilgiye sahipsen beni aydınlatırsan sevinirim?
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 05.02.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
ekzotik, dostum bu net bilgileri resmi stelerden arastırmayı dene burda herkes kafasına göre yazar.
www.suzuki.com www.kawasaki.com
eski modellere göre kıyasla işte. _________________
srad-han ben bu konuyu araştırdım aslında eski hayabusa ile yeni hayabusa arasında kg.farkı yok diye biliyorum yabancı sitelerde gerçi kg. hakkında net bir bilgiye ulaşamadım.
arkadaş yeni hayabusa hafifledi diye yazınca acaba net bir bilgiye sahip midir diye meraklandım..
Tarih: 05.02.2008 - 17:07 Mesaj konusu:
Ben daha güzel bir çözüm buldum 08 hayabusa 35.000,00 YTL bunu alacağına 2005 Hayabusayı 18 e rahat alırsın, geriye kalan 17.000 YTL ye de 07 model bir 600 RR aldınmı olur ihtiyaca göre kullanırsın _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız