Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Manyak motorcu TEM'de dehşet saçtı (mı?) Yorumunuz nedir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Manyak motorcu TEM'de dehşet saçtı (mı?) Yorumunuz nedir?

Manyak motorcu TEM'de dehşet saçtı (mı?) Yorumunuz nedir?
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Manyak motorcu TEM'de dehşet saçtı (mı?) Yorumunuz nedir? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yukarıdaki kareyi dikkatle inceleyin. Kilometre göstergesindeki 239 km/h sürate bakın, sonra girilen pozisyonda kendinizi hayal edin.

Bunu yapan kişi aramızdan birisi. Bir motorcu.

Üzgünüm

Merakımdan soruyorum; hiç affetmeden 239 km/h hız ile soldaki aralığa giriyorsun ama ikinci (orta) şeritteki Tofaş sinyalsiz falan sola daldı diyelim, ne yapabilirsin?

239 km/h ile araya girmişken Tofaş üstüne kırsa frene asılıp zart diye sağından da feyk atamazsın, çok daraltırsa bariyerin yanından da sıyıramayabilirsin.

Haplanıp gazlamaya mı çıkmışlar, siz olsanız ne düşünürsünüz?

Beğenmedim

En son XANDROS tarafından 05.02.2008 - 22:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, bence dehşet saçtı.Bende hız yapan bir insanım ama en azından bu şekilde pozisyonlara girmiyorum.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS, mete abi kızma ama bana normal geldi Gülümsüyorum sebebi ise öndeki tofaşın önünde bi araç yok sola geçme ihtimali 0 gibi bişey.. sonuçta risk var ama malum yapıyoruss böyle gçişler Gülümsüyorum
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
emrerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada normal geldi walla Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yc_ demiş ki:
XANDROS, mete abi kızma ama bana normal geldi Gülümsüyorum sebebi ise öndeki tofaşın önünde bi araç yok sola geçme ihtimali 0 gibi bişey.. sonuçta risk var ama malum yapıyoruss böyle gçişler Gülümsüyorum

Ya yapıyoruz da birader bu şekilde değil. Tamam Renault 11 istese de sıkıştıramaz ama ya öndeki Tofaş? Millet hiç arkasına bakmadan dansöz gibi sinyalsiz şerit değiştiriyor malum.

En son XANDROS tarafından 05.02.2008 - 22:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
XANDROS Çevrimdışı XANDROS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence çok riskli bir durum.bunun acısını çeken anlar.
Başa dön
JaySean Çevrimdışı JaySean Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
Tofaş sinyalsiz falan sola daldı

bir kere bir arac bunu yapiyorsa ilk sucludur.

Hem anlamiyorum can onun vicdan onun bizi ne ilgilendirir ki sizin hosunuza gitmiyorsa yapmazsiniz sonucta otobanda yapiyor ve bu kaza da eger biri olucekse o da motoru kullanan olur.

Kisaca dehset falan sacmamis, hayatini riske atmis.
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gayet normal bir durum o mesafede o süratte tofas kırsa ne olur kırmasa ne olur bulusma noktaları yok ayrıca tofas ın önünde arac yok ve sol seridinde de yakın mesafede arac var ss kullanıcıları icin cok da dert deil bu konum rahat ol Bravo
Başa dön
neuremencer Çevrimdışı neuremencer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bmwf800s demiş ki:
Alıntı:

Hem anlamiyorum can onun vicdan onun bizi ne ilgilendirir ki sizin hosunuza gitmiyorsa yapmazsiniz sonucta otobanda yapiyor ve bu kaza da eger biri olucekse o da motoru kullanan olur.

Yok hayır, motor tam önünde yere yapışırsa sağ şeritteki R11 de motoru altına alır ve kontrolden çıkabilir büyük ihtimalle.

O süratte kim ilk suçlu, kim son suçlu önemi var mı?
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iğne deliği değil...
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mete ben doğal seleksiyon diyorum Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne risk var ki orada?
eralp35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/bornova

para onun zevk onun can onun başkasınıda riske atmıyorsa problem yok gayet normal ona bakarsanız ilk başta otobanda hız limitini aşmak suç sağdan dalmışın soldan makas atmışın anlamı yok...
Başa dön
eralp35 Çevrimdışı eralp35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aradan dalabilir ama tofaşı süren alkollüde olabilir o zaman SS sürücüsü biraz hayatıyla oynamış gibi olur yani en kötüsü rahmetli olur Çok gülüyorum
bmwf800s
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.02.2008 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
bmwf800s demiş ki:
Alıntı:

Yok hayır, motor tam önünde yere yapışırsa sağ şeritteki R11 de motoru altına alır ve kontrolden çıkabilir büyük ihtimalle.

O süratte kim ilk suçlu, kim son suçlu önemi var mı?

Hukuki yonden bakarsak ilk suclu son suclu cok onemli, cunku kazada motorcuya ve tofasliya birsey olmazsa r11 de ki lere birsey olursa bunun sorumlusu tofas olur.

Burda R11 surucusu de hatalidir. R11 in sol seritte ne isi var ki?? Sol serit sollama serididir. Hickimseyi sollamiyorsaniz sol da gitmezsiniz. Avrupa da sol seridi kullanan surucu sollama bittigi anda orta ve ya sag seride gecer.

Yani R11 de motor yuzunden kaza yaparsa haketmistir bence... Bravo
Başa dön
bmwf800s Çevrimdışı bmwf800s Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal