Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.02.2008 - 17:58 Mesaj konusu:
ressam_01, fotolar çok güzel ellerinizeve emeğinize sağlık teşekkürler paylaşım için
birdahaki sefere balığın pişmiş halini çekerseniz seviniriz _________________
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 06.02.2008 - 18:03 Mesaj konusu:
ressam_01, elinize ve emeğinize sağlık. bu güzel gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
marsille, ya sen ne gereksiz bir adamsın. daha doğrusu adammısın kaç gündür topiclerde okuyorum, önüne gelen sataşıyorsun aklını biraz başına al istersen yoksa aldırmayıda bilirler _________________
volkanoptik, bilader bende öyleyim valla bigün çok pis patlıcaklar bu marsilyaya millet ama ne zaman çok merak ediyorum _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 06.02.2008 - 18:28 Mesaj konusu:
kaRRdelen, sizden tek ricam lütfen bu insanın topiclere yazı yazmasını engellemeniz. herkese sataşmaktan başka bir işe yaramayan bir insan. eğer ben bu sitenin bir üyesi isem bu yazdklarımın dikkae alınmasını rica ediyorum sizlerden _________________
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 06.02.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
gereksiz yorumlar ayıklandı... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız