Tarih: 06.02.2008 - 22:27 Mesaj konusu: Yeni motorum ve ben...
Evet arkadaşlar hasret bitti ve sonunda yeni motoruma kavuştum. Çorluya giderek hondagökhan nickli arkadaşımız Gökhan'dan motorumu teslim aldım. Sağolsun Gökhan yeni motosikletimle ilgili bütün işlemlerde yardımcı oldu kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum...
Rodajımızın ilk 150 km sini de istanbula dönüş yolunda tamamlamış olduk _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tarih: 06.02.2008 - 22:32 Mesaj konusu:
hayırlı olsun, kazasız belasız allaha emanet
koc fenaa _________________ Sehitlerim Gazilerim emin olsun! Kavgamiz Son nefer Son nefes Son damla kana kadardir!
Kavgamiz MILLIYETÇI TÜRKIYEYE TURANA kadardir!TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
onlyrider, hayırlı olsun allah kaza bela vermesın ınsallah
fıyatı ne bunun _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
bu ne yaa! uçak uçak.... hayırlı olsun onlyrider kazasız belasız kullanman dileği ile... senin videolarını ailecek youtubeden izliyoruz. zaten sana 1000cc bir makina gerekliymiş
onlyrider, hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Gökhancım pembe gravatın yakıyo vallahi ne bu şıklık banada bi 08 yaparsın artıkın yeni kasa _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Kayıt: Dec 27, 2007 Mesajlar: 276 Nereden: İSTANBUL / GÜNGÖREN
Tarih: 06.02.2008 - 22:44 Mesaj konusu:
Kanatları nerede saklı bunun çok güzel hayırlı olsun _________________ Yuan XGJ 150 - 23 Sarı (yeni racer) 4.500 Km
Arora AR 150T-15 Bordo (eski scooter) 15.500 Km
Otomobilde Kemer Takmadan Motosiklette Kask Takmadan Marşa Basma !
Uğur - 0 Rh (+) Pozitif
onlyrider, Nedemek abii herzaman yardımcı olurum. Seni Motor sahibi yapmak beni onurlandırdı.
Allha kazasız belasız günler nasip etsin...
Artık Çorlu'ya gazlamalar için bekliyoruz....
armyy, Uygun fiyat merak etme
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız