Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD siz 15 ay

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD siz 15 ay

MD siz 15 ay
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:38    Mesaj konusu: MD siz 15 ay Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam sevgili motodelisi üyeleri malumunuz vatan borcu namus borcu ve bende vatan'a olan borcumu ödemeye gidiyorum.
Sizlerle ama iyi ama kötü günlerimiz geçti ve herkesin bana çok yardımı oldu hepinize çok teşekkürler.Hakkınızı ödeyemem.Sizlerden iyiyi kötüyü çok şey öğrendim.Ve üye olduğum günden beri çok faydalı bilgiler aldım.
Hepiniz hakkınızı helal edin.
(Gidipte dönmemek Dönüpte görmemek var)

21 şubat 2008 gideceğim
mamak/ANKARA topçu
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, Allah'ın izni ile hayırlısı ile yapar gelirsin inşallah.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RüzGaR, saol dostum Göz kırpıyorum
muratF
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: hakkari

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allaha emanet ol birader,,, hayırlı teskereler,,,,
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.02.2008 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı ile yapar gelirsin be sıkma canını herkes gidiyo şimdiden hayırlı tezkereler Bravo
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah izniyle sağ salim git gel sıra bize gelio yaf 91 liler üni okumam lazm Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TR Konya (Gonya) diye okunur!_____Konya MD Te@m

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler...

∂яιƒткιηg вмω ///м ρσωєя
Başa dön
MuRaT_KöSeLeR Çevrimdışı MuRaT_KöSeLeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ali1711, Tez zamanda kavusmak dilegiyle Önce Vatan Bravo
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmReSeFa_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Slm bnde Yeni üyeyim...
Başa dön
EmReSeFa_ Çevrimdışı EmReSeFa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol un arkadaşlar hayırlısıyla gidip gelcez ve hayalimdeki motora kavuşacağım inşallah Göz kırpıyorum
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bostancı

MesajTarih: 05.02.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün de ben düşünüyordum askere giderken ne yazacağımı vakit gelince...

ali1711;
şimdiden hayırlısı olsun Allah sevdiklerine kavuştursun,Hayırlı teskereler...
Başa dön
2pac Çevrimdışı 2pac Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 05.02.2008 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler kardeşim
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Askerde gırgır şamata bir grup bulup geyik yapmazsan bitmez olum o 15 ay.. muahahaa Delirdim
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal