Tarih: 04.02.2008 - 16:46 Mesaj konusu: İzmir MD Sakız Adası Yeni Fotoğraflar Eklendi KaRRdelen
1 Şubat akşamı Sakız Adası'nda buluştuk..Yeni mekan gerçekten çok güzel, keyifli bi yer...Önceki haftalara göre daha kalabalıktık..Herkes birbiriyle daha rahat sohbet etme imkanı buldu...haftaya cuma katılımın daha fazla olması dileğiyle...fotoğraflara geçelim..
Edit:kaRRdelen Bunlarda benim makinamdan...
Sakız Adası Muhteşem bir mekan ben şahsen çok beğendim kaliteli mekan bi başka oluyor canım
Cüneyt ve eşi
Guduuuuuuu HalilRR
_________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tarih: 04.02.2008 - 16:54 Mesaj konusu:
e guzel eylencelı gecmıs yuzunuzden tebessum eksılmesın ızmır md kalın saglıcakla
turker ve de nur ellerınıze saglık ((nesenız)) daım olsun _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
En son Yildiz_27 tarafından 04.02.2008 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.02.2008 - 18:03 Mesaj konusu:
Bende Ada sanıyorum.Mekan ismiymiş Ama güzel mekanmış,herkesin keyfi yerindeymiş.
Allah keyfinizi bozmasın _________________ _________________________
GSXR-PRO RİDER
OWN THE RACE TRACK
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız