Kayıt: Jan 27, 2005 Mesajlar: 376 Nereden: istanbul/Ataköy
Tarih: 02.02.2005 - 01:31 Mesaj konusu: cbr 125 e ne tür modifiyeler yapılabilir?
bir çok delinin tavsiyesini kulak ardı etmemeyi düşünüyorum vede ilk motorumu cbr125 almayı planlıyorum.Fakat şöyle bişey war, cbr125 biraz cılız diruyor.bu motora ne tür modifiyeler yapılabilir? mesela en basitinden güzel bir egzost eklense ve lastikleri azcık genişletsek komik olur mu _________________ Adrenalin tutkunun kamçısıdır.
Bizler tutkularımızın birer parçasız.(S.Freud)
dostum ben baktım internetten en iyisi bunun için micron egzozu... motorda yaklaşık %23 performansını arttırıyoMUŞ... ama bu egzoz bayaa pahalıymış yani değmez bu motora bence ben takmıcam şahsen o paraya uzerine daha kalıte gıysıler alabilirsin BENCE... tekerleklere pek bişey yapılmıomuş.. on cam double bouble denilen camdan olabilio ve aynalar kafa graneja takılıo.. arkadaki artçının tutacağı parçayı cıkarak tam bi racing motoruna benzio... şu sitede cok güzel resimler bak bence
www.cbr125.de _________________ hyo gt250R
bende baya bi inceledim arkaya ekstra camurluk, kalin yanakli lastik, egzoz, k&n hava filtresi (cbr icin uretilmemis, 150'lik bi model kullanilio) seffaf stop, yakit deposu giydirme, dikiz aynalarini kafa grenaja takilmasi, surucu yolcu sele arasi parca, vs. birde motor modifikasyonu vardi ama tam anlayamadim yabanci dilden dolayi...
Tarih: 30.08.2005 - 12:20 Mesaj konusu: İşte Yeni CBR125R(Minifireblade)
Aradan 6 ay geçmiş forum tartışmalrı üzerinden.Belki işe yarar diye söylüyorum.140/70 17"arka lastik çok güzel oluyor.Ben kullanıyorum hiçbir sorun yok.Ön çok dar ancak 1 numara büyütebilirisniz.Yani 90/90 veya 90/80...
En son m_fedai tarafından 06.10.2005 - 09:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
o Deponun Üsütne Yapıştırılan Şeyler.. Racinglerde Olduğu Gibi.... Sürücü Deponun Usutune Yumulunca , Konfor için Yapışmış bişi
ama Olmassa olmaz bişi diil... ve coğu kişi estetik dursun die yapıştıyor.
Tarih: 11.09.2005 - 18:11 Mesaj konusu:
Yapışkandan çok takılma carbonfiber depo kaplamasına benziyor. Yarış motorlarında birçok parçada carbonfiber parça kullanıyolar ağırlığı azaltmak için. Bu da sportifliği artırıyor. Ben olsam carbon görünümü için film kullanırım
ianbrisk, Kardeşim 500 Euro egzosa, 250 Euro lastiğe bilmem kaç Euro hava filitresine harcayıp motoru bilmemneye benzetmeye uğraşacağına, bu paraları CBR ye vereceğin paranın üzerine koyar GS 500 alırsın. Onun için ucuz zarar etmeden elden çıkartabileceğin bir YBR veya Titan al kullanmayı bir öğren bakalım.Kesmezse daha büyük motor istersen sonra satar bir 500 lük alırsın 2000 model GS 500 ler 5 milyar civarlarında. Al 2.000 YTl civarında bir 125 lik satarken de en kötü şartlarda 100-200 milyon zarar et. 4,500 YTL ye alacağın CBR yi satmaya kalktığında zararın en az 1000 YTL olacak ;-) _________________ O RH +
*** Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil ***
Tarih: 16.09.2005 - 10:57 Mesaj konusu:
kesinlikle bu olaya bir gerçek getirelim arkadaşlar 125 cc ve tek silndir bir motor bende de cbr-125 var kimsenin zoruna gitmesin ama bu motordan ses çıkmaaaz. Bence hepsininde sesi berbat derim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız