Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 e ne tür modifiyeler yapılabilir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 e ne tür modifiyeler yapılabilir?

cbr 125 e ne tür modifiyeler yapılabilir?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ianbrisk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Ataköy

MesajTarih: 02.02.2005 - 01:31    Mesaj konusu: cbr 125 e ne tür modifiyeler yapılabilir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir çok delinin tavsiyesini kulak ardı etmemeyi düşünüyorum vede ilk motorumu cbr125 almayı planlıyorum.Fakat şöyle bişey war, cbr125 biraz cılız diruyor.bu motora ne tür modifiyeler yapılabilir? mesela en basitinden güzel bir egzost eklense ve lastikleri azcık genişletsek komik olur mu ?
ianbrisk Çevrimdışı ianbrisk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 02.02.2005 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum ben baktım internetten en iyisi bunun için micron egzozu... motorda yaklaşık %23 performansını arttırıyoMUŞ... ama bu egzoz bayaa pahalıymış yani değmez bu motora bence ben takmıcam şahsen o paraya uzerine daha kalıte gıysıler alabilirsin BENCE... tekerleklere pek bişey yapılmıomuş.. on cam double bouble denilen camdan olabilio ve aynalar kafa graneja takılıo.. arkadaki artçının tutacağı parçayı cıkarak tam bi racing motoruna benzio... şu sitede cok güzel resimler bak bence
www.cbr125.de

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2005 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende baya bi inceledim arkaya ekstra camurluk, kalin yanakli lastik, egzoz, k&n hava filtresi (cbr icin uretilmemis, 150'lik bi model kullanilio) seffaf stop, yakit deposu giydirme, dikiz aynalarini kafa grenaja takilmasi, surucu yolcu sele arasi parca, vs. birde motor modifikasyonu vardi ama tam anlayamadim yabanci dilden dolayi...

micron egzozun bende sesi var isteyene ayarlariz.
Başa dön
rayjay Çevrimdışı rayjay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.02.2005 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinenin orjinalliğini bozmamakta her zaman hayır vardır.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SPEEDYDEVIL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 09.02.2005 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125 in sesi adami oldurur ya Üzgünüm
Başa dön
SPEEDYDEVIL Çevrimdışı SPEEDYDEVIL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 09.02.2005 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzost biraz fark edebilir Bravo ama hiç bir zaman 600 lük bi ses bekleme dostum Dil çıkarıyorum

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uYuSs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.02.2005 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.cmpracing.co.uk/CBR125/ex_1.jpg
http://www.cmpracing.co.uk/CBR125/si_1.jpg
http://www.cmpracing.co.uk/CBR125/yss_1.jpg
http://www.cmpracing.co.uk/CBR125/tc_1.jpg

Hepsi toplam sana 1390 euroya patlıyor bilgine.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 09.02.2005 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya dostum şu en son resimdeki parçada neyin nesi?

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2005 - 01:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

son parcayi deponun uzerine yapistiriyolar, tam olarak ne ise yaradigini bende bilmiyorum:)
Başa dön
rayjay Çevrimdışı rayjay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
foxter
Üye
Üye

MesajTarih: 18.02.2005 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozen motorda cbr 125 ıcın arrow marka spor egzost bulunuyor.
fıyatı 500 euro cıvarındaydı
gormek ısteyenler bakabılır
foxter Çevrimdışı foxter Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
m_fedai
Üye
Üye

Nereden: GAZYANTEP

MesajTarih: 30.08.2005 - 12:20    Mesaj konusu: İşte Yeni CBR125R(Minifireblade) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aradan 6 ay geçmiş forum tartışmalrı üzerinden.Belki işe yarar diye söylüyorum.140/70 17"arka lastik çok güzel oluyor.Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok.Ön çok dar ancak 1 numara büyütebilirisniz.Yani 90/90 veya 90/80...

En son m_fedai tarafından 06.10.2005 - 09:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
m_fedai Çevrimdışı m_fedai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masquerade
Üye
Üye

Nereden: Marmaris

MesajTarih: 11.09.2005 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o Deponun Üsütne Yapıştırılan Şeyler.. Racinglerde Olduğu Gibi.... Sürücü Deponun Usutune Yumulunca , Konfor için Yapışmış bişi
ama Olmassa olmaz bişi diil... ve coğu kişi estetik dursun die yapıştıyor.
Başa dön
masquerade Çevrimdışı masquerade Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.09.2005 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yapışkandan çok takılma carbonfiber depo kaplamasına benziyor. Yarış motorlarında birçok parçada carbonfiber parça kullanıyolar ağırlığı azaltmak için. Bu da sportifliği artırıyor. Ben olsam carbon görünümü için film kullanırım
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WHISKEY
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/?i?li

MesajTarih: 13.09.2005 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ianbrisk, Kardeşim 500 Euro egzosa, 250 Euro lastiğe bilmem kaç Euro hava filitresine harcayıp motoru bilmemneye benzetmeye uğraşacağına, bu paraları CBR ye vereceğin paranın üzerine koyar GS 500 alırsın. Onun için ucuz zarar etmeden elden çıkartabileceğin bir YBR veya Titan al kullanmayı bir öğren bakalım.Kesmezse daha büyük motor istersen sonra satar bir 500 lük alırsın 2000 model GS 500 ler 5 milyar civarlarında. Al 2.000 YTl civarında bir 125 lik satarken de en kötü şartlarda 100-200 milyon zarar et. 4,500 YTL ye alacağın CBR yi satmaya kalktığında zararın en az 1000 YTL olacak ;-)

*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Başa dön
WHISKEY Çevrimdışı WHISKEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DonJuan27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 16.09.2005 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle bu olaya bir gerçek getirelim arkadaşlar 125 cc ve tek silndir bir motor bende de cbr-125 var kimsenin zoruna gitmesin ama bu motordan ses çıkmaaaz. Bence hepsininde sesi berbat derim.
Başa dön
DonJuan27 Çevrimdışı DonJuan27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal