Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri

kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 14:50    Mesaj konusu: kim öğretcek bu abiye hayabusanın özellikleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başka bir forumda gördüğüm yazıyı sızınle paylaşmak istedim yorumlarınızı beklıyorum

Numan bey öncelikle merhaba sizi büyük bir ilgiyle takip ediyorum diğer forumlardn ve sitenizden gerçelten motorsiklet konusunda yaşınıza rağmen pek çok ustaya şapka çıkarttıracak engin bilgilere sahipsiniz.
Size danışmak istediğim bir konu var ben 42 yaşında bir devlet memuruyum elimde avucumda şimdiye kadar biriktirdiğim paralar ile gençlik hevesim olan motorsiklete kavuştum ve satıcın tavsiyesi ile gidip gsxr 1300 aldım aslında çok memnunum yaklaşık 4 ay oldu fakat motor sürekli hararet yapıyor yeni olduğum için henüz 50 yi geçmemeye gayret ediyorum hararet yapması normal midir ndeğilse ne yapmalıyım.
beni aydınlatırsanız sevinirim.İyi günler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 05.02.2008 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mirrorihsan, boyle bı topıc acmakla nekadar dogru yaptın bımıyorum ama ilk motorun hayabusaysa sımdıden basımız saolsun abı hakkını helal et .... benden yana varsa helal olsun eeeyyyyyyyyy cemaat-i muslimin merhumu nasıl bılırdınızzz ???? Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine bir satıcı kurbanı daha... ben artık ne alırsam alim satıcı hangisi kötü diyosa onu alıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Beğenmedim
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 05.02.2008 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben diyorum bizim toplum motosiklet konusunda cok cahil diye inanan yok...

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 demiş ki:
mirrorihsan, boyle bı topıc acmakla nekadar dogru yaptın bımıyorum ama ilk motorun hayabusaysa sımdıden basımız saolsun abı hakkını helal et .... benden yana varsa helal olsun eeeyyyyyyyyy cemaat-i muslimin merhumu nasıl bılırdınızzz ???? Çok gülüyorumÇok gülüyorum

Okumadan yorum yapmaya bir örnek Çok gülüyorum

crazy_81 Arkadaşım yazı alıntı, kendi motoru değil Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Crazy yanlış anlamışın....başka forumda gördüğü yazıyı paylaşmış Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gömelimmi ondan haber verinn Çok gülüyorumÇok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, canerdemir79, bende o yazıyı mirrorihsan, ıcın yazmadım kııı asıl yazı sahıbı ıcın yazdım Çok gülüyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla söylenecek pek bişey yok,,,allah rahmet eylesin ne diyim,,,
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

1. viteste 150 km ye çıkan motora binip 50 yi geçmezsen ne olcağı belli tabi Çok gülüyorum

Bide satıcının tavsiyesiyle demiş allahım ya Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamın kalbi varsa yazık olur Delirdim Delirdim

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı FrhtSNMZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ama çok komik yaaa.ilahi azrail sen adamı öldürürsün Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, gömelim Delirdim

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten biz nerede abicim ilk motorumuz cbr 125 onda pişmedende değiştirmem ama abimiz kullanmayı bırak tek sorun olarak harareti görmüş abimize en iyi tavsiye biraz modifiye yapsın egzoz falan belkı ses tok gelınce biraz hızlanır o motoru satan satıcınında motorculuğuna dıyeceğim bi laf yok nasıl bi milletiz yaw
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal