Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Sakız Adası Yeni Fotoğraflar Eklendi KaRRdelen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Sakız Adası Yeni Fotoğraflar Eklendi KaRRdelen
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:46    Mesaj konusu: İzmir MD Sakız Adası Yeni Fotoğraflar Eklendi KaRRdelen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 Şubat akşamı Sakız Adası'nda buluştuk..Yeni mekan gerçekten çok güzel, keyifli bi yer...Önceki haftalara göre daha kalabalıktık..Herkes birbiriyle daha rahat sohbet etme imkanı buldu...haftaya cuma katılımın daha fazla olması dileğiyle...fotoğraflara geçelim..

Edit:kaRRdelen Bunlarda benim makinamdan...

Sakız Adası Muhteşem bir mekan ben şahsen çok beğendim kaliteli mekan bi başka oluyor canım Gülümsüyorum

Cüneyt ve eşi

Guduuuuuuu HalilRR Çok gülüyorum

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
marsille
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: smyrne/ SELANİK/ YUNANİSTAN

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KALİMUN....poli kala................... süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

mehmet abi KIZ SAMİ ..... VARDI ESKIDEN İZMİRDE onun selamı var sana........................... Göz kırpıyorum
Başa dön
marsille Çevrimdışı marsille Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılım guzel olunca gece super gecıyor..bu hafta sakız adasında gorusmek uzere.. Bravo

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e guzel eylencelı gecmıs yuzunuzden tebessum eksılmesın ızmır md kalın saglıcakla Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
turker ve de nur ellerınıze saglık ((nesenız)) daım olsun

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım

En son Yildiz_27 tarafından 04.02.2008 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Powerr
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 04.02.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar icin tesekkürler kardesim türker biraz gec oluyo amaaaaaaaa neyse Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Powerr Çevrimdışı Powerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Powerr geç olsunda güç olmasın Çok gülüyorum

Sakız adası güzelmiş,gidip görmek lazım oraları Çok gülüyorum

İbRRahim kanka,yazın güzel ve okunaklıymış Gülümsüyorum

HalilRR abi seni gecenin rüküşü seçtim Beğenmedim Beğenmedim

Hakan abi sanada beyaz atkı yakışmış,hani açmış seni Göz kırpıyorum Deli Kadir gibi olmuşun valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

THE_ONE, Fotoğraflar için saol ellerine sağlık ablam Bravo

Sakız adası gerçekten hoş mekan ben pek sevdim Çoook seviyorum Bu hafta dahada kalabalık olacağına inanıyorum Göz kırpıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğlenceniz daim olsun emeği geçene tşk OK
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Keyifli, bol sohbetli, kalabalık, güzel bir akşamdı Bravo

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haaaaarika mekan aynı derecede süperrrrr ortam Bravo Bravo
bu cuma ordayım Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Redlineee, Ne demek esas ben teşekkür ederim Gülümsüyorum

Volkan, Haklısın bu haftada öyle olucak inşallah Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 27 saniye:

ekamba, Bekleriz buyur gel Bravo

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende Ada sanıyorum.Mekan ismiymiş Şok oldum Ama güzel mekanmış,herkesin keyfi yerindeymiş.
Allah keyfinizi bozmasın
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoğraflar harika Bravo Yine güzel ve kalabalık bir toplantı olmuş.. İyi eğlenceler dilerim..

Bu arada Doğum günün kutlu olsun Ece'cim..

İzmir'e sevgiler..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Bir Toplantı Şimdilik Resimlerle YEtiniozzz Türker Ve KaRRdelen Ablam Ellerine Sağlık ...

Yanlız Gecede En Çok Hoşuma Giden KAre

befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

befehl_1912, Saol ablam Gülümsüyorum Hem sen nerelerdesin bakim Öfkeliyim

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal