Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATC2000 Motosiklet Kamerası İncelemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATC2000 Motosiklet Kamerası İncelemesi

ATC2000 Motosiklet Kamerası İncelemesi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:04    Mesaj konusu: ATC2000 Motosiklet Kamerası İncelemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Webde kameraları arastirirken bu kamerayı buldum. Daha bircok kamera çeşidi vardı ancak atc2000 özellikleriyle hemen sıyrılıyor diğerlerinden.Çok kullanışlı geldi bana.Videolarını izledim hiç de fena degil. Sanirim GP de de bu benzerler kullanılıyor. En kısa zamanda bir tane alınması gereken aksesuarlardan biri kanısındayım.
site adresi: Kask Kamerası
örnek videodan devam edelim.

ALMANCA anlatım ama yine de guzel.

ZX-10R

Cross

Bu da bonus u.

Link

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil'in işi olur bu topicle Çok gülüyorum
Bu videolardan biri tanıdık geldi birlerlerden ya neyse
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler güzelmiş
Başa dön
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, Şok oldum Gülümsüyorum

www.gittigidiyor.com da sportif kamera diye arattırırsanız
direk olarak karşınıza çıkıyor bu kamera ve fiatı çok cazip 200 ytl civarında Bravo
ilgilenenler için kaçmıyacak fırsat Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 04.02.2008 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi göstertmiş zaten Gülümsüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aprat güzelde bu ZX10 videosu hani almanyada baslayıp italyada devam eden video değilmi?? yoksa benzettimi?? Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.02.2008 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, almanyayı italyayı boşwerde o video bu kamerayla mı çekildi onu merak ettim ben şimdi Gülümsüyorum
eğer çekim bu kamerayla olmuşsa gerçektende harika ve kaçmıyacak bi alet Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BRSCN38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri-Gaziantep

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamera harika bişeymiş Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
BRSCN38 Çevrimdışı BRSCN38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
Alıntı:

almanyayı italyayı boşwerde o video bu kamerayla mı çekildi onu merak ettim ben şimdi

Bir sorsana.Puhahhahahaha vede hehehe
Hay Allahım merak etmiş Çok gülüyorum
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, kime soracak var mı ki tanıdıgı orada?
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer, War War Gülümsüyorum
Başa dön
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 06.02.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir aparat bi SS makinam olsaydı alırdım Gülümsüyorum seneye inşallah SS makina alınca bu kameradan da alırım çok süper bişey kanımca Bravo
useri2004
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2008 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

viper22, MotoGP de bullet cam adı verilen özel kameralar kullanılıyor. Çok özel cihazlar yurt dışı fiyatları 300-400 £ civarında. Atc2000 ise genellikle su geçirmez olduğu için tercih ediliyor. Ekonomik çözüm arayanlar için ideal bir çözüm. Ama görüntü kalitesi "bullet cam" sistemlerinden daha zayıf.
Başa dön
useri2004 Çevrimdışı useri2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 06.02.2008 - 19:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004, ne kadar daha zayıf berbatmııı yoksaa??
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 06.02.2008 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

useri2004 demiş ki:
viper22, MotoGP de bullet cam adı verilen özel kameralar kullanılıyor. Çok özel cihazlar yurt dışı fiyatları 300-400 £ civarında. Atc2000 ise genellikle su geçirmez olduğu için tercih ediliyor. Ekonomik çözüm arayanlar için ideal bir çözüm. Ama görüntü kalitesi "bullet cam" sistemlerinden daha zayıf.

640x480 cekim yapabilmesi benim hosuma gitti,bi de divx convert yaptin mi AC3 ses codegiyle,guzel videolar cikar gibime geliyor.bi dez avantaji bence kamerayi yerlestirirken goruntuyu gorememiz,deneme yaınlmayla oda cozulur sanirim.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal