Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 ZX10 Vs. 2007 R1... İlginç Sonuç..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 ZX10 Vs. 2007 R1... İlginç Sonuç..

2008 ZX10 Vs. 2007 R1... İlginç Sonuç..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.02.2008 - 00:54    Mesaj konusu: 2008 ZX10 Vs. 2007 R1... İlginç Sonuç.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sonucu bende beklemiyordum Şok oldum Şok oldum Şok oldum

Link

videonun son 2-3 dakkası kıyaslama üzerine
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya olamaz bu video da yanlışlık var hem de 189km/h niye geçmiyor? Şok oldum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaaa r1 en az 50mt fark koydu Şok oldum Şok oldum Şok oldum

durum böyleyse 2008 zx10 tamamen yalan olur Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu 200hp olduğu söylenen zx10 deilmi ?
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR demiş ki:
Ya olamaz bu video da yanlışlık var hem de 189km/h niye geçmiyor? Şok oldum

geçmez çünkü km değil mil hesabı göstergeler oke Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eray bu topiğin sonunu pek hayırlı görmüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende anlamadım yaw Şok oldum
R1 koptu defoldu gitti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilginç Şok oldum
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söylencek çok şey vaaar ama ben kısa kesim Gülümsüyorum eğer videoda bi yanlışlık fln yoksa okadar abartılan kawanın düştüğü durum budur. Dil çıkarıyorum ben ve bi kaç arkadaşım demişti hele bir gelsin test fln edilsin sonra konuşalım demiştik işte sonuç ortada Çok gülüyorum Çok gülüyorum (kawacılar beni topa tutmayın videoyu izleyin Çok gülüyorum Şok oldum )

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ama üzldüğümüde belirtmek isterim çok şey bekliyodum açıkcası bu motordan Ağlıyorum
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzzzzz demiş ki:
geçmez çünkü km değil mil hesabı göstergeler oke Bravo

Tamam ya doğru söylüyorsun, sağol usta Göz kırpıyorum

Bu topic pert olur Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efe_r1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Aydın

MesajTarih: 05.02.2008 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey ortada
Başa dön
efe_r1 Çevrimdışı efe_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 05.02.2008 - 02:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eray bu kawa dizel olmasın.?. Şok oldum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 02:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 geçmiş ZX10 geçmiş hiç umrumda değil

ama ZX10 u kullanan eleman ya vitesleri nezaman hangi devirde yukseltecegini bilmiyor yada bilip bilerek yapmıyor......
bence 2.si yanı bılıyor ama bılerek istisnasız her vıtesde motoru kesiciye sokuyor....motor kullanan arkadaslar ıyı bılırler ki motor kesıcıye gırdıgınde zaman kaybeder ....eleman sankı bılerek zaman kaybetmek ıstıyormus gıbı sureklı kesıcı kesıcı gıdıyor

r1 ve zx10 kapısmasını ızlemeden videonun 3.24-3.34 arasını ızlersenız nedemek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız...burda dogru vıtes yanı olması gereken yerde vıtes atıyor....

herşeyi geçtim kawa muhendıslerı oraya eşşek kadar yeşil bolge koymuş
adamın sankı umrunda degıl sureklı kesıcıde zaman kaybedıyor....
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 05.02.2008 - 04:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R,

sana katiliyorum ,vites gecisleri tuhaf
hatta bir Alman forumunda da bu video ile ilgili seninle ayni düsünceyi paylasanlar var Gülümsüyorum

http://www.zx10ninja.de/wbb2/thread.php?threadid=19204&sid=7209de43478f5569e3fb87f5d1bf9ef1

S.I.D. der Biker
diyor ki

Video da beni hayrete düsüren tek sey ,kawa sürücüsünün devamli kirmizi hatta kadar gazi ceviriyo olmasi , tüm güc ve performans coktan bitmesine ragmen kirmizi hatta devam ediyor

robs97 ise söyle bir yorum yapmis diyor ki

Kawa da Kamera takili. ve eger Kawa önde gidiyor olsaydi, R1'i nasil filme alabilirdi ki ?
yani R1 in kawa nin önünde gitmesi bu yüzden cok mantikli diyor

begendim bu yorumu Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

bana göre hangisinin önde gittigi cok da mühim degil Gülümsüyorum
Başa dön
Stromer Çevrimdışı Stromer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 05.02.2008 - 07:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neyse olmuş olan evet yorumlar Şok oldum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robs97'in getirdigi yorum gercekten mantikli. Muhtemelen R1'in ustunde kamera yok. Belliki ZX-10R'in ivmelenmesini gormek amaciyla basta sadece ZX-10R'a takilmis kamera. Sonradan R1 de sahneye cikinca arkali onlu oylesine bir cekim yapalim demis olabilirler. 200 HP'lik guc az degil sonucta. Ne kadar kayip olsa 200 HP, boru degil...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal