Tarih: 05.02.2008 - 14:50 Mesaj konusu: kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri
başka bir forumda gördüğüm yazıyı sızınle paylaşmak istedim yorumlarınızı beklıyorum
Numan bey öncelikle merhaba sizi büyük bir ilgiyle takip ediyorum diğer forumlardn ve sitenizden gerçelten motorsiklet konusunda yaşınıza rağmen pek çok ustaya şapka çıkarttıracak engin bilgilere sahipsiniz.
Size danışmak istediğim bir konu var ben 42 yaşında bir devlet memuruyum elimde avucumda şimdiye kadar biriktirdiğim paralar ile gençlik hevesim olan motorsiklete kavuştum ve satıcın tavsiyesi ile gidip gsxr 1300 aldım aslında çok memnunum yaklaşık 4 ay oldu fakat motor sürekli hararet yapıyor yeni olduğum için henüz 50 yi geçmemeye gayret ediyorum hararet yapması normal midir ndeğilse ne yapmalıyım.
beni aydınlatırsanız sevinirim.İyi günler. _________________ HONDA HAYAT ONDA...
zaten biz nerede abicim ilk motorumuz cbr 125 onda pişmedende değiştirmem ama abimiz kullanmayı bırak tek sorun olarak harareti görmüş abimize en iyi tavsiye biraz modifiye yapsın egzoz falan belkı ses tok gelınce biraz hızlanır o motoru satan satıcınında motorculuğuna dıyeceğim bi laf yok nasıl bi milletiz yaw _________________ HONDA HAYAT ONDA...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız