Tarih: 05.02.2008 - 01:19 Mesaj konusu:
söylencek çok şey vaaar ama ben kısa kesim eğer videoda bi yanlışlık fln yoksa okadar abartılan kawanın düştüğü durum budur. ben ve bi kaç arkadaşım demişti hele bir gelsin test fln edilsin sonra konuşalım demiştik işte sonuç ortada (kawacılar beni topa tutmayın videoyu izleyin )
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ama üzldüğümüde belirtmek isterim çok şey bekliyodum açıkcası bu motordan _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
ama ZX10 u kullanan eleman ya vitesleri nezaman hangi devirde yukseltecegini bilmiyor yada bilip bilerek yapmıyor......
bence 2.si yanı bılıyor ama bılerek istisnasız her vıtesde motoru kesiciye sokuyor....motor kullanan arkadaslar ıyı bılırler ki motor kesıcıye gırdıgınde zaman kaybeder ....eleman sankı bılerek zaman kaybetmek ıstıyormus gıbı sureklı kesıcı kesıcı gıdıyor
r1 ve zx10 kapısmasını ızlemeden videonun 3.24-3.34 arasını ızlersenız nedemek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız...burda dogru vıtes yanı olması gereken yerde vıtes atıyor....
herşeyi geçtim kawa muhendıslerı oraya eşşek kadar yeşil bolge koymuş
adamın sankı umrunda degıl sureklı kesıcıde zaman kaybedıyor....
Video da beni hayrete düsüren tek sey ,kawa sürücüsünün devamli kirmizi hatta kadar gazi ceviriyo olmasi , tüm güc ve performans coktan bitmesine ragmen kirmizi hatta devam ediyor
robs97 ise söyle bir yorum yapmis diyor ki
Kawa da Kamera takili. ve eger Kawa önde gidiyor olsaydi, R1'i nasil filme alabilirdi ki ?
yani R1 in kawa nin önünde gitmesi bu yüzden cok mantikli diyor
begendim bu yorumu
bana göre hangisinin önde gittigi cok da mühim degil
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 05.02.2008 - 07:49 Mesaj konusu:
robs97'in getirdigi yorum gercekten mantikli. Muhtemelen R1'in ustunde kamera yok. Belliki ZX-10R'in ivmelenmesini gormek amaciyla basta sadece ZX-10R'a takilmis kamera. Sonradan R1 de sahneye cikinca arkali onlu oylesine bir cekim yapalim demis olabilirler. 200 HP'lik guc az degil sonucta. Ne kadar kayip olsa 200 HP, boru degil... _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız