Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - cbr 125 ön farlarının kısmı farkı olması neden??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

cbr 125 ön farlarının kısmı farkı olması neden??

cbr 125 ön farlarının kısmı farkı olması neden??
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
empress
Üye
Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 09:35    Mesaj konusu: cbr 125 ön farlarının kısmı farkı olması neden?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurt dışında farlar ayrı duruyorlar.600r benzettikleri için ama sadece sanırım yurtdışında bu böle türkiye eskisi gibi farlar birleşik kötü bir havası var.
Başa dön
empress Çevrimdışı empress Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2008 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o cbr125r ın 2008 modelleri tr yede geldi yenilerde ön farlar 600rr ın aynısı
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
carouserboy
Üye
Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.02.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tr ye geldimi Çok gülüyorum
Başa dön
carouserboy Çevrimdışı carouserboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

carouserboy, geldi tabikide shoe room'larda var Bravo

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yakuza42
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.02.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bence eski kasası da güzel yeni kasası da Gülümsüyorum
Başa dön
yakuza42 Çevrimdışı yakuza42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 10.02.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşlar sonunda 1.5 sene gecikmelide olsa o 600rr farlı olan cbr ler türkiyeye de geldi Gülümsüyorum Hatta ben aldım bile Çok gülüyorum inş yarın elime geçiyor siyah-beyaz olanından..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SubvolveN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 125 R ı satılığa çıkarmış elemanın biri 800 km de daha 5000 ytl istiyo
Başa dön
SubvolveN Çevrimdışı SubvolveN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 10.02.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Türkiye sitenin güncelleme olayında galıba bıraz yavaş.Geç güncellenıyo sıte
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
acun0
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.02.2008 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

e yenilik şart
Başa dön
acun0 Çevrimdışı acun0 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sinan1727
Üye
Üye

Nereden: konya/akşehir

MesajTarih: 16.02.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkdaşlar ben hondanın bayisine gittim o ön farları sordum neden cbr 125 in farlaı birleşik honda 600 rr gibi değil dedim.
Odan senin dediğin daha yeni çıktı 2008 model cbr 125 ama türkiye ye getirmiyorlar çünkü çok pahalı dedi..
12 000 YTL kadarmıs dedi.
Bende onu alacağıma gider kawasaki zx,6 r alırım dedim...
Ama şaşırdım o motorun pahalı olmasına dedim motor herhalde enjeksiyonluymus değişik bişeyler varmısş dedi.. Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
sinan1727 Çevrimdışı sinan1727 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Durr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.02.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan1727, elinde kalanları satmak için demişdir geldi bile yakında ikinci ellerinide görürsün
Başa dön
Durr Çevrimdışı Durr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hamdiRR
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara izmir

MesajTarih: 16.02.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara efe hondanın motosiklet showromuna gittim sadece renk seçenekleri değişmiş farlar ve teknik verileri eskisiyle aynı.
Başa dön
hamdiRR Çevrimdışı hamdiRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 16.02.2008 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2008 125 R ı satılığa çıkarmış elemanın biri 800 km de daha 5000 ytl istiyo

iyi para doğruysa eğer Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 16.02.2008 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla iyi para ediyor bu 125R 2. el bir Er5 almayı tercih ederim Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 16.02.2008 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan1727, arkadaşım saçmalama lütfen 12000 ytl ne demek..Hangi honda bayisi o ya mal mı bu insanlar..2008 cbr bu sene geliyo türkiyeye..geçen sene gelmedi ama bu sene geliyo..tek amaç stokları bitirmekti..

öyle 12000 gibi bi fiyat da söz konusu değil sadece ön farı değişik ve enjeksiyonlu..fiyatı en fazla 500 ytl daha artıcak o kadar..

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal