Kayıt: May 03, 2007 Mesajlar: 1812 Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası
Tarih: 06.02.2008 - 17:22 Mesaj konusu:
kamela demiş ki:
bu ne şimdi yaaa
zaten ben motor kullanıyorum :=) hatta hava çok güzel motorun üstünden yeni indim .....
kamelot apla büyüksün istanbulda grup toplantıları ve gezileri hariç 3 defa denk geldim bayan motor sürücüye hatta birtanesi hayabusa kullanıyodu sayıları çok az
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1860 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 06.02.2008 - 17:28 Mesaj konusu:
oguz_92 demiş ki:
Bu süpürgenin SS tarzı yokmu
Bu modeller böle yeni başlayanlar için. Yakında RR 1800 watları çıkacakmış. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Tarih: 06.02.2008 - 17:31 Mesaj konusu:
he he he he ustat bunu kım tasarladı acaba dersın
ha sunu dıcektım bunu ((erbılıss)) gormesın hemen alır bıtane de uzerıne r 1 yazar vallaha _________________
KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Tarih: 06.02.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
hani her yerde motosiklet diye bi fotoğraf vardı yada ona benzer bi ismi olan.. bu bence ona benziyo.. evet haklıksın evde bile motosiklet.. kapının önünde duran SS lerin yerini hiç bişey tutamıyo tabi öyle tatlı su motorcuları gibide değil hatun motorcular.. kar kış çamur demeden biniyolar nedense ve bunu yaparkende ne kollarında kaskı taşıyolar nede piyasa bi yere çekip ortam araştırması yapıyolar..
bide üstüne Allah vergisi yetenek eklenince bu kadınlar ne çok iş becerebiliyo be _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız