Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung 250 Naked mı? CBF 250 mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung 250 Naked mı? CBF 250 mi?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
akunuri
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Hyosung 250 Naked mı? CBF 250 mi? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bir türlü karar veremedim sizce ? iki motor da kendine göre üstünlükleri var.
Başa dön
akunuri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 250 derım hıc yoktan nede olsa honda marka var

Başa dön
vukuat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanpool

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beygir farkına bakma hiç düşünme bende hyosung diyordum bir zamanlar ama hondadan şaşma kalite ondan herşey ondan 9 beygirlik farkın olduğunu biliyorum cezbedici ama bu kadar hız düşkünüysen 600cc makina al sanırım yeni başlıycaksın o zaman cbf'den şaşma. Göbekten atmıyorum hee kardeşim abilerimden aldığım bilgilere dayanarak, gezerek bayii bayii bakarak vede en önemlisi araştırıp kıyaslayarak Bravo Hadi bakalım hayırlı olsun Alkışlıyorum

Tek Hayalim "Honda CBR 600 rr" :::: Güneş batıdan doğsada "Honda CBR 600rr"

Link
Başa dön
FrhtSNMZ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güç ve Performans Hyosung GT250 Naked

Kalite HONDA CBF250
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MuRaT_KöSeLeR yane açıklayıcı yazarmısın sonuçta bu adam draglara katılmıycak ne gücü ne performansı Gülümsüyorum hyosungla hondayı kıyaslıyosun bende senın gıbı hyo dıyodum ama SRADHAN abı butun ayrıntılarıyla anlattı Bravo ıstersen pm'den ulas Göz kırpıyorum

Link
Başa dön
esmuzo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum tahminen cebinde 4/5 bin var biraz daha sık Kawasaki ER-5 al,cbf 250 yerinede cbf 150 almanı tavsiye ederim.aralarında yaklaşık 2 bin fark var
cbf 250 150den 25 km daha hızlı gidiyormuş...
Soruya cevap kesinlikle HONDA al.
esmuzo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kolt
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende iki seçenek arasında kalmıştım. Hondaya bindiğimde bana çok küçük kaldı sonra Hyo yu denemek için bindim biniş o biniş 2 senedir devam ediyorum.
Başa dön
Kolt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MuRaT_KöSeLeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya (GONYA) diye de okunur! _______Konya MD Te@m

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FrhtSNMZ, Doğru söylüyorsun. Neyse bende yeni ksa CBR600RR hastasıyım. Ne zaman alıyon makineyi? Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyo Bravo
HasanTahsin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
FrhtSNMZ
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cbf 500 alıcam askerden sonra kardesım ondan sonra ınsallah. ılk motorum olucak cbf 500 2 silindir 4 zamanlı fenna bir makina... Göz kırpıyorum

Link
Başa dön
akunuri
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 06.02.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorumlarınız için tşk ederim. Hız tutkunu değilim , ama bindiğim motor en azından güvenli olsun istiyorum daha önce ybr 125 kullandım onu sattım biraz daha büyük bir şey olsun istiyorum. Bu nedenle cbf 250 ybr125'den çokta farklı deği gibi geliyor . Bu iki motoruda yakında inceleme fırsatım olmadı . Sizin yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var.
Başa dön
akunuri Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Kolt
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2008 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo nun orjinal lastikleri kötü güvenlik için değiştirilmeli.. Hyosung cbf den daha kalıplı.
Başa dön
Kolt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 06.02.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalıte ıstıyosan honda al ama kalıp ıstıyosan hyo al bana sorarsanda hondadan sasma derım
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 bari sen yapma hyosung'daki kapalı grenaj sırf plastik baktım yakından ama cbf gerek malzeme kalitesi gerekse marka olarak +1 bence cbf ama karar senın

Link
Başa dön
cilo
Üye
Üye

Nereden: AKDENİZİN İNCİSİNDEN

MesajTarih: 15.05.2008 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tartışmasız (cbx 250 twister 24bg) al derim..süratten çok bir makinanın yol tutuşu önemlidir diye düşünüyorum. kaliteyide göz önüne alırsak hondadan şaşm OK ..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye